1 is inmiddels binnen gekomen de andere wacht ik nog op maar er is inmiddels wel contact opgenomen wat de status is van de levering.
Ursprüngliche Bewertung
Ik krijg als ze reageren incomplete reacties op de vragen. Wanneer je de order plaatst sturen ze vrij snel een verzendbevestiging maar de doorverzending naar post.nl/DHL enz. vindt daarna (nog steeds) niet plaats. Dit weekend bij andere bedrijven orders geplaatst deze worden wel direct verzonden dus probleem zit echt bij TOPPY zelf. Je kunt ze ook slecht/tot niet goed bereiken. Bereikbaarheid en duidelijkheid is ronduit slecht. Ga kijken of ik mijn geld +/- € 1100terug kan krijgen als ik de artikelen niet binnen 2 dagen binnen heb.
Supersnelle levering!
Meerdere malen hier al besteld, en echt super!! De laatste keer wat mis gegaan met het bezorgen maar ook dat super netjes opgelost!! Echt een Toppertje!!
Ondanks corona virus toch mooi op tijd
Goede website Interessante kortingen. Snelle levering
Goede website Interessante kortingen. Snelle levering
Goede prijs/kwaliteit, ruime keuze en snel geleverd!
Binnen 2 dagen geleverd Top
Bij de gebruiksaanwijzingen wordt aangegeven dat de drager van de robot van onderen moet worden vastgeschroefd. Er zaten echter geen schroeven bij. In de bijsluiter wordt niets vermeld over de bijgeleverde filter-casettes.
Topper! ;)
Juiste producten snel en netjes verpakt ontvangen.
Alles snel en goed verlopen
Moet zeggen dat ik eerst mijn twijfels had om te bestellen bij een website met de naam toppy. Maar uiteindelijk toch gedaan en alles is conform afspraak geleverd. Update: na de reactie van Toppy op mijn review heb ik mijn cijfer aangepast van 8 naar 9 :-)
prima, niets te zeuren
Snelle levering. Kwalitatief Goed product. Niet duur.
Er werd door Toppy een foute UV-lamp geleverd. De retour en omwisseling verliep perfect en zeer vlot, zelfs in deze moeilijke corona-tijden. Ik haal in de toekomst alles bij Toppy!
Al verschillende keren spulletjes besteld, altijd netjes op tijd. Hele goeie service, tot de volgende bestelling........
Hoi Luc Fijn dat we je al meerdere keren blij hebben mogen maken. Veel plezier met je bestelling, en hopelijk tot de volgende!
De levering liet enigszins op zich wachten, maar de communicatie was snel en duidelijk. Top!
Levering zeer traag. Klantenservice via telefoon niet bereikbaar, via mail goed. Eerst excuses voor vertraging. Nu lijkt zending kwijt. Er wordt een nieuw product verzonden is beloofd.
Pakket in in prima staat ontvangen. Zeer tevreden ook over de producten.
Ursprüngliche Bewertung
Pakket in in prima staat ontvangen. Zeer tevreden ook over de producten.
toppy. geen opmerking alleen maar lof
Snelle levering ondanks deze rare tijden... Perfecte service
Na lang zoeken naar een vijverpomp deze uiteindelijk bij Toppy besteld. Het scheelde nogal in prijs vergeleken bij andere in webshops maar ook bij fysieke winkels ( bijv Intratuin) en dan ook nog een extra uvc lamp kado! Levering ( gratis) binnen een paar dagen, wij zijn super tevreden.
Nette website, prima service, goede update via mail. Toppy!
Goede service, snelle levering. Nu alles weer in huis voor de zomer