Relatief snelle levering, alleen communicatie over tijdstip van levering kan beter. Geleverd product voldoet.
Ik heb persoonlijk contact gehad met Toppy over de aanleg van een bouwkundig zwembad. Meer dan perfecte voorlichting. Na het besluit de bouw een jaar uit te stellen, een intro zwembad gekocht. Helaas en waarschijnlijk door de Corona crisis ging de levering erg vertraagd, onvolledig terwijl de status in het systeem op geleverd staat. Het zal goed komen, maar een beetje jammer.
Snel en zeer goed is toppy Ook wat betreft spa's van Intex
Bestelling is op het verkeerde adres afgeleverd
Ik ging er al vanuit dat het langer als gebruikelijk ging duren totdat ik mijn bestelling zou ontvangen door de corona-crisis. Het zijn uitzonderlijke tijden voor transporteurs en bezorgservices maar vooral ook winkels die zwembaden e.d. verkopen door het verplicht thuis zijn en het warme weer. Na enkele dagen nog steeds geen verzendbevestiging gekregen te hebben ben ik contact gaan zoeken. Bleek dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, enigszins begrijpelijk natuurlijk nu dat iedereen verplicht thuis moet werken. Ik vroeg me toch af hoe het nou kan dat ze de vertraging afschuiven op de bezorgdiensten, als mijn pakketjes überhaupt nog niet eens verzonden zijn?! Ze geven op de website aan dat de leveringen door PostNL en BPost vertraging oplopen (de een meer als de ander) maar als ze niets verzenden, dan ligt het probleem toch bij henzelf? Ik heb namelijk uitsluitend producten besteld die op voorraad waren! Heb direct contact opgenomen via de e-mail, gelukkig ook vrijwel direct geholpen. Medewerker vertelde me dat ik me absoluut geen zorgen moet maken omtrent de bestelling, en dat ik op alle producten kan rekenen. Echter, ontbraken er nog 3 artikelen waarop zij aan het wachten zijn. Hun zijn namelijk ook afhankelijk van de bevoorrading van hun warenhouses door de logistieke bedrijven (had ik niet aan gedacht) en dat deze nu met vertraging aankomen. Ze boden me aan om de artikelen die momenteel wel klaar stonden te verzenden en de overige artikelen waarop ze aan het wachten zijn op een later moment te verzenden. Eindconclusie: Desondanks de vertraging, konden ze in de informatievoorziening iets beter de klant informeren. Ze werken allen vanuit thuis, dus wellicht is dat ook te begrijpen. Ik ben in elk geval blij dat ik überhaupt een zwembad e.d. heb kunnen kopen, weliswaar met vertraging, maar altijd beter als straks helemaal niet kunnen kopen doordat het uitverkocht is! Het Toppy team bedankt! Jullie doen ondanks deze uitzonderlijke situatie jullie best!
Ik ben tevreden over de snelle levering.
enige minpuntje is dat pakket niet in 1 keer kwam, maar in 2 op eenvolgende dagen
Bij de bestelling is door Toppy keurig aangegeven dat de levering door drukte bij de koeriers enige tijd zou kunnen duren. Ondanks de vele bestellingen tijdens de paasdagen toch binnen 1 week geleverd. Keurig hoor. Ook de bestelde opblaasbare jacuzzi voldoet prima aan de verwachtingen. Wij komen deze bijzondere "Corona" tijd wel door in onze achtertuin 👍.
Leuk om te horen Siem, Bedankt voor je begrip en extra geduld in deze drukke tijden. Veel plezier met je jacuzzi!
Positief.
De prijs was goed dus gelijk besteld en keurig op tijd geleverd.. toppie
Bestelling :3000026057 Mijn bestelling is nog geleverd
Ben nu al 7 dagen aan het wachten op het pakketje en heb nog steeds niks ontvangen! Erg slecht ondanks de coronacrisis hebben andere bedrijven geen problemen met leveringen en zonder vertragingen! Volgende keer bestel ik ergens anders.
Bodemvilt van 4,6 x 4,6 blijkt in werkelijkheid voor een 6 hoek te zijn voor een rond zwembad van dia460mm. Het schepnet is nogal grootmazig waardoor niet alle vuil opgeschept wordt.
Hoi Herbert, We proberen je ze goed mogelijk op de hoogte te houden van eventuele vertragingen. Jouw pakket is op dit moment al overgedragen aan de transporteur, zij doen er in deze drukte alles aan om je pakket zo snel mogelijk bij je te krijgen. Bedankt voor je geduld.
Ursprüngliche Bewertung
Bestelling is nog steeds.niet aangekomen
Slecht
Nog niets ontvangen
Ik heb tot op heden onze bestelling nog niet ontvangen
Heb mijn bestelling nog niet aan gekregen.
Nog steeds aan t wachten...
Door Corona 1 van 4 producten geleverd, na 2X mailverkeer track en tracé verkregen, hoop morgen overige te mogen ontvangen
beste . ik heb mijn bestelling kapot aan gekregen.. de moter van het opblaasbare bubbelbad is aan de achter kant gebarsten en stuk (plastiek af) ... ik heb jullie via fb geconstateerd en de fotos mee door gestuurd ik heb liefst een nieuw toestel .. als dit kan wand ik heb hier redelijk veel geld aan betaald.. ik weet dat zo dingen kunnen gebeuren daarom ook deze vraag voor een nieuw toestel .. vriendelijke groeten Salu Jonas
Een dag voor Pasen de jacuzzi en intex zwembad besteld, en het werd vrijdag bezorgd (netjes tot in de tuin). Dat is 4 werkdagen, en dat is behoorlijk snel in deze tijd met Corona. Bij mij stond 3-5 werkdagen en dus binnen de tijd. Alle producten die ik bestelde, waren in voorraad, let daar ook even op wanneer je besteld. Ik heb de jacuzzi al opgebouwd en die is nu op temperatuur, en in gebruik:). De tegels er onder voor bescherming en isolering. Nu nog het zwembad opzettend;). Bedankt !
Van de hele bestelling maar 1 dingetje geleverd.
Hoi Wilbert, Soms bestaat je bestelling uit meerdere pakketjes. Die kunnen van elkaar gescheiden worden in het sorteerproces waardoor het ene deel wat later is dan het andere deel.
nog steeds mijn 2de deel van mijn bestelling gekregen eerst gingen ze donderdag komen dat ging niet vrijdag gingen ze komen niemand gezien zaterdag niemand gezien wanneer het zal komen weet ik niet
Ik krijg wel een bevestiging dat de bestelling is aangekomen en dat het geld, 1200,00 geincasseerd is. Krijg alleen via de chat een opmerking dat de zending klaarstaat. Echter wanneer hij op transport gaat is nog onduidelijk. Hierdoor wordt de levering binnen 3 dagen niet gehaald rekening houdende met de drukte. Heb wel goede ervaringen met PostNL maar weet nu niet of het probleem daar ligt of bij Toppy.
Nig altijd geen levering....