Toppy service!!!

Top Service, zelfs in deze hectische drukke tijden! Zeer tevreden!

Alles top geregeld

Super snel en goed

mijn zwembad stofzuiger werd snel geleverd en werkt prima

Prettig in te bestellen

waterzuivering

perfect afgeleverd op tijd en zoals altijd in orde

Hele goede ervaring met Toppy

De ene dag besteld en de volgende dag werd het al afgeleverd. Keurig in een grote doos netjes verpakt. Zeker 5 sterren service.

Teleurgesteld

Daar jullie een artikel niet konden leveren heb ik maar geen bestelling gedaan om mijn transportkosten terug te krijgen het gaat om het artikel 8841 Daar ik toen een pomp had gekocht bij jullie was deze incompleet zat geen uitlaat bij Terwijl bij Bol.com deze wel word meegeleverd heb hierover met hun Gebeld dus jullie zijn hierover wel in gebreken gebleven En kan jullie nooit telefonisch bereiken waar is dan de telefoon voor

Goede service, snelle levering, snel neergezet, veel plezier ervan.

top zoals altijd

elke keer als ik bestel bij Toppy klopt het en sterker nog volgende dag in huis mits op voorraad

Top service!

Tijdens het verzenden was de verpakking opgegaan. En na een mailtje hadden we de volgende dag een nieuwe verpakking geleverd gekregen. Top service!

Goede service,en snel geleverd

Duidelijke website,en zeer snel geleverd

Levering 4dagen plaats van 1 dag. geen service

2 dagen geleden besteld voor een zwembad dat 100€ duurder staat dan de standaard prijs. Je verwacht dan een snelle levering / service. Nog steeds geen reactie terwijl je op de site overal ziet voor 16:30 besteld dag nadien in huis. Geen reactie via de klantenservice ook. Update: Levering stond plots aan men huis zonder track and trace te hebben ontvangen gelukkige kwam ik net thuis. Levering was dus binnen 3 dagen. maar toch binnen 3 dagen geleverd. juist heel erg jammer dat er geen enkele info was over de levering zelf.

Het was 100% TOPPY!!!!

Onwaarschijnlijke super vlugge levering. Is mij nog nooit overkomen !!!!!!!

zeer netjes en correct geleverd

bestelling super netjes afgeleverd we gaan er zeker nog wat vaker bestellen

De bestelling is snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

De bestelling is snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Precies zo als verwacht.

Artikel zoals besteld en optijd bezorgd.

toppy is altijd een topper

snelle correcte levering, prijs ok

Top service!

Zeer blij verrast met de goede service van Toppy. Ik woon op Bonaire en had het e.e.a. gekocht via een transportbedrijf. Helaas was er tijdens het transport naar Bonaire iets gebroken. Dit werd direct vervangen. Top! Toppy is een absolute aanrader.

Super snel geleverd!

zeer te vreden

ik ben tevrede met de snele levering en heb alles goed ontvangen MVG Jean

Toppy !

Bliksemsnel ,goede communicatie

Zeer goed en vlot

Oke

Niet alles gekregen

Heb alleen chloor gekregen. Dure doek van meer dan 100€ niet gekregen en geen enkel bericht erover. Later toch mails ontvangen na er zelf achteraan te mailen. ze zeggen nu dat ze het opsturen. Daarom net voldoende. Communicatie duidelijk en op tijd zijn keerpunten. Zeker als je maar een de van de bestelling krijgt. Kleine dingen op voorraad wel goed snel geleverd.

Mijn pakket was binnen in de afgesproken Tijd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR