Prettig overleg en goede levering. Nog geen ervaring met de houdbaarheid van het materiaal. De geleverde boot pas eenmaal gebruikt.
Snel geleverd!
Tot nu toe is de aankoop van mijn vijverpomp, vlekkeloos en snel gegaan. Nu moet de pomp nog de vijver in. Dat gaat het weekend gebeuren. Ik ben zee tevreden.
Zeer goede service en levering
jammer dat er geen duidelijke handleiding bij zit
Er wordt meegedacht en snel gerageerd op de vragen van de klant. Daarna een snelle levering. Toppy van Toppy
Uiteindelijk bij Toppy besteld. Priojs product verhouding prima/
Ik kan de positieve reviews moeilijk geloven. Weken geleden een bestelling gedaan, bijna dagelijks geeft de track en tracé aan dat het pakketje opgehaald bij toppy.nl,maar tot op heden nog steeds niets ontvangen, terwijl er stond dat het morgen in huis zou zijn. Een paar dagen vertragen kan ik inkomen, maar dit verslaat alles. Telefonisch zijn. Ze niet bereikbaar. Op mail ook geen reactie. Mensen, wees gewaarschuwd!
Hoi Marina, Ik kan op jouw e-mail adres geen order vinden, en ik zie ook geen gesprek terug met dit e-mail adres in onze klantenservice. Ik heb op verzoek ook geen ordernummer gekregen en heb je dus ook niet verder kunnen helpen. Ik hoop dat je bestelling alsnog binnen hebt gekregen.
Zoals de meeste jaren weer het een en ander voor het zwembad besteld. Aangezien er enkele grotere spullen bijzaten werd het in 2 dozen geleverd, dit had ik al gezien bij track en trace. Toen de dozen werden geleverd eerst de ene opengemaakt, daarin zat alles behalve de can met 5 liter anti-alg. Dus de tweede doos opengemaakt, maar daarin zaten een vijver-pomp met uv-lamp, kan gebeuren, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Dus een mail gestuurd naar de klantenservice van Toppy daarop vlot een mail teruggekregen waarop ze vroegen of ze het goed begrepen hadden wat er verkeerd was gegaan, toen ik dit heb bevestigd weer een mail gehad met de vraag om een foto te sturen van wat er was geleverd, nadat ik dit had gedaan een mail gehad met streepjescode waarna ik het verkeerde artikel retour kon sturen(vrijdagavond gedaan) en vandaag het juiste artikel ontvangen. Dus: fouten kunnen overal worden gemaakt maar gelukkig heeft Toppy de klantenservice ook op orde.
Hoi Martien, Bedankt voor je begrip en fijn dat we hebben kunnen laten zien dat we altijd met een oplossing komen. Veel plezier met je bestelling!
Probeer al weken mijn zwembad robot gerepareerd te krijgen. Traag proces, veel onduidelijkheden en miscommunicatie. Eerst zou de robot ter reparatie worden opgehaald, toen moest ik ‘m weer naar een PostNL locatie brengen. Moest €99,- euro vooruit betalen, zonder dat duidelijk was wat ik voor terug kreeg. Garantie was twee weken verlopen!
Dag Wouter Wat grappig dat ik hier eerder reactie krijg dan op al mijn berichten via Messenger of via Mail. Via mail nog altijd geen antwoord. Op Messenger zijn ze tot op heden niet in staat om te zeggen wanneer ik het juiste product zal ontvangen. Via deze weg kom ik dus te weten dat het vandaag is verzonden, waarvoor dank. Toch blijf ik erbij: klantenservice beneden alle peil. Fout geleverde toestel is reeds een week geleden opgehaald en er is NUL communicatie van jullie kant.
Beste Joyce, Voordat ik mijn berichtje stuurde is er al via de klantenservice vertelt dat je pakket vandaag verstuurd ging worden. Niet veel later was je pakket in ons magazijn al door ons ingepakt, klaargezet en meegegeven met de transporteur, en dat heb ik je dan ook doorgegeven. Ik begrijp zelf niet zo goed hoe je dat ziet als iets negatiefs. Ik hoop zelf dat je pakket nu snel bij je binnen is. Waar vrijwel alle bestellingen goed gaan zit er wel eens een rotte appel bij, waar wat meer mis gaat. Daar balen wij ook van, want het liefst hebben we contact met super positieve klanten. Ik weet als simpele medewerker dat je bij Toppy er altijd van uitgaan dat wij met een oplossing komen. Misschien duurt het allemaal wat langer dan je wilt, maar klanten eindigen bij ons nooit met lege handen. Vriendelijke groet, en met niets dan goede intenties, Wouter van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Fout product geleverd. Telefonisch niet bereikbaar. Via mail en messenger wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ze willen fout product eerst ophalen en zodra dat terug bij hun is aangekomen sturen zij pas "juiste" product terug op. Gewoon omwisselen is blijkbaar onmogelijk. Nu dus nog steeds op mijn product en op antwoord van de klantenservice aan het wachten wanneer ik -eindelijk- het juiste product zal ontvangen. Vandaag besteld, morgen in huis... wat een GRAP En het gaat hier over een bestelling van meer dan € 2000
Zeer snel geleverd, niets op aan te merken en perfecte service
Zelf een lay z spa gekocht. Deze werd vlot geleverd in tijde van Covid-19. Was wel een probleem dat de pomp niet werkt. Vlug contact opgenomen met de klantendienst en alles werd snel opgelost. Dank u wel Toppy voor de vlotte service en goed zorg na koop.
goede keus tegen redelijke prijzen en snel geleverd
Producten snel en goed geleverd.
Week geleden bestelling gedaan.. voor 23.00 uur besteld morgen in huis ... niet dus ! Snap dat het in deze tijd wat vertraging kan hebben . Maar tot heden nog niks ontvangen. Nou stuur toppy wel een mail of alles naar wens is verlopen met bestelling en levering ,Nou nee dus . Wacht nog steeds op paket!
Hoi Robert, Je gaf al aan dat de tijd van 23:00 een misverstand van je was. We hebben je kunnen vertellen dat je product is beschadigd bij transport en dat we zo het geld terug konden storten of een nieuw product konden nasturen. Daar heeft onze klantenservice nog niets van vernomen. We horen graag via [email protected] wat je zelf wilt dat er met je bestelling gebeurd. Vriendelijke groeten.
Besteld en met 2 dgn bezorgd! Erg tevreden!
Alles op tijd en netjes afgeleverd
De bestelde producten worden altijd dezelfde dag nog verzonden en zijn de volgende dag al in huis. Daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen
Snelle levering, duidelijke website, prijs/kwaliteit verhouding.
vaker besteld hier. Gewoon goed en snel!
helder en duidelijk. snel geleverd. helaas een kleine schade aan een van de producten
Ik had ivm de corona crisis niet verwacht zo snel over het UV-C product te kunnen beschikken. Het kwam mooi op tijd om deze in mijn vijver te kunnen installeren. De aanbieding met extra UV-C lamp is mooi meegenomen. Als ik weer iets voor de vijver nodig heb weet ik wel waar ik het best kan shoppen.
Nadat producten bij de transporteur zoekgeraakt waren, werden vervangende producten direct verstuurd en afgeleverd. Pluim!!!
Altijd vervelend als je een pakket open is, zeker als het opengeritst is met een scherp voorwerp. Uiteraard kan Toppy daar zelf niets aandoen, maar het wel gemeld met foto. Geleverd door TNT en gemeld door medewerker daarvan ( zij vond het ook vreemd. Pakket was vertraagd. Snelle reactie terug van Toppy is goed, 2 producten waren goed even snel te contoleren, 3e niet omdat het een vilt onderzeil van 340 bij 340 cm betrof.
Hoi Agnes, Dat hoort uiteraard niet te gebeuren. We hebben hier een melding van gemaakt bij de transporteur. fijn dat alles compleet en in goede staat verkeerde. Veel plezier met de bestelling!