Na zoveel keer gezgd dat er zou geleverd worden nog altijd niets gezien

Nig altijd geen levering....

Eerste ervaring maar tevreden

De eerste maal intex jacuzzi besteld, 4 dagen later netjes ontvangen, ondanks de corona drukte. Tweede maal enkele toebehoren besteld en reeds 2 dagen later ontvangen. Ik kende toppy niet maar dit bedrijf heeft mijn vertrouwen gewonnen, ik raad dit iedereen aan en zal zelf niet twijfelen wanneer ik nog eens iets nodig heb dat ik bij hun kan vinden.

Tevreden

Ben zeer tevreden met de aankoop. Levering was later dan verwacht maar dat kwam door de drukte bij de leveringsdiensten (corona).

Alles zoals het hoort

Hele snelle afhandeling van bestelling in deze moeilijke tijden. Contact en levering correct en snel.

Onbegrijpelijk

Blijkbaar werd de verpakking terug gestuurd naar de verzender aangezien het terug is beschadigt. Heb het pakket nog niet ontvangen, deze gegevens staan vermeld in Track en trace. Onbegrijpelijk dat dit twee keer na elkaar voorvalt.

Spijtig dat post,NL elke dag een bericht stuurde dat de bestelling ging worden afgeleverd maar dat je dan thuis blijft en 's avonds een mailtje krijgt dat het pakketje spijtig genoeg niet wordt afgeleverd maar wel de dag erna, en dat zo 3 dagen na elkaar. Leuk is anders, als je gaat werken en je neemt daarvoor verlof denk ik niet dat je heel gelukkig zou zijn ermee.

Pakket was goed verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd

Toppy service!

Zelfs in deze moeilijke tijden met het coronavirus werd mijn bestelling op de beloofde dag geleverd dankzij PostNL. Bestelde product voldoet ook aan de verwachtingen, zeer tevreden dus van jullie service!

Toppie ! super Professioneel en klantvriendelijk

Het contact met de klantendienst verliep heel gemakkelijk en de aangeboden oplossing was exact waar we naar zochten Een echte aanrader !

Echt Toppy!!!

Snel en keurig geleverd. Altijd een leuke actie en korting voor de volgende bestelling.

Zoals altijd, SUPER tevreden.

Sinds mijn 1ste bestelling (ongeveer 9 jaar geleden, toen nog Pooltopper) en ondertussen tientallen bestellingen - en vele euro-tjes ;o) - verder nog altijd een zeer tevreden klant. Website, aanbod, uitleg en specificaties van het product, levering, snelheid, communicatie (bereikbaarheid, antwoord, hulpvaardigheid en feedback), .... alles prima! Goed bezig! Doe zo verder!

Ik had meerdere pakketten en kreeg eerst de helft maar m’n bestelling stond op gereed. Dus wist niet komen de andere pakketten nog wel dus een mailtje gestuurd naar klantenservice kreeg snel antwoord dat er nog een bestelling aankwam. 2 dagen later kwam de rest. Snelle Levering in deze periode en de klantenservice ook goed geholpen. Dus een tevreden klant

Jazekers ze doen hun naam eer aan Top service

Er ontbrak een onderdeel van onze lazy-z-spa , paar dagen later rrring daar was het , en no beter dan het origineel had moeten zijn. Echt heel top , dank voor de service. (Vooral Laura) Volgende bestelling alweer gedaan.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Goed product op een vlotte manier geleverd.

DRAMATISCH

Tijdens de installatie van mijn jacuzzi blijk de nieuwe pomp niet te werken. Wat denk je dan? De kapotte pomp wordt opgehaald en er wordt een nieuwe geleverd. Niets is minder waar. Bij elk contact met de dienst na verkoop (soms tot 30 minuten wachttijd) moet je opnieuw je het verhaal opnieuw doen. Geen enkele keer heb je dezelfde medewerker aan de lijn. Elke keer opnieuw hetzelfde verhaal. "Hoe erg mijnheer, we gaan het snel oplossen,....blablabla....". Men zou toch verwachten dat er zoiets bestaat als een database waar alle info wordt bijgehouden en dan vermijd je al dat gedoe. Niets is minder waar. Hun oplossing, neem contact met de leverancier van de pomp... Ik heb niet bij hun pomp leverancier gekocht nochtans....Bel je met die leverancier BESTWAYS (die zijn al even erg dan TOPPY), krijg je de opmerking dat blijkbaar bellen not done is....alles per mail mijnheer....weer opnieuw verhaal....dan dienen er documenten op ede te worden ondertekend in het Engels....en ga zo maar door..... Toen ik het helemaal KOTSBEU was en Jeroen Van Uden aanschreef (CEO van TOPPY) om mijn verhaal te doen, vindt men het niet te moeite om me op te bellen en voor een SIMPELE oplossing te zorgen. Zelf weer moeten bellen, weer mijn verhaal doen, …...en na 4 dagen is er nog steeds geen zicht op een oplossing.... Helaas bestaat op de site niet zoiets als een cijfer 0/10, want echt meer verdienen ze niet.... En vandaag vertelde een van de dames aan de lijn dat er de laatste tijd blijkbaar veel klachten waren. Ze hadden nog geen tijd gehad om mijn mail te beantwoorden want ze hadden al 140 mails ontvangen met klachten. Onvoorstelbaar dat zo iemand aan de telefoon dat toegeeft...om den duur zou men zich afvragen of die cijfers met allemaal tevreden klanten wel echt zijn en niet gemanipuleerd.

product was goedkoopst wanneer ik et met andere sites vergeleek mooie opvolging van de leveringsstatus snelle levering

Door omstandigheden vrij laat bezorgd

Bij de bestelde uvc vijverlamp heeft de in en uitgang vast en ik had ze graag kunnen verdraaien zodat ze beide dezelfde kant op zouden kunnen staan. Helaas kan dit niet. Jammer dat die niet (duidelijk) op de site vermeld was.

Supersnelle levering en dat in Corona tijd!

Wat een snelle levering. En dat terwijl door Corona de pakketdiensten en online zaken het heel druk hebben! Ik ben hele tevreden!

zoals het hoort

snel geleverd en werkt perfect !

Nog voor mijn track en tracé code mijn pakketje ontvangen....👌👌👌zeken een aanrader.

Toppy

Heel snel geleverd en alles vooraf heel duidelijk.

Produit conforme, prix compétitif et expédition rapide malgré la situation

Produit conforme Prix compétitif Expédition rapide malgré la situation de pandémie actuelle Track and trace impeccable

Goede ervaring met Toppy!

Ondanks dat de levertijd langer was dan aangeven (ivm drukte door Corona) heb ik alles binnen een week ontvangen. Tevens contact gehad met de klantenservice die super snel en adequaat heeft gereageerd!

Snel verzonden en ik heb goede prijs

Snel verzonden en ik heb goede prijs

Bestelling in 2 delen geleverd, helemaal top!

Ik zou zo weer bestellen!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR