super snel bestelt en geleverd voor fijn prijsje

mijn product makkelijk kunnen vinden ,en erg snel en goed bezorgd.fijne levering gehad

super!!

binnen de 2 dagen netjes geleverd aan huis!!! zeker in die tijden!!!

vlotte afwerking van de bestelling en ontvangen van bestelde goederen

zeer goed

Snel

Zoals het hoort !

Van bestelling tot levering: Steeds op de hoogte, van status van je pakket. Goed zo, doe zo verder.

Super snelle levering

Prima ervaring met deze eerste aankoop.

De bestelling online ging vlot en de levering was snel en in orde. Ik had evenwel een foutje gemaakt in de adresgegevens maar dat is door Toppy snel en goed opgelost. De levering was zoals verwacht.

Snel, goed, niet duur

Bestelling sneller geleverd dan gedacht. Prijs na uren vergelijken de laagste bij Toppy. En na aanmelden voor de nieuwsbrief nog eens €5,- korting. Dat is Toppy!

Keurig verpakt en snel geleverd.

Perfecte afhandeling en service

Goede service en afhandeling van vragen. Levering ook vlot, zeker een aanrader om je zwembad spullen te kopen!

Toppy

Super snel geleverd en een geweldig product werkt perfect.

Snelle levering en betrouwbaar

Goed product en werkt naar behoren. Dik tevreden.

Tip top in orde en snelle levering !

Levering perfect en snel op zijn bestemming !

Prima en snel

Niets op aan te merken.

Snelle verzending (sneller dan geafficheerd). Top product, ik koop hier nog.

In de middag besteld de dag erop om 12 uur in huis.

Levering onvolledig maar goed opgelost

Aanvulling: nadat het opgepikt werd door een collega bleek dat er wel degelijk iets mis gegaan was en is het heel snel en goed opgelost, met duidelijke communicatie en opvolging. Zo heb ik het graag. Ik vind belangrijker hoe iets opgelost wordt dan dat niets mis gaat. Mijn bestelling werd onvolledig geleverd. Het niet geleverde artikel stond ook niet op de pakbon. Klantendienst beweerd dat op dezelfde dag alle producten in twee dozen verzonden werd en het probleem bij PostNL ligt. Ik kreeg maar 1 track en trace code voor een zending bestaande uit 1 colli. Volgens Toppy bewaard PostNL mijn pakket zonder track en trace code dus al meer dan een week om het ooit eens te brengen en is dit allemaal normaal.

Toppie ;)

Snel levering, en alles goed ontvangen.

Keurige, tijdige en correcte levering.

Terrasverwarmer komt overeen met produkcbeschrijving op website. Eerste gebruik verliep naar tevredenheid.

Slechte service

Mijn pakket werd door dpd na dat zij meer als uur te laat waren 12km verderop bij depot bezorgd. Dit kon ook 2kmbij mij vandaan. Dit kenbaar gemaakt bij Toppy waar zeer teleur stellen op werd gereageerd. Laatste keer daar besteld

Snelle levering precies zoals getoond

Gelukkig items op voorraad en geen woekerprijzen

Goed geprijsd, vlot bezorgd.

Ondanks coronacrisis, mijn bestelling stipt de volgende dag geleverd.

alles perfect inorde

voor herhaling vatbaar

Alles toppy

Reeds verschillende bestellingen gedaan en altijd alles en juist geleverd

Waardeloze service

Enorme slechte service, moet zelf overal achteraan gaan vanuit Toppy hoor je niets. Hele set elektromotor besteld in meerdere delen geleverd met maar 1 track&trace en zonder enig verdere info vanuit hun. Vervolgens krijgen we paar dagen later een heel zwembad geleverd dit maar geweigerd bij de transporteur. Telefonisch krijg je ze niet te pakken, heel vreemd, alleen de mail werkt ook niet bij ze. Reactie duurt enorm lang en je krijgt ook een antwoord van niets.. wacht momenteel nog steeds op levering van de accu. Ook deze zou eind vorige week verstuurd worden maar geen track&trace en geen accu tot op heden. Laatste keer dat ik hier bestel waarschijnlijk

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR