Vlugge en gratis levering van prima producten cte

De volgende producten voor de vijver worden zeker bij Toppy aangekocht

Doet niet wat water stofzuiger moet doen jammer

Nvt

Goed en mooi op tijd geen enkel negatief review

aanschaf ozonator

deskundigheid personeel en prijs kwaliteit verhouding

Goede keuze in producten en snelle levering. Uitleg is ook duidelijk op de site

Goed product

snelle aflevering.

Tijdens de voorbereidingen van het zelf bouwen van een zwembad veel informatie kunnen vinden op de toppy site. Mooi overzicht van de artikelen. Bestellingen worden snel geleverd. Voor mij een Toppy ervaring :)

een tevreden klant bestelt bij Toppy !!!!!

ik ben een tevreden klant van Toppy. Heel correct bij levering en zelfs bij een retour.

correct geleverd en goede communicatie

correct geleverd

Snel en correct

Snel en correct

Prima aangekondigd en op tijd geleverd

Prima resultaat , op tijd geleverd. Toppy

Prima ervaring!

We hebben hier een gashaard besteld dat nagenoeg overal was uitverkocht. Vriendelijk onze mail beantwoord en uitgezocht dat product echt voorradig was. Volgende ochtend al afgeleverd! Ook het transportbedrijf verdient een pluim voor de snelle en nette levering!

Prima ervaring

Bestelling goed en naar wens verlopen en bovendien exact het zelfde artikel van "Velda" vele euro's goedkoper dan elders!

Super snelle levering precies zoals belooft

Super vlot en snel

Artikels zijn zoals beschreven op de site. Eenvoudige site om te bestellen. Snel geleverd.

Levering goed, maar rand zwembad helaas lek.

Levering goed, maar rand zwembad helaas lek.

Alles ok

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

Toppy

Op de juiste plaats en op de juiste tijd. Echt Toppy

Redelijk, maar duur.

Mijn ervaring is positief met uitzondering van de prijsstelling. Toppy maakt naar mijn mening een beetje gebruik (of misbruik?) van haar tijdelijke monopoliepositie. Als nog enige (tijdelijk) voorraad hebbende van het geleverde product wordt daar nu een prijs voor gevraagd van 279 euro wat voorheen gemiddeld 169 euro bedroeg. Slim? Ja, maar ik zou het niet klantvriendelijk willen noemen. Ik ben benieuwd naar de prijs als iedereen weer voorraad heeft. Aanbevelen? Ja, maar minder dan voorheen en ervaring delend. In het land der blinden is eenoog koning. Kan je dat eenoog kwalijk nemen? Tevens realiseer ik me dat bij een lagere prijs ook Toppy al eerder nee had moeten verkopen en ik dus niet had kunnen kopen. Mede ook door de reactie van Toppy, die ik als positief heb ervaren en het feit dat ik normaliter een tevreden klant ben, bij deze toch een hogere waardering.

Toppy bestelling was "toppy"

Bestelling en levering gebeurde snel en correct.

Super service..!!

Na beschadiging pakket, werd er meteen een nieuw pakket opgestuurd.

Snelle en correcte aankoop/levering!

Alles tiptop inorde!

Verwacht artikel keurig op tijd

Alles stipt, duidelijk en makkelijk.

Erg slecht

Verkeerde product (rond ipv rechthoekige solar cover). En TA+ en TA- stonden bij aflevering open, gevolg mix van.... Email gestuurd, keurig reactie gehad over retourlabels etc. Want het moet eerst terug dat product en dan pas... Gevolg is dat ik dus nu nog dat pakket niet heb. Want ik werk overdag dus dat terugsturen van het product (waar ik niet om gevraagd heb maar wel moeite voor moet doen nog voor dat ik mijn juist bestelde en reeds betaalde product krijg opgestuurd) laat nog even op zich wachten. En dan gewoon ook niet reageren als CS op mijn opmerking dat die 2 TA’s door elkaar zijn afgeleverd:((( Kortom nee niet happy met toppy.

Jiiste product op snelle wijze verzonden

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR