Bij het twijfelen welke Rupsbanden ik nodig had voor mijn zwembadrobot, heb ik een uitstekende hulp gekregen zodat ik zeker was welke ik moest bestellen. Vriendelijk en hulpzaam.
Ik zocht filter-ring voor mijn zwembadpomp. Blijkbaar uitsluitend aan te schaffen via fabrikant is Frankrijk. Frankrijk in totale corona lock-down. Na weken nog geen reactie. Medewerker van Toppy heeft mij geweldig trachten te helpen helaas in hun assortiment geen passend exemplaar. Toen enige weken later de Power Unit van de zwembadrobot het begaf direct Toppy benaderd. Wederom uitstekend geholpen en uiteraard vervangende Power Unit via hun aangeschaft. Ik kan niet anders zeggen dat. Perfect service en klantgerichtheid.
Na bestelling gelijk bevestigingsmail. Snelle levering, product van goede kwaliteit.
De vlugge levering en goed product
Goede levering communicatie heel goed. netjes verpakt.Zeker nog een keer bestellen!!
Goede service. Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. En is keurig verpakt afgeleverd.
Aan Toppy heeft het niet gelegen dat de bestelling meer dan een week heeft geduurd. Helaas lag dat aan de pakketdienst DBD.
Beste John, Ik heb even jouw bestelling mee in de gaten gehouden. Ik zie dat jouw bestelling gelukkig is geleverd. Hopelijk is daarmee jouw ervaring iets verbeterd.
Ursprüngliche Bewertung
Moet erg lang wachten op het bestelde product. Ik zou een andere pakketdienst nemen.
Ondanks corona alles zeer snel geleverd. Er was 1 zak zwembadzout een beetje gescheurd waardoor een kleine hoeveelheid zout in kartonnen doos was terecht gekomen.
Mijn bestelling van 6 dagen geleden is nog steeds niet bezorgd. Ik krijg van DHL wel bericht dat het later wordt maar het duurt nu wel erg lang. !!! Bericht van Toppy dat mijn pakket op een ander adres bezorgd is. Ik heb het daar opgehaald maar ik heb van dpd " geen "briefje in de brievenbus gehad. En ik ben op 2 juni gewoon thuis geweest met een briefje op de deur met bij geen gehoor achterom
Hoi Cees, Fijn dat we het na jouw bericht toch hebben weten op te lossen. Veel plezier van je bestelling.
Ursprüngliche Bewertung
zwaar teleurstellend, omdat ik met wat algemene uitleg gevraagd wordt mijn beoordeling aan te passen: eh, NEE ! DPD is een al lang bestaand bedrijf, dus het KAN niet liggen aan aan de nieuwe relatie; sterker nog, het ligt aan de FOUTE vertragings informatie; dus die zal niet exclusief bij Toppy als klant van DPD liggen, die ligt mazgw bij ALLE klanten van DPD: ofwel sociaal wenselijke info van hun kant. Er werd ook met geen woord gerept over de total tegenstrijdinge info van Toppe & DPD over een-en-dezelfde procesbeweging: Toppy zal denken: grote stappen snel thuis: eh, weer NEE ! Kiyoh geeft Toppy 7 dagen om te reageren: deden ze er maar serieus een dag of 3, 4 vooruit, 5 over; nee, 15.07 wordt mijn 1e indiening bevestigd; 15.23 uur heeft Toppy gereageerd: nou, dan denk ik dat ze me, net eerder als de vriendelijke mevrouw van Klantenservice, niet serieus nemen; welnu, hou dan toch op met KTO'tjes, want kennelijk worden alleen doe goed scorende met plezier gepubliceerd. Optimist als ik ben, nog een keer succes toegewenst !! =====================================> 1e beoordeling: teleurstellen,ondanks begrip voor drukte en vertraging probleem ligt voor 80% bij DPD; zij hebben soortgelijk KTO'tje gekregen probleem is dat meest waarschijnlijk iedereen bij Toppy zijn/haar stinkende best doet, maar er kennelijk geen manager of baas is die het onderliggende communicatieprobleem oplost: de info daaromtret bij DPG deugt voor geen meter, en er zijn lachwekkende verschillen tussen DPD comms en Toppy comms over dezelfde (!) bewegingen in het hele proces; ja ja, dat loopt 24 uur uit elkaar. Da;s dus niet vertrouwen wekkend, en al helemaal onbetrouwbaar; terwijl het geen rocket science is dat actueel te houden: zeg wat je doet en doe wat je zegt, en hou op met sociaal wenselijke communicatie. Succes !
Hoi Tim, We hebben ons best gedaan het een en ander uit te leggen. Jammer dat elke goed bedoelde stap vanuit onze kant als een offensief wordt ervaren. Alle beste bedoelingen en veel plezier met je bestelling!
Ursprüngliche Bewertung
teleurstellend, ondanks begrip voor drukte en vertraging probleem ligt voor 80% bij DPD; zij hebben soortgelijk KTO'tje gekregen probleem is dat meest waarschijnlijk iedereen bij Toppy zijn/haar stinkende best doet, maar er kennelijk geen manager of baas is die het onderliggende communicatieprobleem oplost: de info daaromtret bij DPG deugt voor geen meter, en er zijn lachwekkende verschillen tussen DPD comms en Toppy comms over dezelfde (!) bewegingen in het hele proces; ja ja, dat loopt 24 uur uit elkaar. Da;s dus niet vertrouwen wekkend, en al helemaal onbetrouwbaar; terwijl het geen rocket science is dat actueel te houden: zeg wat je doet en doe wat je zegt, en hou op met sociaal wenselijke communicatie. Succes !
Nog steeds niks ontvangen
Hoi Wendy, We zien dat je bestelling inmiddels is bezorgd. Gelukkig maar, want het is niet de bedoeling dat bestelling zo lang blijven rondzweven bij de transporteur. We hebben hierover een melding gemaakt bij de transporteur. We hopen nu je toch je bestelling hebt ontvangen dat we jouw ervaring met ons toch iets hebben weten te verbeteren. Laat het ons graag weten!
Wel de bestelling is nooit ontvangen de levering kan ik zelf niet meer volgen . Wel betaald
Hoi Virginie, Je laat via de klantenservice weten dat je blijkbaar toch gewoon op tijd je bestelling hebt gekregen. Jammer dat deze review dan blijft staan ondanks ons aanpassingsverzoek
De éerste en de laatste keer bij Toppy !! Wacht al weken op spullen er komt niets en nog erger krijg ook geen enkele reaktie. Alleen als ik zelf mail, dat ze nog niets hebben en afwachten.
Hoi Chris, Ik zie bij onze klantenservice dat je geld is teruggestort. Jammer dat de bestelling niet verliep zoals ook wij dat graag zien.
Verleden week U een, negatieve, review over Toppy gestuurd..Waarom is deze nog niet geplaatst? L.A.van Druten Uden
Hallo, Zodra je een review plaatst krijg je een mail met een bevestigingslink. Ook krijg je bericht dat wij bij een negatieve review eerst de kans krijgen om het op te lossen. Je review wordt dan in zogenoemde 'quarantaine' gezet. Uiteindelijk worden negatieve reviews dus gewoon geplaatst.
Toppy heeft een mooie website. Had wat aanvullende informatie en oplossingen nodig voor hetgeen wat ik gekocht had. Door de drukte duurde het wel wat langer maar ze hebben me prima geholpen. het blijft jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.
Ursprüngliche Bewertung
Toppy heeft een mooie website. Helaas heb ik nog wat aanvullende informatie en oplossingen nodig voor hetgeen wat ik gekocht en vindt het jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn en dat het lang duurt voordat ze contact met me opnemen zodat mijn probleem niet wordt opgelost en mijn zwembad staat te vervuilen.
Vlotte website, correcte prijzen en stipte levering !
Perfect optijd goed artikel
Snel geleverd, eenvoudig in gebruik en ligt perfect.
Snelle levering producten in 1 dag. Verder goede informatie op de site.
De service is Toppy
Woensdag ochtend zwembadrobot besteld, donderdag middag geleverd! Als dat geen super service is. Ook heel tevreden van het toestel dolphin SF40. Nu de zwembadladder nog leveren en alles is toppy .
Niks dan lof voor deze website! Alles top
Al enkele keren besteld bij Toppy. Ruime keuze en heel correcte levering!
Geen opmerkingen, snelle levering
snel, correct, aan te raden