uitmuntend

alles op tijd geleverd

Alles word volgens afspraak super snel geleverd. Echt Top bedrijf

Correcte afhandeling van de bestelling

Snelle en correcte levering, prima kwaliteit

geheel conform verwachting

simpel te bestellen en alles verloopt conform

ALLES WAS IN ORDE

goede en snel dienst toestel was naar wens

Supersnel geleverd

Snel geleverd ondanks de melding dat het lang kon duren.

Snelle levering maar

Prima service maar bij installatie van ons zwembad, merken we 2 gaatjes... Daar kan Toppy niets aan doen. We hebben ze dit laten weten en we moeten dit melden bij Intex. Dit is ook gebeurd. Snelle reactie ontvangen en Intex stuurde ons een reparatiekit. Na de zomer zou het zwembad vervangen worden. Maar zo kunnen de kids nu toch van het zwembad genieten...

goede overzichtelijke site

goede overzichtelijke site

Betrouwbaar

Snelle en betrouwbaar. Alles picobello. Bedankt

TOP

voor de aankoop kreeg steeds een correct antwoord op mijn vragen :-)

Helemaal Toppy!

Alles verliep weer snel en vlot..

Toppy is goed, maar DPD is fail

Bestelling bij Toppy is goed verlopen. Maar pakket nooit ontvangen. Gebruik gemaakt van neerzettoestemming van DPD. Doe dit dus nooit meer! 1. Bezorger gewoon niet geweest, wel afgemeld als bezorgd? 2. Pakket wel neergezet, maar op verkeerde plek/adres? 3. Pakket gestolen na neerzetten?

Makkelijk te bestellen en prima acurate levering

Een dikke 10 + !!!!

Had het verkeerde product besteld en zonder moeite werd alles netjes in orde gemaakt ! Dit is echt een eerlijke top organisatie ! Zeer zeker een aanrader !!! Een dikke pluim voor Toppy !!

Snelle en nette levering, prima communicatie

Een elektrische pomp besteld. De levering was snel, en de communicatie en informatie was van begin tot eind keurig. Alle stappen in het leveringsproces tot en met de aflevering worden netjes gecommuniceerd. Niets op aan te merken!

Nette en snelle levering!

Prima producten voor toppy prijs!

ONGELOOFLIJK

ik kocht bij toppy een zwembadrobot in de maand april 2020, deze werkt perfect, ik had vorige week een probleem met de oplader ,ik heb contact opgenomen met de klantendienst van Toppy en ze hebben me een oplader toegestuurd en deze heb ik vandaag ontvangen WAT EEN SERVICE TOP,waarvoor mijn dank

Vlotte afhandeling!

Dit is niet mijn eerste bestelling bij Toppy, zoals mijn vorige bestellingen liep alles vlot, snelle levering en goeie prijs-kwaliteit! Een tevreden klant.

alles volgens afspraak toppy

ALLES GEGAAN VOLGENS AFSPRAAK,TOPPY,

Perfecte levering .

Stipte en vlugge levering. Een aanrader voor iedereen !!!

Alles perfect

Alles perfect

Snelle levering en prima product

Vijverpomp besteld met LED verlichting. Door meerdere aansluitingen (waar ik niet helemaal op had gerekend) wel wat aanpassingen bij de doorvoer van de voeding onder het pad moeten maken. Maar toen dit klaar was een prima resultaat, aanrader.

Prima verlopen

Bestelling is snel geleverd. Korting was niet verrekend, is echter snel geregeld door de klantenservice en het bedrag is alsnog (snel) teruggestort.

Super Service, vandaag besteld morgen in huis!

Super Service, vandaag besteld morgen in huis!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR