Een goed advies over welke uv lamp er bij onze pomp vervangen moest worden

Zelfde dag versturen is een lachertje

Pakket nog steeds niet ontvangen, heb bezorging uit moeten stellen vanwege vakantie. Stond voor vakantie 3 dan op bezorgen, geen een dag bezorgd!

Snelle levering en duidelijke communicatie over bezorging

Goede omschrijving v product en snelle levering

Uitstekende aankoop. Apparaat werkt perfect

Stroomkabel voor een uv lamp

Goede kwaliteit en een zeer goed product

Goed service binnen een dag geleverd in Duitsland

Helemaal Toppy!

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede informatie waar en wanneer de bestelling komt. Snelle levering, goede kwaliteit tegen een goede prijs! Kortom; helemaal Toppy!

Bestelde product super snel geleverd. Helaas was het product defect. Echter werd er zonder probleem een nieuwe opgestuurd. Top bedrijf super hoge service

Goed product

Voor het eerst besteld bij Toppy, Netjes ingepakt Goed product, wij gaan hier zeker vaker bestellen

Goeie levering

Ik ben fantastisch geholpen nadat een bezorging fout ging (fout van bezorger) Bestellingen worden altijd super snel geleverd en service is ontzettend vriendelijk en makkelijk bereikbaar.

Zeer snelle levering

Het gevraagde was zeer snel geleverd echter er was veel te veel verpakking rond het doosje. Er was geen breek gevaar dus dit kon makkelijk in een enveloppe verstuurd worden.

verkeerde levering later afgehandeld door klantenservice

product was verkeerd geleverd, uiteindelijk opgelost door klantenservice, ging wel een week overheen

Een product was uitverkocht en ik kon aangeven op de hoogte gehouden te worden. Toen het product weer op voorraad was kreeg ik keurig netjes een bericht en de volgende dag was het in huis.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met scherpe prijzen. Levering volgens afspraak. Aamrader

Alles volgens afspraak

Goed geholpen, fijn personeel

Deskundig en goed personeel.

Toppy!

Bestelling de volgende dag al in huis! Top service!

Duidelijk en correct

Duidelijk en correct

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen, snelle levering , Het product werkt top .

Toppertje

Precies wat ik besteld had, dag erna al geleverd.

Te laat geleverd

Helaas. De voor 22.00 besteld volgende dag geleverd slogan gaat niet op…… pas twee dagen later geleverd…..

Alles goed

Snel geleverd en goed verpakt.

Ge woon TOP!

Uitstekende webshop

Snelle levering..product prima en goed verpakt ontvangen..zal zeker in de toekomst bestellen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR