Top, snelle levering ondanks corona
Besteld, scherpe prijs, snelle levering. Geen lekke zwembaden meer en met pomp dus ook geen water meer weggooien. Ga nog een combi verwarmingsysteem maken, 50 meter zwarte slang voor verwarming via de zon en 5 meter koperen buis om in openhaard te verwarmen
Top snelle levering!
Idem
Goede product omschrijving. Snel en voor een goede prijs geleverd. Was de goedkoopste.
Super snel geleverd. Top
Beste site! Was makkelijk voordelig en op tijd . Alles was compleet en goed ingepakt .
Alles goed geleverd keurig op tijd .zeker in deze tijd !!!!
Goed en netjes verzorgt
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
In deze tijd twee artikelen besteld, werden twee afzonderlijke leveringen. Beide uitbesteed bij DPD. Dat is geheid problemen. In dit geval viel het mee (beide pakketten zijn zowaar bezorgd!), maar bezorger controleert niet of er iemand is die het pakket "veilig kan stellen": hij zet 'm voor de deur, belt aan, stapt in zijn auto en rijdt weg. Als er niemand is staat de bestelling rustig een hele dag (of langer) zonder toezicht in het volle zicht buiten. Edit: volgende keer graag gewoon leveren via PostNL. Nu werden we "verrast" dat de levering via DPD kwam, dat is ook niet aangegeven op de website! Voor ons is levering via DPD gelijk aan "elders bestellen".
Hoi JV, Bedankt voor je feedback. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hoewel de DPD bezorger je pakket in deze tijd niet zelf kan overhandigen moet hij uiteraard wel bij de deur wachten tot er iemand het pakketje aanneemt. Om jouw 6 toch wat te verbeteren zullen we je feedback terugkoppelen aan de transporteur. Gelukkig was je thuis en is alles snel en op tijd geleverd. Veel plezier met je bestelling.
Ursprüngliche Bewertung
Goede merken,snelle verzending. Zoals altijd tevreden!
Ze doen hun naam eer aan het is een top bedrijf , goede service en snelle levering!
Wat een fijne review, daar doen we het voor! Veel plezier met je bestelling Marian.
Niks op aan te merken
Snelle levering en een goede service
Geen e-mail gehad met bezorg en track-en-trace-info. Dinsdag werd door Middelkoop een groot pakket bezorgd, wat een half uur later weer opgehaald werd. De chauffeur vertelde dat hij ons pakket al wel in hun magazijn had gezien, maar dat het er niet meer bij kon, Het zou vast woensdag bezorgd worden. Er is geen pakket bezorgd. Er gaat dus van alles fout, We krijgen geen beloofde track-en-trace-info, er wordt eerst een fot pakket afgeleverd en vervolgens wordt het goede pakket niet de volgende dag afgeleverd
Hoi George, Volgens ons systeem heb je inmiddels alles ontvangen. Helaas tot onze spijt het een en ander met wat vertraging. De transporteurs doen wat ze kunnen op dit moment. Op drukke tijden maken ook zij wel eens een foutje. Track & Trace code's worden overigens alleen verstuurd met PostNL en DPD pakketten (de kleinere pakketten). Alle orders die op een pallet verstuurd worden gaan met een andere transporteur die helaas geen Track & Trace dienst hebben. Veel plezier gewenst nog met je bestelling.
Onze bestelling was snel geleverd ondanks de crisis. Als handige tip op de website staan de batterijen die we nodig hadden bij de bestelling. Dus die hadden we er direct bij besteld. Alleen hadden we er 6 nodig ipv 2. Dus voor de consument die voor gemak gaat, zoals wij, zou het handig zijn om ook te vermelden dat je er 6 nodig hebt voor het product.
Hoi Linda, Bedankt voor je feedback. Hoewel we dit vermelden in de product tekst kunnen we ons voorstellen dat dat in het combinatie blok niet helemaal duidelijk was. We gaan je feedback zeker meenemen en kijken of we dit kunnen verbeteren op onze website. Veel plezier met je bestelling!
Bestelling en aflevering gingen perfect. Minpunten: Factuur is niet gespecificeerd, er zat geen pakbon bij de levering welke uit veel verschillende onderdelen bestaat. Je weet dus niet of je alles ontvangen hebt met de juiste artikelnummers. Ik had graag het Toppy Spa startpakket erbij gekocht maar dat was niet op voorraad, navraag bij de klantenservice was het antwoord dat ze me niet konden vertellen wanneer dat wel zo zou zijn. Maar de volgende dag was het weer verkrijgbaar, vreemd. Desalniettemin ben ik verder tevreden nu het mooie weer nog.
duidelijk webportal , producten seleceteren en bestellen.
Hoi Vonne, een zeven is niet waar wij streven, laat je ons weten wat er beter kan? Zo maken wij onze service er een waarvan jij zegt, da's Toppy!
Snel geleverd en volledig
Snelle levering top
Ondanks alles toch snelle levering.
Snelle leertijd en de opdracht netjes verzorgd en afgehandeld.