Gekregen wat ik wilde met snelle levering
Bij onze levering was een zak glassteentjes kapot gegaan. Na een mailtje hadden we de volgende dag al een nieuwe zak. Werkelijk fantastisch en zeer snelle levering van allerlei producten.
Prima online shop. Snelle levering en netjes.
Super snelle levering, erg gemakkelijk bestellen.
Heel correcte verwerking. Geweldige dienst na verkoop.
Wat extra besteld omdat de levertijd wat langer zou zijn. Maar met 3 dagen geleverd. Bedankt.
De bestelling van mijn verticuteermachine voor hele scherpe prijs was helder en eenvoudig en de bezorging is prima volgens de afgegeven planning verlopen.
Prettige ervaring, vlug geleverd! Toppy !!
Bestelling geplaatst op 14/04/2020 en direct betaald. De dag nadien zien we dat de afmetingen te groot zijn, en wilde eventueel een ander type bestellen. Ook een duurder model. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar !! Stuur dan een mailtje, dag later nog steeds geen antwoord en nog steeds niet telefonisch bereikaar. Later op de dag krijg ik per mail dat de bestelling is vertrokken. Zonder trackinnummer welliswaar. Dus omwisselen naar groter en duurder model lukt dus al niet meer. Enfin, daar konden we nog mee leven. Op 17/04 mailtje dat er vertraging is, heb ook nog steeds geen trackingnummer ontvangen. op 21/04 krijg ik een mailje dat de bestelling is aangemeld bij DPD.met een trackingnummer. Blijkt dat DPD hier al aan de deur is geweest, maar niemand gezien. Een complete week gebeurd er niets. Op zondag 26/04 krijg ik van Laura een mail dat ze gaan terugbetalen. En gebeurd niets. Op Dinsdag 28/04 krijg ik een mail dat mijn bestelling is aangekomen bij DPD en dat ze het me snel gaan bezorgen. Terug niets van waar. Op Woensdag 29/04 van Toppy mail dat ze gaan leveren, niets van waar. Op Donderdag 30/04 zie ik dat de order retour gaat en reeds aangekomen is bij Toppy. Op Vrijdag 01/05 krijg ik ook nog eens een bevestiging van Jeroen dat ze gaan terugbetalen. Wasd betaald met Paypal, terugbetaling is gewoon op knopje drukken weet je wel. Niets ontvangen. Terug een week later. Op Donderdag 07/05 mail van Laura dat ze de terugbetaling binnen enkele dagen gaan uitvoeren, waarom moet dit enkele dagen duren ? Vandaag 08/05 , nog steeds niets ontvangen. Ik ben zelf handelaar, wij behandelen onze klanten anders. Mijn mening: Nooit meer !! Na deze beoordeling hierboven, telefoontje ontvangen van Toppy. Oei, hebben ze dan toch een telefoon ? We zijn dan samen tot een minnelijke schikking gekomen, en heb dan alsnog een andere spa besteld. Hopelijk zie we deze wel ergens volgende week toekomen.
Ursprüngliche Bewertung
ik heb 14 dagen geleden een grasmaaier met opvangbak besteld . na 10 dagen is enkel de opvangbak door de koerier geleverd. Ik vroeg waar de grasmaaier was en de koerier vertelde dat die na zou geleverd worden. Nu drie weken later heb ik mijn grasmaaier nog niet en bij Toppy betwisten ze dat de grasmaaier wel geleverd is. Ik krijg weinig respons op de vraag om het bedrag van de grasmachine terug te storten of een ander machine op te sturen. Men zegt zelf dat ik afgetekend heb met een referentie van mijn laatste drie cijfers van mijn paspoort maar deze kloppen zelfs niet en ik heb trouwens niets kunnen afteken daar de koerier zo snel was. Hopelijk laat Toppy toch nog zien dat ze hun klanten correct behandelen dat we dit op een positieve manier kunnen afsluiten en geen verdere stappen moeten ondernemen. Na een paar mails is het allemaal in orde gekomen en was de levering reeds na twee dagen aanwezig ipv eerder 14 dagen . eind goed al goed :)
Ursprüngliche Bewertung
Snelle levering en website is erg gebruiksvriendelijk. Top!
Een echte AANRADER....!!! Nu is gewoonweg, meerdere top artikelen toe te voegen van het meest gezochtte hebbedingen....!!!
perfect
Supersnel geleverd op de afgesproken tijd
Heel tevreden!
Goede duidelijke webshop. snelle levering zelfs tijdens de Corona crisis. Tevreden!
Ik kan alleen melden zeer tevreden te zijn van de geleverde prestatie van mijn bestelling bij TOPPY en de nabestelling door POST NL . Alles werd , zoals gemeld, besteld de vorige dag rond 16.00 en geleverd de dag nadien reeds rond 14.00 . UITERST EN ZEER TEVREDEN .
Bij Toppy twee vijverproducten besteld, krijg netjes mail bericht dat de bestelling onderweg is en de Track & Trace link om het pakketje te volgen. Post NL had maar 1 product, gelijk een mail berichtje gestuurd. Kreeg dezelfde (vrijdag) avond mail dat e.e.a. zou worden uitgezocht. Dag erna (zat.) een mail met excuus en dat het product word nagestuurd. Maandag inderdaad het product ontvangen. Toppy is TOP! Snelle en goede service, geen gedoe als er iets niet klopt. Ruime assortiment en duidelijke website.
Snel besteld, snel geleverd... Na lang zoeken mijn fonteinpompje gevonden aan een betaalbare prijs.
Mijn ervaring met Toppy is top. 1 tip, maak geen gebruik meer van DPD als bezorgservice. Geen enkele levering van DPD gaat, naar mijn ervaring, goed.
doet wat het moet doen, alle vuiligheid van het oppervlak van de vijver verdween als sneeuw voor de zon
Super bedrijf. Reageren op je e-mails. Met goede informatie. Ruime keuze. Snelle levering! Deze zaak doet zijn naam eer aan!!!!!!!
Er was iets niet mee geleverd maar werd gelijk nageleverd, toppy dus! Ook een compliment voor de bezorgers, ze hadden onze spullen ten eerste voor de deur gezet omdat deze zwaar was, zwemzout! En de nalevering acht mijn poort gezet, want heb liever niet bij de buren!
Onlangs een bestelling gedaan voor producten. Snelle levering, echter van een product kwam niet het juiste. Hierover contact gehad en de volgende dag is er een nieuw product opgestuurd. Bij openen van de doos was het wederom weer een onjuist product! Dan maar weer even mailen. De respons is snel en met excuses en 3 x is scheepsrecht heb ik toch het goede product ontvangen. Vervolgens met een beetje moeite het retourticket gekregen en de onjuiste producten geretourneerd.
😅Fiew! we hadden het liever in een keer goed gezien, maar uiteindelijk zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met je bestelling Bart!