Prima levering

Ondanks de langere corona levertijd. Toch nog snel geleverd

Super service

Wij hadden een bepaalde zwemrobot besteld, die niet tijdig geleverd kon worden. Maar we willen natuurlijk wel een schoon zwembad. Na contact gehad te hebben met TOPPY Konden ze ons een alternatief aanbieden wat zelfs nog beter was, en het mooie hiervan was voor hetzelfde bedrag. TOPPY SUPER Pool boy zonder werk,

Goed en heel netjes verpakt

Supper of wel perfect

Was nieuw voor mijn ben zeer tevreden en aanrader

Snelle levering en goede communicatie

Bestelling snel afgeleverd. De skimmer voldoet aan de verwachtingen!

Snel en goed

Perfect , snel en goede kwaliteit

Gewoon goed ;)

Ik had meerdere spullen voor ons zwembad besteld en alles was mooi op tijd binnen.

Prima service zoals altijd!

Snelle verzending, alles ok, kortom een aanrader

service is prima en snel geregeld

service is prima en snel geregeld

Toppie geregeld

Op vrijdag zwembad kachel besteld en maandag in huis en dat in Corona tijd Toppy

Toppy!!

Snelle levering en goede webshop.

Vlotte service

Pakketten komen zeer snel aan en veel hulp bij vragen, da's helemaal toppy!

Toppy ervaring

Kende heel Toppy niet maar ben onder de indruk. Heb daar een vijverfilter besteld tegen een scherpe prijs en alles werd vlot geleverd.

Goede ervaring

Toch snelle levering. Sneller dan verwacht Toppie

Goede ervaring

Snelle en correcte levering. Zeer correcte prijs. We gaan nog bestellen!

Alles perfect verlopen

Alles zoals het product beschreven was en zeer snelle levering

Prima webwinkel

Prima webwinkel. Wat ik wel jammer vind.is dat ze je bij een klacht adviseren zelf contact op te nemen bij de betreffende leverancier, omdat het via toppy langer duurt vanwege drukte. Drukte mag geen argument zijn om klachten niet zelf actief zelf te managen.

super ervaring

overzichtelijk, snel en zeer goede service

Bezorging

Bezorging zou komen vrijdag stuurd dpd het pakje terug voor niets thuisgebleven slechte zaak en nu heb ik het nog niet het probleem wordt wel opgelost en heb jammer genoeg lang moeten wachten daarom is het een coulance geworden dank daarvoor

De pomp was wel compleet, maar de bovenkant van de pomp zat los en kreeg hem met veel moeite dicht. Maar hij doet het wel

toppy

toppy

Alles op tijd binnen en het werkt goed

Artikel is snel en netjes bezorgd

Fantastique

Vriendelijke en snelle correcte verwerking van mijn bestelling

Het kan niet beter, dus super Toppy

Ondanks het Carona virus is alles zeer goed verlopen zowel het bestellen als de zeer snelle afhandeling en levering.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR