Heel goede service en hulp bij het kiezen van de juiste onderdelen.

Bij het twijfelen welke Rupsbanden ik nodig had voor mijn zwembadrobot, heb ik een uitstekende hulp gekregen zodat ik zeker was welke ik moest bestellen. Vriendelijk en hulpzaam.

Prima service en informatie.

Ik zocht filter-ring voor mijn zwembadpomp. Blijkbaar uitsluitend aan te schaffen via fabrikant is Frankrijk. Frankrijk in totale corona lock-down. Na weken nog geen reactie. Medewerker van Toppy heeft mij geweldig trachten te helpen helaas in hun assortiment geen passend exemplaar. Toen enige weken later de Power Unit van de zwembadrobot het begaf direct Toppy benaderd. Wederom uitstekend geholpen en uiteraard vervangende Power Unit via hun aangeschaft. Ik kan niet anders zeggen dat. Perfect service en klantgerichtheid.

Super, snel geleverd en gekregen wat beloofd was

Na bestelling gelijk bevestigingsmail. Snelle levering, product van goede kwaliteit.

De vlugge levering en goed product

Top!!

Goede levering communicatie heel goed. netjes verpakt.Zeker nog een keer bestellen!!

Goede service. Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. En is keurig verpakt afgeleverd.

Netjes geleverd

Aan Toppy heeft het niet gelegen dat de bestelling meer dan een week heeft geduurd. Helaas lag dat aan de pakketdienst DBD.

Top voor Toppy

Ondanks corona alles zeer snel geleverd. Er was 1 zak zwembadzout een beetje gescheurd waardoor een kleine hoeveelheid zout in kartonnen doos was terecht gekomen.

Afgeleverd op een ander adres

Mijn bestelling van 6 dagen geleden is nog steeds niet bezorgd. Ik krijg van DHL wel bericht dat het later wordt maar het duurt nu wel erg lang. !!! Bericht van Toppy dat mijn pakket op een ander adres bezorgd is. Ik heb het daar opgehaald maar ik heb van dpd " geen "briefje in de brievenbus gehad. En ik ben op 2 juni gewoon thuis geweest met een briefje op de deur met bij geen gehoor achterom

de vertragings communicatie klopt voor geen meter

zwaar teleurstellend, omdat ik met wat algemene uitleg gevraagd wordt mijn beoordeling aan te passen: eh, NEE ! DPD is een al lang bestaand bedrijf, dus het KAN niet liggen aan aan de nieuwe relatie; sterker nog, het ligt aan de FOUTE vertragings informatie; dus die zal niet exclusief bij Toppy als klant van DPD liggen, die ligt mazgw bij ALLE klanten van DPD: ofwel sociaal wenselijke info van hun kant. Er werd ook met geen woord gerept over de total tegenstrijdinge info van Toppe & DPD over een-en-dezelfde procesbeweging: Toppy zal denken: grote stappen snel thuis: eh, weer NEE ! Kiyoh geeft Toppy 7 dagen om te reageren: deden ze er maar serieus een dag of 3, 4 vooruit, 5 over; nee, 15.07 wordt mijn 1e indiening bevestigd; 15.23 uur heeft Toppy gereageerd: nou, dan denk ik dat ze me, net eerder als de vriendelijke mevrouw van Klantenservice, niet serieus nemen; welnu, hou dan toch op met KTO'tjes, want kennelijk worden alleen doe goed scorende met plezier gepubliceerd. Optimist als ik ben, nog een keer succes toegewenst !! =====================================> 1e beoordeling: teleurstellen,ondanks begrip voor drukte en vertraging probleem ligt voor 80% bij DPD; zij hebben soortgelijk KTO'tje gekregen probleem is dat meest waarschijnlijk iedereen bij Toppy zijn/haar stinkende best doet, maar er kennelijk geen manager of baas is die het onderliggende communicatieprobleem oplost: de info daaromtret bij DPG deugt voor geen meter, en er zijn lachwekkende verschillen tussen DPD comms en Toppy comms over dezelfde (!) bewegingen in het hele proces; ja ja, dat loopt 24 uur uit elkaar. Da;s dus niet vertrouwen wekkend, en al helemaal onbetrouwbaar; terwijl het geen rocket science is dat actueel te houden: zeg wat je doet en doe wat je zegt, en hou op met sociaal wenselijke communicatie. Succes !

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen

Niet oke

Wel de bestelling is nooit ontvangen de levering kan ik zelf niet meer volgen . Wel betaald

Geen spullen en geen reaktie

De éerste en de laatste keer bij Toppy !! Wacht al weken op spullen er komt niets en nog erger krijg ook geen enkele reaktie. Alleen als ik zelf mail, dat ze nog niets hebben en afwachten.

Waardeloos bedrijf

Verleden week U een, negatieve, review over Toppy gestuurd..Waarom is deze nog niet geplaatst? L.A.van Druten Uden

Toppy website

Toppy heeft een mooie website. Had wat aanvullende informatie en oplossingen nodig voor hetgeen wat ik gekocht had. Door de drukte duurde het wel wat langer maar ze hebben me prima geholpen. het blijft jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.

perfect !

Vlotte website, correcte prijzen en stipte levering !

Goed artikel

Perfect optijd goed artikel

Toppy

Snel geleverd, eenvoudig in gebruik en ligt perfect.

Snelle levering producten in 1 dag. Verder goede informatie op de site.

De service is Toppy

De service is Toppy

Super tevreden

Woensdag ochtend zwembadrobot besteld, donderdag middag geleverd! Als dat geen super service is. Ook heel tevreden van het toestel dolphin SF40. Nu de zwembadladder nog leveren en alles is toppy .

Super snel levering

Niks dan lof voor deze website! Alles top

Heel goeie en vlotte service!

Al enkele keren besteld bij Toppy. Ruime keuze en heel correcte levering!

vlot besteld, vlot geleverd

Geen opmerkingen, snelle levering

aanrader

snel, correct, aan te raden

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR