Top...!!!

Zeer positieve ervaring, supersnelle levering...dankjewel !!

Bestelling mooi op tijd en verzorgd afgeleverd

Bij toppy een voorgevormde vijver besteld (2m op 1m40 en 80 cm diep). Zonder problemen, correcte levering.

snel en correct geleverd.

Zowel bestelling als levering en de nodige vraagen verdienen een duim omhoog. Da’s Toppy.

Een correcte en snelle ondersteuning en afwikkeling van bestelling , levering tot de vragen die van mijn kant overbleven. TOPY.

Super snel en efficiënt

Alles werd heel vlug geleverd en volledig naar wens!

Goed, compleet, goed verpakt en snel- en traceerbaar verzonden: TOP!

Toppy had als een van de weinige onkineshop het door mij gewenste Intex solarafdekzeil op voorraad en samen met 2 emmers chloortabletten was het snel besteld, via emailbevestigingen en duidelijke track- & trace informatie kon ik goed volgen wanneer ik het zou ontvangen. En ondanks de waarschuwing boor mogelijk iets langere levertijd vanwege corronadrukte bij de bezorgers, was het pakket er razendsnel. Een tevreden klant hier!

geweldig

Ik ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering .

Bestelde produkt werd correct en snel geleverd .

Toppy

Al mijn gedane bestellingen zijn tot nu toe goed verlopen. Ben erg blij mee. Top!!

Snelle levering maar niet compleet

Robot maaier is geleverd zonder gardena meetlat. Is makkelijk te vervangen maar pakket dus niet compleet.

Drama

Heb een terrasheater besteld. Bij aankomst bleek het verwarmingselement kapot te zijn. Stand 2 deed het niet. Als eerste oplossing werd gegeven dat ik het element zelf maar moest vervangen, men stuurde een nieuw element op. Best nogal een klus de handleiding bekijkend, maar dan nog, zelf een element verwisselen...wat als dit fout gaat. Afspraak gemaakt dat het nieuwe element en heater zou worden opgehaald, maar zit tot op heden te wachten op firma Sunred die dit moet regelen, ben inmiddels een dikke halve week verder en de heater staat hier nog. Was te mooi geweest heater kopen aansluiten en werken....heel veel nawerk hiervan gehad, en te veel schijven intern bij Toppie . Eerst maar weer afwachten.

Producten naar volle tevredenheid, maar informatie over de bezorging matig.

De bezorging bestond uit twee pakketten. Dit is niet medegedeeld en ik kreeg ook enkel informatie van Toppy over de bezorger of de verwachtte datum. Beide leveringen waren dus een "aangename verrassing". Het was handiger geweest als ik geweten had wanneer de pakketen te verwachten. De inhoud was naar volle tevredenheid.

Lange levertijd

Na 2 dagen nog geen verzend code gehad

Gewoon Toppy

Op maandag besteld, op dinsdag reeds geleverd. Gewoon super.

Snelle nalevering

Door Corona even moeten wachten, maar een keurige nalevering gedaan. Was tevreden over de snelheid van deze levering. Toppy dus.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, ondanks de drukte. Toppy producten. Goede uitleg, goed overzicht webshop, ....

Lang wachten op levering, slecht advies voor verkoop, zeer traag bereikbaar na verkoop

Beste Toppy we hebben een Bestway Hydrium metalen zwembad Ø360 x 120 cm met warmtepomp AQS Mini Heater 2 compacte 2,5kW gekocht. Deze combinatie gemaakt na advies te hebben ingewonnen bij Toppy. Nu zijn we in de maand Mei, alle goede omstandigheden zijn er om een goed draaiend systeem te hebben. Maar onze warmtepomp staat meer stil dan op en geeft foutmeldingen dat niet in de handleiding staat. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, dan maar per mail. Antwoorden zijn beleefd en commercieel maar niet alle vragen worden beantwoord. Wat ik kan afleiden uit de antwoorden is dat we bij de aankoop slecht geadviseerd zijn. Het belangrijkste element volgens de dienst na verkoop is dat het zeer belangrijk is dat het debiet aan de warmtepomp minimum 2000L/u bedraagt. De meegeleverde filterpomp heeft een debiet van maximum 2000L/u. Dan moet er niet veel mislopen om fouten te krijgen lijkt me. Met deze info hebt u ons toch fout geadviseerd? We hebben jullie expertise gevolgd en nu zitten we met een systeem dat niet werkt. Een zwaardere filterpomp lijkt ons de oplossing? Na een te late levering, geen telefonische ondersteuning, en nu dit, begrijp ik niet hoe toppy.nl 9+ beoordeling haalt.... Kan u dringend een oplossing bieden?! Groeten Nicolas

Bestel en ontvangen snel!

Eenvoudig bestellen,betalen en snel en correct geleverd. Al 2x een vijverpompje besteld werken super! Erg blij mee..

Prima service, Prima prijs, Prima assortiment

Aangezien de kinderen weinig mogelijkheden hebben voor vermaak in de corona periode besloot ik het zwembad op te zetten. Dit vereist natuurlijk allerlei onderhouds-materiaal zoals, ph+, ph-, vlok middel etc. Alle bestellingen werden binnen 24uur verstuurd! de prijs was ook nog eens scherp!

Toppy :)

Super snelle levering, duidelijke communicatie en prijs/kwaliteit dik in orde!

De bestelling is binnengekomen en bevalt prima. We werden ruim op de hoogte gehouden via heel veel app's. Hiervoor onze hartelijke dank. We gaan zeker weer bij Toppy bestellen als we iets zoeken.

Topservice

Snel en correct.

Uitstekend!

Zeer vlug geleverd en ook omschrijving van de aankoop is perfect.

Snel en efficient

Alles perfect verlopen. En aan een goede prijs. Een aanrader.

Supper en snelgeleverd

Snel en goed