Waardeloos

Zwembad besteld, week later word er een bubbelbad geleverd. Foutje kan gebeuren. Maar oplossen ho maar. Na 5 dagen word het verkeerd geleverde opgehaald. Na 3 dagen mailen hoe het er mee staat, en krijg je te horen dat het bestelde zwembad nu niet meer op voorraad is.

Snel en juist geleverd!

Een goed product bij Toppy gevonden tegen een lage prijs. In een drukke tijd daarna snel op tijd geleverd.

Binnen 2 dagen mijn bestelling binnen

Bedankt dat het zo snel ging ondanks de coronatijd en helemaal compleet.

De naam zegt het al......TOPPY

De naam zegt het al......TOPPY

niet ontvangen

Ik heb het product nog niet ontvangen

Toppy altijd een goede prijs.

Erg leuk om de vissen er in te zien. Ik ben niet gewend om een week te wachten op mijn bestelling. Dat was jammer maar dat ligt waarschijnlijk bij postNL.

Prima service en snelle levering

Snel besteld en snel geleverd

Toppy is een toepasselijke naam

Mijn bestelling, vijverpomp die ik zeer snel nodig had, kwam sneller dan werd verwacht. We hadden hem de volgende dag al in huis. Aansluiten was zeer gemakkelijk en de pomp is, zoals op de site al beschreven had, bijna geruisloos. Toen hij in werking was gezet zag je dat de pomp het water snel naar boven pompte en eerst de filterbak vulde en zo weer met een behoorlijke snelheid de beekloop afraasde en met een brede waterval de vijver inviel. Het water, vijver van 5 kubieke meter was na 1,5 dag zonder pomp en filter zat zeer vuil. Je kon geen 20 cm diep kijken. De volgende dag in de loop van de middag was ded vijver kraakhelder. Deze pomp van het merk Aquaforte, (we hadden een Oase pomp en filter) doet echt niet onder voor het merk Oase. Misschien de levensduur maar de pomp die we hadden was ook 3 x zo duur

Super snel geregeld en geleverd!!

Gewoonweg Toppy

Perfect geregeld

Scherpe prijs en snelle service

zeer snelle levering ondanks Covid19

De jacuzzi werd zeer snel geleverd ondanks een melding dat de levering vertraagd zou zijn. We zijn erg tevreden met de jacuzzi. Mooi formaat en zeer simpel op te bouwen.

Top kwaliteit en snelle levering

Toppy

Snelle levering! Allemaal prima gegaan.

Klantvriendelijk website. Snelle levering de artikelen waren keurig verpakt.

Prima verlopen. Besteld en 1 dag later afgeleverd ook in de corona tijd

Prima verlopen proces. 's Avonds besteld en de volgende dag in prima staat afgeleverd.

Snel en correct !

Snel en correct

Zeer snelle levertijd!!!

Besteld, betaald en direct de andere dag in huis...

Makkelijk en snel! 😁

Prettig winkelen en een snelle levering.

Super snel geleverd

Blij met de snelle levering, vooral in deze tijd duurt het overal langer maar niet bij Toppy!!!!

We hadden een uv lamp en een nieuwe filterpomp besteld. Helaas was de lamp al stuk bij aflevering, kan gebeuren natuurlijk, maar contact gehad met de klantenservice en er werd meteen een vervangende lamp opgestuurd. Nou dat vind ik pas echt service, klasse👍

Beloofd wat gedaan is.

Snelle levering en goed geïnformeerd over de afhandeling

Ik ben zeer tevreden over het bestelproces. Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ben keurig geïnformeerd over het verloop van de bestelling.

perfect!

Perfect! goeie website, perfecte en snelle levering, zoals altijd!

Alles in goede orde aan gekomen

Slecht wacht al dagen op antwoord en mij geld is weg

Ik heb weken geleden een 4 seizoenen afdekking gekocht en contact betaald Nu wilde ik weten hoe het er mee stond Krijg ik te horen staat in backorder omdat ik nog niet had betaald DUS NOG NIET BESTELD EN NU WETEN ZE HET NIET MEER nu zeggen ze ja is besteld Maar weet nog niet wanneer het binnen komt bij mij Nooit meer iets bestellen Dan maar wat meer betalen Krijg ook niemand te spreken Pakken telefoon niet op druk Maar hoezo dat

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR