Ondanks alle vertragingen en drukte toch vrij snel aangekomen

Goede en snelle levering

Goede snelle levering Netjes verpakt

klantgericht

goede service ook bij vragen

Ni delivery on time, poor answer from client servuce

Item not deliver by postNl Returning to Toppy Complaint to client service but answer is that the items will be resending after the return from PostNl More than 10 days now that the items are purchased but not yet delivered at my home I am totally not happy of the service of Toppy

Alles naar wens.

Prima en snelle service

Correcte retourpolitiek. Prima en snelle service. Goed advies.

Het is Toppy!

Het lijkt overtoom wel .in twee dagen in huis dat is Toppy!!!

Als het goed gaat, is het vast toppy

Na een zoektocht gevonden wat ik wilde hebben: boomvriendelijke hangmatophangsysteem en twee karabijnhaken (€5 per stuk) Geleverd: het bvho-systeem en twee 85 cm lange aquariumlampen (€60 per stuk) in een gigadoos. Na contact is een retourproces voor mij geactiveerd. Of ik die lampen even terug kan sturen, daarna krijg ik mijn haken geleverd.

het was weer toppy

uitstekend en aan te bevelen voor een goeie prijs

De bestelling is altijd op tijd en goed

Goede site om je dingen te bestellen

Snelle levering fijne ervaring met toppy

Goede snelle service en betaalbare kwaliteit

Bestelling jacuzzi binnen 48 uur op de stoep. Goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Top bedrijf

snelle levering , goede prijs kwaliteit , goede service , aanrader.

Toppie !

Super ervaring. Top communicatie, wat wij heel belangrijk vinden. Snelle reactie, correct en duidelijk. Super levering. Voor herhaling vatbaar!

De bestelling is "Toppy" verlopen!

Goede ervaring, op vrijdagnamiddag zwembad besteld en maandagmiddag is het geleverd (in België). Beter kon niet!

Toppy is Top

Snel geleverd en goede kwaliteit voor de prijs

Snelle service en uitstekend geleverd

alles was goed, kan makkelijk alles vinden op de site, werd snel geleverd, en netjes ingepakt. TOP!

Goed en op tijd geleverd

Goed!

Prima geleverd

Goede spullen, op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit!

Toppie geregeld!

Goeie prijs/kwaliteit, heldere site, snel besteld en snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Zending niet compleet

Vlotte reactie na mijn melding, op 27 mei, dat bestelling niet compleet is geleverd. ( wegens drukte? Of Pakketjes door bezorgdienst opgesplitst,?) Zeg het maar Ik wacht nog op de rest van mijn bestelling. vandaag 8 juni, is de rest levering van mijn bestelling keurig afgehandeld. Ik ben meer dan tevreden over de respons van Toppie. Ik bestel er zeker weten een volgende keer weer.

Nadat de eerste bestelling voor de helft was afgeleverd werd dit door de klantenservice goed opgepakt en werd het ontbrekende deel van de bestelling alsnog met voorrang nageleverd.

gewoon keurig geregeld.

artikel zoals verwacht en netjes binnen de gestelde termijn geleverd. geen klachten dus.

Prima levering

Ondanks de langere corona levertijd. Toch nog snel geleverd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR