Slechte communicatie en gebrekkige afhandeling van orders
Mijn eerste order bij toppy is slecht verlopen! Grote order Geplaatst op vrijdag en op maandag en nieuwe kleine order. Nieuwe order volgende dag geleverd en eerdere order niets over gehoord. Contact opgenomen en toen bleek dat alle items op de order (die gewoon op voorraad zijn) niet verzonden worden totdat alles leverbaar is, zonder dat even aan te geven. Op verzoek van mij worden de voorraad artikelen verzonden. Bij aankomst van de goederen is de zending niet compleet. Pakbon klopt maar niet alle artikelen op de pakbon zitten in de zending. Gebeld, dat moet uitgezocht worden en ze willen een foto als bewijs. Artikel wordt alsnog opgestuurd. Artikel ontvangen, maar heel veel onderdelen ontbreken en het blijkt een retour gestuurd artikel te zijn (label van de andere klant zit nog in de kapotte en open doos die ik kreeg. Weer gebeld, moet uitgezocht worden. Uiteindelijk komt er een nieuw artikel (je betaald voor een nieuwe en krijgt een retourartikel) zoals besteld. Grotere artikelen die volgens de site een levertijd hebben van 2 tot 4 weken worden, nadat we er om vroegen, pas eind september geleverd. Dat is 2 maanden langer levertijd zonder dat toppy ons daarvan even op de hoogte stelt. Als we niets hadden gevraagd hadden we niets geweten.