Duidelijke site. Vlotte levering.

Vlotte levering en de prijs is toppy

Snelle en correcte levering.

Alles correct bellen, producten voor de vijver zijn netjes verpakt toegekomen.

Goed produkt

Werkt goed

Top beter als zwembadenshop

Perfect en snel

Dag 1 besteld en, ondanks volle corona tijd, de volgende dag geleverd. Ps: de doos van Toppy is wegens zijn ontwerp, ook leuk om te ontvangen.

Goed en vlot tijdens Corona tijden.

Vlotte bestelling via internet, een klein misverstand vanwege nederlandse leverancier, het pakket was afgeleverd ( bericht ontvangen op email) maar we hadden niets ontvangen, het was afgeleverd aan de Belgische distributeur , de dag erna nog alles perfect afgeleverd. Waarvoor.

zeer goed en snel geleverd

goede overzichtelijke site snel geleverd dus zeer tevreden

echt tppoy

om 15.30 uur besteld en volgende dag om 13.02 thuis aan huis zeer goed verpakt en nogmaals bedankt voor de vlugge antwoorden van vorige e-mails die ik gestuurd heb

Het is ondanks corona toch goed verlopen

Met wat vertraging maar toch nog bezorgd

Levering was in correcte staat geleverd

Levering was een dag later maar dat was via mail van Toppy reeds aangegeven. Doos was erg beschadigd maar product was onbeschadigd.

geen enkel probleem , pakje goed en snel ontvangen

goede ervaring voor mijn eerste aankoop

Snel in huis ondanks Corona drukte!

Vijverfilter Pontec MultiClear 5000 doorstroomfilterset werkt prima. Drie dagen in gebruik. Het is jammer dat een slangeklem ontbreekt in zo’n complete set. Verder afwachten of het allemaal goed blijft werken en de filters het werk goed doet. Dat moet blijken of het helder blijft en de vissen happy zijn.

Correcte en snelle levering!

Steeds vlot !

Uitmuntend!

Zeer duidelijke website. Zeer accurate info. zeer scherpe prijzen, zeer vlotte betaling. zeer vlotte levering. steeds perfect!

Super tevreden alles correct verlopen

Correct en perfect

Helemaal Toppy!

Dit is een keurig bedrijf. Ik had een UV lamp besteld maar deze bleek bij aankomst gesneuveld te zijn. De lamp zat aan gruzelementen in de door. Ik heb een mail gestuurd en kreeg meteen een reactie dat er zonder probleem een nieuwe opgestuurd zou worden. Die heb ik vandaag ontvangen en deze keer ging het goed. Lamp geinstalleerd en hij werkt Dit is nog eens goede service. Geen bewijs nodig van de schade maar gewoon op de "blauwe ogen" een nieuwe lamp gestuurd. Met Toppy kunt je met een gerust hart zaken doen!

Super vlotte levering

Voor mij een nieuwe ervaring. Maar wat ik zocht direct gevonden op de website. Besteld en direct de volgende dag in huis.

Gewoon top zoals de site het aangeeft

Levering volgens afspraak , netjes verpakt. Producten zoals voorgesteld op site

Prima service, zoals beloofd. Proficiat!

Alles is verlopen zoals afgesproken

Toppy is in één zin : TOP

Beste, In verband met de Coronacrisis had ik niet gedacht dat het zo snel gegaan zou zijn. Waarvoor veel dank en zal waar mogelijk uw bedrijf altijd aanbevelen !!!! Tot een volgende bestelling, en vriendelijke groeten, Arnold

Gunstige prijzen, grote voorraad en snel

Ik had een grote diversiteit aan onderdelen nodig voor het zwembad en alles was er een werkdag later al. Prijzen zijn concurrerend te noemen.

In orde

Ok

Snelle en correcte levering. Hoge prestatie luchtpomp, zelfs op 1,40m diepte. Eenvoudig te instaleren. Wel luider dan verwacht(+50db).

Great

Bestelling vlug en ok

Vlotte service, een aanrader !!!

Tip top in orde

2100 De Kempkens