Uitstekend !!!

Goed product snelle levering KI82AF30

Goed verzorgd en snel geleverd.

Heb al meerdere malen bij Toppy besteld en ik ben zeer tevreden. Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de verzending en wanneer je bestelde product wordt geleverd.

Bezorger heeft niet eens aangebeld en de beschadigd de doos gedumpt onder vermelding van een onjuist

Bezorger van DPD heeft niet eens aangebeld en de beschadigde omdoos met inhoud gedumpt onder vermelding van een onjuist adres. Desondanks waren de geleverde producten naar verwachting. Alle goeds voor Toppy en een grote onvoldoende voor DPD.

Super tevreden als nieuwe klant, en snelle service we gaan zeker nog bestellen

Heel correct

Heel correct!

Supersnelle service, heel content van!

Al tweemaal bestelling gedaan en telkens op twee dagen geleverd zonder problemen! Heel tevreden van de snelle service.

alles is prima verlopen:;top !

top !

Ondanks de coronadrukte bestelling heel snel geleverd.

Goede en vlugge service

Snelle levering en geen bijzonderheden.

Prima levering en je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent je bespreking

Ik bestel niet graag online door slechte ervaringen. Daarom kies ik liefste voor achteraf betalen de eerste keer dat ik bij een voor mij nieuw bedrijf bestel. Toppy geeft aan dat deze mogelijkheid er is maar bij betalen is achteraf betalen kiezen helemaal niet mogelijk. Toch de gok genomen. In totaal 12 mails ontvangen met de status, dit omdat ik 2 artikelen had en elk een pakket waren. Dus informatiestroom is prima. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar maar op mijn vraag via mail binnen een halve dag antwoord. Ik stelde daarop nog een vraag en binnen 10 minuten een afdoende antwoord dus ook prima! Kortom.. je wordt goed op de hoogte gehouden, je vragen worden wat later beantwoord maar binnen afdoende tijd. Wel iets doen aan de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen! Bied je deze mogelijkheid dan moet je die bij de betalingsmogelijkheden bij afrekenen ook aan kunnen klikken en dat is nu niet.

Super snelle service in deze drukke tijd.

Super snel geleverd in vergelijking met andere aanbieders. Volgende dag gelijk geleverd.

Toppy

Verliep snel en toppy

Super service!!

Vakkundig, goede service en supersnel geleverd

snel ondanks corona

zeer snelle levering

toppy...

goede en snelle service.supper

perfect

kan niet beter

Toppie

zeer slecht

producten nooit ontvangen, geen reactie gekregen op mails, telefoon nooit opgenomen. Hopelijk zie ik mijn geld ooit terug.

Ik heb nog niets gekregen ! Hoe kan ik dan beoordelen?!

?

Super nog snel gekregen ondanks de corona tyd super toppy

bij vragen snel antwoord , snelle levering , top produkten aan goede prijzen

Vlugge en correcte levering.

De bestelde stukken werden vlug geleverd en de bestelling is correct afgehandeld.

Correcte levering

Geen problemen, ideaal