Ik had op woensdag een bestelling gedaan en vrijdags alles binnen Echt super service Wel verschillende bezorgers aan de deur gehad maar dat had te maken met het gewicht denk ik voor de rest prima Dus een tevreden klant

Super service en snelle levering

Ik had het in de avond besteld in de Corona periode, dag daarna geleverd. Helaas in veelvoud 2x1 doos met meer inhoud en ik had 1 stuks besteld. Keurige terugleveren geregeld, geen enkele zorg om gehad waren erg blij dat ik het zo eerlijk gemeld had.

alles was perfect, dus toppy.

het was de eerste bestelling, en het loopt niet overal goed. maar waar is waar het was toppy, tot ziens.

Super leveringen!!!

Top producten

Zeer goed opgelost !

Na een aantal dingen die niet helemaal prettig verliepen (lange levertijd (terwijl er "op voorraad" op de site stond aangegeven), een verkeerde zending en een vergeten zending), toch tot een zeer geslaagde oplossing gekomen. De klantenservice is zeer welwillend om tot een goede oplossing en doen er veel aan (mits je ze de kans geeft) om je als klant te behouden. Dit is de reden dat ik als klant terug kom. Nu nog intern een aantal dingen verbeteren en dan volgende keer 5 sterren.

Toppy

Snel netjes en goeie prijs

super ervaring - komen zeker terug als klant

Alles netjes geleverd, perfect op tijd, zelfs in Corona tijden helemaal niet lang hoeven te wachten. Alles was erbij zoals besteld, alles leek net zoals op de foto. is een verjaardagscadeau voor één van onze zoontjes, en die was vanmorgen zo blij, was zelfs ontroerd. Super ontwerp, mijn zus gaat er zelfs nu ook al eentje bestellen, en wij gaan er zeker kijken voor een volgende bestelling

Super goede en snelle service

Altijd snel en goede service goede producten waar we weer elke keer van kunnen genieten

Goed service!

Bestelling voor een vijverpompje en vissenvoer gedaan. In eerste instantie werd gezegd dat er vertraging opgelopen was door drukte bij de vervoerder, maar later bleek dat het door mij bestelde pompje niet leverbaar was. Contact gehad met de klantenservice en op mijn eigen verzoek is toen direct een deel van de bestelling verstuurd en heb ik een ander pompje besteld. Deze is toen zeer snel geleverd en het verschil in prijs had ik binnen no time teruggestort gekregen op mijn rekening. Prima service!

Zeer vriendelijk

Ik heb na veel wikken en wegen een warmtepomp besteld, na zoveel vergelijk kwam ik vlak voor levering achter dat ik echt een "monster" (heel groot dus) had besteld en dat dit niet ging passen. Heel erg druk lopen maken maar medewerkers waren vriendelijk en het was geen enkel probleem. Snel antwoorden op productvragen. Helaas is bellen niet mogelijk maar dat is echt iedere shop met zwembadspullen op het moment, overmacht. Desondanks daarna opnieuw een bestelling geplaatst, binnen de aangegeven tijd netjes ingepakt geleverd. Bedankt Toppy!

Bestelproces is goed verlopen.

Snel en goede leveringen. Een puntje is wel dat n.m.i. deelleveringen niet zichtbaar zijn en er onduidelijkheden kunnen ontstaan. Verder doet Toppy zijn naam eer aan!!!!

Jammer...

Op aanraden van een collega de site bezocht. Bij levering jammer genoeg slechts de helft geleverd van mijn bestelling... Op de site stond dat alles nog beschikbaar is toch na contact met klantenservice blijkt alles uitverkocht... Geld zal worden terug gestort... Ben wel tevreden van de vriendelijke opvolging... Toch jammer... En zeker dat het mijn eerste bestelling is....

Juiste communicatie

Beste prijs

Snelle levering ondanks crisis binnen 1.5 dag Spullen in huis

Supper snel in huis

Volgens afspraak geleverd en supersnel toppy

Eerste keer bestelling gedaan bij Toppy en het was top. Ik kom zeker nog eens terug voor een bestelling.

In een woord perfect

Perfect en snel

perfect

artikelen goed, verzending heel snel.

snel

Zoals gewoonlijk als goed en veillig verpakt en SNEL geleverd

Bestellen gaat snel, bezorgen minder

Na 3’werkdagen gewacht te hebben contact op moeten nemen met klantenservice. Bleek iets fout te zijn gegaan met mijn order. Na het contact wel snel binnen. Zelfs op zaterdag werd mail beantwoord.

Zeer snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

een toppy ervaring bedankt

een toppy ervaring bedankt

Snelle levering ondanks drukke tijden!

Ondanks de drukke besteltijden voor zwembadaccesdoires was hier alles op voorraad en op tijd geleverd.

Super snelle service juiste product echt ik raad toppy aan iedereen aan

TOP SERVICE !

Reeds verschillende ervaringen gehad met Toppy en steeds positief. Zulk een service vind je niet meer gauw ! Ondanks de (Corona) drukte werd op al onze vragen om advies geantwoord en de uiteindelijk bestelde producten werden snel geleverd. Een aanrader !

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR