Snel en correct

Suoer

Adequaat geregeld ondanks de corona

Toppy was niet te bereiken telefonisch ivm Corona, dus voor een advies was dat lastig, dus toch maar proberen via e-mail, in 1,5 uur werd er gereageerd en duidelijkheid verschaft, ook werd een correctie op de rekening na verzoek onmiddellijk geregeld, super !!!

Prima bedrijf super snel TOPPY!!

Geen Wanklank van mijn kant. Altijd super geregeld

een vlugge levering

verzorgt ,op tijd

Zeer slechte ervaring

Besteld betaald en ze gaan aan de slag binnen 3 werkdagen pakket ontvangen MAAR GEEN pomp geleverd bij onze bestelling , Bel meteen op GAAT NIET alles via mail .antwoord Toppy kan zijn dat er nog een pakket onderweg is, En sturen hem na Oké wachten maar er komt niets bellen lukt natuurlijk niet weer Mail gestuurd ze gaan het nazien Ik wil mijn pomp om te gebruiken met mijn telefoonnummer ben ik te bereiken Maar geen Toppy die belt Weer Mail weer bericht van Toppy ze willen een foto van de doos met spullen en de factuur GELOVEN ze me niet opgestuurd antwoord pomp is niet leverbaar wilt u geld retour of wachten tot hij geleverd wordt besluit te wachten begin juni volgens Toppy Wat kan beter telefonisch bereikbaar of bel klant terug en GEEN argwaan of ik wel de waarheid Mail Graag jullie reactie Jaap naam en adres bekend bij TOPPY

Zeer goede service

Ondanks alles snel geleverd en een goed prijs

Gewoon TOPPY

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Door transporteur wat vertraagd maar dat heeft Toppy direct terug gekoppeld.

Goede kwaliteitsproducten en bij retouren uitstekende en transparante service

Producten worden geleverd zoals besteld, positief over alle ontvangen zwembad benodigdheden en toen ik toch iets retour wilde doen werd dit netjes afgehandeld. Fijn dat elke retour persoonlijk via de email wordt afgehandeld, zo voel je je als klant absoluut geen nummer.

Perfect verlopen.

Duidelijke en overzichtelijke website. Het bestel-en leveringsproces verliep zeer vlot. De geleverde producten voldoen ook perfect aan de verwachtingen. In één woord : Toppy!

Alles correct verlopen

Vlotte bestelling, vlotte levering

Vertraging bij DPD

Helaas heb ik lang moeten wachten op mijn bestelling. Toppy kon hier niets aan doen maar wel erg vervelend als je het snel nodig hebt.

Alles prima

Alles verlopen zoals het het hoor. Niks op aan te merken, graag nog een keer in de toekomst.

Juiste levering, exact op tijd.

Bestelling met bancontact is niet mogelijk, alhoewel wel aangeduid. Met Visa verliep dit goed.

TOP

Heel snelle levering en perfect product. Na 1 dag, de verhoudingen te volgen!! , PH terug perfect op peil!! DUS voor ons zijn 5* waard

Top, correcte levering!

Vlotte levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de vooruitgang van de levering u bestelling.

Netjes en snel geleverd

Goed, kortgezegd toppie ;)

Snelle levering , alles in orde

Toppy is top !

Alles vlot en correct verlopen vanaf website tot levering.

Snelle levering en scherpe prijs!

Goedkoper heb ik niet gevonden voor wat ik heb besteld.

vlug en correct

vlug en correct

Perfecte service, snel en correct geleverd

Goede kwaliteit van product, snel en correct geleverd

Mijn ervaring is zeer goed

Wat je vandaag besteld heb je morgen in huis, zo niet dan een of twee dagen later maar dat laten ze dan weten. mijn ervaring is zeer goed bevonden.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR