Lang wachten op levering, slecht advies voor verkoop, zeer traag bereikbaar na verkoop
Beste Toppy
we hebben een Bestway Hydrium metalen zwembad Ø360 x 120 cm met warmtepomp AQS Mini Heater 2 compacte 2,5kW gekocht.
Deze combinatie gemaakt na advies te hebben ingewonnen bij Toppy.
Nu zijn we in de maand Mei, alle goede omstandigheden zijn er om een goed draaiend systeem te hebben. Maar onze warmtepomp staat meer stil dan op en geeft foutmeldingen dat niet in de handleiding staat.
Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, dan maar per mail. Antwoorden zijn beleefd en commercieel maar niet alle vragen worden beantwoord.
Wat ik kan afleiden uit de antwoorden is dat we bij de aankoop slecht geadviseerd zijn. Het belangrijkste element volgens de dienst na verkoop is dat het zeer belangrijk is dat het debiet aan de warmtepomp minimum 2000L/u bedraagt.
De meegeleverde filterpomp heeft een debiet van maximum 2000L/u. Dan moet er niet veel mislopen om fouten te krijgen lijkt me.
Met deze info hebt u ons toch fout geadviseerd? We hebben jullie expertise gevolgd en nu zitten we met een systeem dat niet werkt.
Een zwaardere filterpomp lijkt ons de oplossing?
Na een te late levering, geen telefonische ondersteuning, en nu dit, begrijp ik niet hoe toppy.nl 9+ beoordeling haalt....
Kan u dringend een oplossing bieden?!
Groeten
Nicolas