Binnen 2 dagen product in huis. Snelle reactie klantenservice op aanvullende vraag.
prima geholpen en geadviseerd, maar bij lek zwembad ben ik doorverwezen naar een link, daar weer doorverwezen... zo rechtstreeks fijner zijn!
Hoi Mary, Bedankt voor je feedback. Bij Toppy werken een aantal productexperts die alles weten over allerlei categorieën. In deze drukte hebben we ons team opgeschaald om jou extra snel te woord te kunnen staan. Met nog niet perfecte kennis weten onze nieuwe klantenservice medewerkers jou wel perfect door te verwijzen naar onze adviezen, geschreven door onze vaste productexperts. Direct antwoord is zilver, maar een 'waterdicht' antwoord vinden wij pas goud. Succes met het plakken van je lek, en nog veel zomerplezier.
Waardeloos bedrijf! Heeft overal op marktplaats advertenties staan dat ze de laagste prijsgarantie hebben. Mail je ze daarover dan krijg je te horen dat ze het ineens niet meer doen. Ook blijft een oplossing uit. Ik bewaar deze mailtjes om maar eens te kijken wat Radar en Kassa zeggen.
Hoi Hans, In ons contact hebben we uitgelegd dat er op marktplaats nog een oude tekst stond. We hebben in dit contact al een voorstel gedaan, om je tegemoet te komen. Ook zijn we deze oude teksten op marktplaats aan het aanpassen. Op ons voorstel hebben we echter geen bericht meer gekregen. Hopelijk hebben we met onze tegemoetkomen jouw één toch wat kunnen verbeteren. Veel plezier met je bestelling
Ursprüngliche Bewertung
Erg goed, na bestelling ontvingen wij nog een email dat het misschien wat langer kon duren i.v.m. de drukte. Maar tot onze verbazing kwam het al na 3 dagen binnen. top
Nog nooit zo'n snelle levering gehad TOPPIE
Vragen werden snel beantwoord en levering - zelfs ten tijde van corona en lockdown - op zaterdag 2 dagen na bestelling. Perfect!
Had liever hele bestelling in 1 x gekregen. Nu moest ik er achteraan mailen omdat ik hiervan geen bericht heb ontvangen.
Duurde dagen langer dan op de site stond me, maar ok, prima. Vanwege het coronavirus denk ik. Gister kreeg ik een mail, dat jacuzzi tussen 8.00 en 16.30 bezorgd zou worden. Heel dag thuis gebleven.. Vanmorgen een mail dat hij voor 13.45 bezorgd zou worden. Weer niet, weer hele tijd wachten... Maar eens gebeld. Komt nu tussen 15.30 en 16.30 zeggen ze..... Ben benieuwd!
Snelle levering, goede producten (jacuzzi). Goed advies, snel antwoord op vragen.
Sneller afgeleverd dan verwacht in deze tijd.
Na bestelling binnen 3 dagen ontvangen, prima in deze drukke tijd.
Geleverd zoals omschreven op de website
een toppy ervaring, snel geleverd, netjes verpakt, aanbeveling
zeer snelle levering, verzorgd pakket en kwaliteitsvolle producten
Zit nu al bijna 2 weken te wachten, diverse keren contact gehad met de klantenservice. Ik krijg maar geen antwoord op de status van mijn order. Als er spullen geleverd worden dan is dit zonder dat ik een track&trace ontvang. Ik zit nu nog op 6 solarbollen te wachten, blijkbaar is niemand bij toppy in staat om mijn order te traceren en mij een leverdatum te geven. Op het verzoek om mijn geld terug te storten( ruim 500 euro) wordt ook niet gereageerd. Al met al hebben jullie de naam Toppy gewoon verzonnen en zeer zeker niet verdiend. Blijkbaar is het ook niet mogelijk om een review achter te laten zonder minimaal 1 ster te selecteren. Deze ontvangen jullie dan ook volledig onterecht.
Goeie prijzen, Snel en makkelijk!
Intex Easy Set zwembad met (extra) toebehoren besteld. Levering volgde volgens planning. Alles netjes ingepakt en onbeschadigd. Nu nog opzetten en vullen.
's avonds laat besteld en dag erna 's middags al binnen !
Nu 2 keer besteld, goede prijs, snel in huis. Goed verpakt! Blij mee!
Één van de producten was verkeerd geleverd maar na twee dagen werd als nog het juiste product bezorgd.
Makkelijk te bestellen en snelle en correcte levering.
Ik heb 3 weken geleden een bestelling gedaan maar nog niets ontvangen 1x klantenservice gebeld, deze geven aan dat er een order is aangemaakt. Mailtje gestuurd toen werd er verteld dat ik de spullen niet kon afhalen maar dat het opgestuurd ging worden. Was fijn geweest als de mevrouw van de klantenservice dat tegen me gezegd had. Toen weer een mailtje dat ik nog niets had ontvangen, kreeg een excuses en een track en trace. Maar als ik deze nakijk op post.nl staat dat het pakket is aangemeld maar dat post.nl nog niets heeft ontvangen. Nu heb ik maar weer een mail gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren. Ik ben benieuwd
Geheel zoals aangegeven
Product die ik besteld had was defect. Mailtje gestuurd naar de helpdesk en de volgende dag met excuses gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen zonder moeilijk te doen.
Alles op een site en snel geleverd