Prima, kan niet beter

Besteld, en heel snel geleverd, perfect, ik zal nog zeker bij jullie bestellen, gr

Toppy is top

Zeer snelle levering zelfs in coronatijd binnen 48 uur

Snelle levering, super spullen.

Snelle levering, super spullen.

Prima levering

Volgende dag geleverd. Prima verpakt

Super service

Ik had mijn bestelling op zondagmorgen gedaan en de maandag werd het mij al geleverd.

Zoals de naam zegt, alles is toppy : bestelling, levering, afhandeling !!!

Verschillende bestellingen gedaan en steeds snel en perfect verlopen. Snel en vriendelijk antwoord op bijkomende vragen. Dit is echt een webshop zoals het moet zijn. Niets op aan te merken. Een echt plezier om met dit bedrijf zaken te doen.

Geweldig!!!

Kwam stipt geleverd!!! Was bijna aan een vriend in de VS te laten kopen totdat mijn vrouw zag het bij louter toeval, via Toppy is ook verkrijkbaar en spotgoedkoop zelfs, meteen besteld en VS vriendin gebeld om uit te stellen.

très bon service après vente.

j'ai passé une commande pour un beadfilter Econobead EB-50 reçu après 10 jours car il était en rupture de stock mais malheureusement il n'était pas complet quand je l'ai reçu.J'ai eu Monsieur Raoul par mail qui à fait toutes les démarches pour que DHL vienne à la maison reprendre le colis pour procédé au remplacement du beadfilter qui est en cours de transfert.

Was toppy

Snel geleverd en goede prijs.

slechte communicatie verzenden

5 producten besteld alle voorradig maar bleek niet zo te zijn geen verzending, na 3 dagen wachten contact opgenomen bleek er 1 product niet te aanwezig te zijn , geen enkele communicatie pas nadat de klant (ik) contact opnam kwam er duidelijkheid.

Fantastische service!

Verkeerde bezorging wordt razendsnel goedgemaakt! Ondanks corona snelle levertijden Echt toppy!

Dat ging snel en vlot.

perfect

geen vertrouwen

Voor de eerste keer besteld, maar eerst krijg je geen bevestiging. Dan krijg je bericht van vertraging. En je kan onmogelijk contact opnemen, telefoon is afgesloten, klantendienst reageert niet en facebook wordt evenmin op geantwoord. Hopelijk krijgen we nog onze spullen. En daarna NOOIT MEER!

geen tot slechte en zeer trage communicatie

Warmtepomp gekocht maar alleen met Engelse of Franse installatie handleiding waar weinig in staat. Uitleg van symbolen ontbreekt evenals de manier om de wifi aan te sluiten. App met geen mogelijkheid te downloaden. Als je contact zoekt krijg je maar 1 antwoord ook al heb je meerdere vragen. Zit nu alweer 10 dagen te wachten op volgende antwoord. Denk dat ze niets meer van zich laten horen. Niet aan te bevelen als je problemen krijgt.

Super snel geleverd

Ik heb een Spa besteld op vrijdag en deze is zaterdags al geleverd.

Top. Snel en correct geleverd.

Content wat ik besteld heb

Zaterdags bestellen en s maandags geleverd .. wat een service

Snelle levering volgende dag al in huis

Toppie

Jullie hebben de bestelling echt snel opgestuurd. Ik zat met spoed te wachten. Jammer dat de bezorgdienst de bestelling een dag later pas bezorgde maar daar kunnen jullie niks aan doen. Het product is zeer goed. Precies de beschrijving.

Correct, snel

Keurig verzorgd, snelgeleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snel besteld en geleverd.

Snelle service. Perfect geleverd.

Mijn allereerste bestelling bij Toppy. nl verliep vlekkeloos en snel en het product is precies zoals voorgesteld.

geweldige levering

het product was er snel en ook nog heel en het werkte perfect zeker een volgende aankoop waardig

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR