Foute eerste bestelling

Had 4 zakken poolcel zwembadzout besteld kreeg echter 4 zakken granulaat heelaas is dat niet het zout wat ik altijd gebruik

top

Op tijd geleverd

Besteld en de volgende dag al in huis.

Jammer dat DPD geen tijdsaanduiding geeft. Zo moet je de hele dag zitten wachten,tot ze een keer komen!

Bestelling niet compleet geleverd, maar snel opgelost

Mijn bestelling werd weliswaar snel, maar niet compleet geleverd. Omdat ik hier verder geen bericht over ontvangen had, heb ik een mail gestuurd. Hierop kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en werd de nalevering meteen geregeld. Dus prima opgelost!

Snel en compleet geleverd, zoals het zou horen!

Mooi op tijd afgeleverd

Snel en op tijd afgeleverd

Snelle levering in drukke tijd.

Over het algemeen een goede ervaring

Ik heb een Lay Z Spa onderlegger gekocht voor een redelijke prijs. Deze werd snel bezorgd, maar was niet verpakt en verzonden in kartonnen doos. De onderlegger werd overhandigd in de originele plastic verpakking waardoor het makkelijk verbogen kon worden onderweg door de bezorgdienst en dit is dus ook gebeurd. Nou ligt er zometeen een zware jacuzzi op dus de schade valt uiteindelijk mee, maar als je online voor iets betaald mag je wel verwachten dat er voor wordt gezorgd dat het ongeschonden aankomt?

Ondanks de coronaperikelen toch mooi op tijd

Prima service en snelle levering

Alles goed en snel geregeld.

Geen opmerkingen. Alles Toppy geregeld

Niet zo Toppy. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van 19 april

Tja, dan heb je met spoed zout nodig voor je spa. En bestel je er voor de aardigheid wat bad geurtjes bij. En dan krijg je alleen dat wat je niet echt nodig hebt binnen 2 dagen geleverd. Terwijl nergens vermeld staat dat het zout moeilijk of niet leverbaar is. Als je dan na een week een mail stuurt krijg je te horen dat het normaal is dat sommige bestellingen in delen worden geleverd.. En ondertussen zijn we bijna 10 dagen verder en zit ik nog steeds zonder (spa) zout. Ik ga kijken of er nog andere leveranciers zijn.

Snelle bezorging, complete bestelling ontvangen. Alles was voorradig. Redelijk scherp geprijsd.

Toppy

Ondanks de enorme drukte was de bestelling in no time binnen!! Toppy!

Zwebadrobot besteld. Snel geleverd, werking nog niet helemaal 100 procent

Zwebadrobot besteld. Snel geleverd, werking nog niet helemaal 100 procent. Ik vond hem er vond deze prijs wat fragiel uitzien, maar de tijd zal het uitwijzen.

Top super geregeld

Ik bestel voortaan alles bij Toppy Alles in één keer goed En geleverd volgens afspraak

Supersnel en netjes geleverd

Super producten voor een goede prijs snel geleverd.

Slecht

Nog steeds niets ontvangen

mooi materiaal snel geleverd

mis alleen nog een uvc lamp 18 watt die zat er niet bij als exstra zoals in de aanbieding staat , voor de rest alles oke hoop dat de lamp nog na geleverd wordt .

Helemaal super vooral in deze tijd

bestelling geplaatst en in de corona tijd binnen 2 dagen geleverd. TOPPY

Ze doen hun naam eer aan: toppy dus.

Snel geleverd, gunstige prijs, geen verzendkosten. Helemaal tevreden.

Toppy geregeld !

👍