Prima levering en snel

Mijn pakketje was echt zo binnen. Het zou volgens Toppy paar dagen duren, maar 1 dag later stond het al bij mij thuis. 1 onderdeel weer teruggestuurd, ging zeer gemakkelijk

Het was Toppy geregeld en snel !

Goede service en snelle levering! Ook snelle reactie van Sem!

Ondanks drukte toch persoonlijke aandacht

Ik had 3 zaken besteld, waarvan ik de afsluitset dringend nodig had. Helaas, de bypass-set was slecht leverbaar (maar voor mij minder belangrijk) en de hele zending zou daardoor een week extra vertraging oplopen. Een mailtje om de zending te splitsen werd snel opgepakt en uitgevoerd, zo heb ik toch snel het meest belangrijke in huis, thanks.

Super snel ondanks de Corona maatregelen

Op tijd geleverd en werkt goed

Goede service dank u

snelle, goede en correcte service

Correcte en uitstekende service, beantwoord bijna onmiddellijk op vragen

Snelle en goede service. Jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar waren maar dat is overmacht. Komt door corona. Alsnog super goed geholpen via mail.

Top service!

Goede service, goed product, mooie prijs!

Top, snel en veilig geleverd

Fijn en gemakelijk besteld en vlot en veilig geleverd

Overzichtelijke website en snel geleverd

Was op zoek naar een goed anti-alg middel. Vond dit via Google

Teleurstellend

Bestelling gedaan op 14 april en nog steeds aan het wachten op de volledige levering. Er zijn maar enkele items geleverd van de geplaatse en betaalde bestelling. PostNl heeft hier gefaald...33 mails ontvangen van PostNl in verband track & trace. Tot " geleverd op een postpunt" dat niet bestaat! Toppy geeft aan in een mail dat er een doos in retour gekomen is, maar niet door ons! We staan letterlijk met de rug tegen de muur en worden door Toppy niet verder geholpen. En als je dan leest dat bestellingen van een paar dagen geleden reeds aangekomen zijn dan bij klanten, stel ik mij toch vragen... ik zou toch graag mijn betaalde goederen ontvangen... ben benieuwd.

Niet tevreden

Op 3/5 een onderdeel besteld voor ons verwarmingstoestel . Tot op heden nog steeds geen tracking gegevens ontvangen . Telefonisch nlet bereikbaar . Mail gekregen van Amal, omdat ikzelf de vraag had gesteld wanneer mijn bestelling ging geleverd worden . Antwoord van Amal” ik zoek het uit” Dit is ondertussen al een paar dagen geleden . Nog steeds geen tracking , en geen antwoord van Amal en nog steeds nlet telefonisch bereikbaar ... bestelling is wel direct betaald ! Ik vind dit GEEN service , geen feedback krijgen en we wachten nog steeds op het onderdeel !

Qua prijs en levering gewoon TOPPY

Goede website Snelle levering betrouwbaar dus!!

Op tijd geleverd volgens afspraak

Op tijd geleverd volgens afspraak

Toppy ! Snelle levering

Ondanks dat op de website staat dat levering langer kon duren alles netjes de volgende werkdag bezorgd!

Super !! Alles volgens afspraak !

Alles wat je verwacht als klant. Gemakkelijk te bestellen, direct bevestiging van mijn bestelling en op tijd geleverd ! Top

Toppy

Niks mis mee, en snel

Binnen een mum van tijd binnen, netjes snel en niet duur

Heel vlug geleverd

Top, vandaag bestellen, morgen geleverd

Zeer goed service

Vlotte levering, keurig verpakt en aantrekkelijke prijs.

Mooie warmtepomp alleen jammer van de universele bypas deze past niet

Een tip voor de toekomst, lever een bypas bij de warmtepomp die ook past, nu moet ik de bypas ombouwen om hem passend te krijgen. In de beschrijving van de warmtepomp staat dat er geen flexibele slang direct aan mag gekoppeld worden.

bestelling werd vlekkeloos uitgevoerd; ben zeer tevreden

Eerste kennismaking was schot in de roos

Super gedaan.

Keurig en netjes afgeleverd. Helemaal compleet.

Aqua finesse werkt geweldig voor onze jacuzzi Spa Pure

2100 De Kempkens