Snelle aflevering

Klantvriendelijke service

Snelle en correcte levering - voldoende mails track and trace - duidelijke website

Toppy

Ik had een mailke gedaan vermits mijn levering niet op tijd kreeg.. Nu bleek er iets niet in voorraad te zijn... Ze hadden me de vraag gesteld of ik het produkt dat in voorraad was al op te sturen na mijn bssvestiging was het de dag erna bij mijn thuis

Snelle en nette levering van mij. Aankoop

De container met chloor korrels werden snel en keurig geleverd

Prima webshop

Bestelling was op voorraad, iets wat tegenwoordig niet zo vaak meer voorkomt en werd supersnel geleverd.

bijna ongelooflijk goed service

had een spa besteld maar door een administratieve fout en corona natuurlijk een lange levertijd. via de app contact gehad en er kwamen goede voorstellen. heb voor een flinke korting gekozen en kreeg ook nog geurtjes voor in de spa extra. al met al fantastische klantgerichte oplossing aangeboden die er niet om liegen tevredenheid van de klant staat voorop. goed bedrijf

Snelle levering goed product

Levering was snel, wel een grote doos Product werkt ook beter dan verwacht

Zeer vlot

Zeer goede service

Snelle levering!

Snelle en correcte levering ook in België

Snelle en correcte levering ook in België

perfecte service

snelle reactie op gestelde vragen. Correcte informatie over debestelling en levering. Echt Toppy!

Perfect geregeld

Da's. Toppie

goede website en snelle levering

mooie producten overzichtelijke website en snelle levering

Tesla 90 zuigt al het vuil van de bodem netjes op

Supersnelle levering

Heb het de volgende dag in huis gehad.

Snel en perfecte service

Perfect , de volgende dag geleverd ! Top service ! Dikke aanrader !

Top(py)

In één woord: FANTASTISCH!!! Goede service, goede uitleg en snelle levering!!

Toppy

Eerste keer bij Toppy bestelling en alles is zeer goed opgevolgd geweest .Salle beslist reclame maken bij famillie,vrienden en collega's

Uitstekende service

Zeer gebruiksvriendelijke website, ruim assortiment en zeer snelle levering, waar je ook nog netjes van op de hoogte wordt gehouden! Blij met onze bestelling, en als wij weer wat nodig hebben, komen we hier zeker weer terug.

Tot nu toppy

problemen door Claudia opgepakt en super afgehandeld Grt Pieter.

Niks op aan te merken

toppy

snelle service

Buitengewoon. Goede en snelle levering.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR