alles top verlopen

Alles top en vlot verlopen. Heel blij met onze Purespa tegen een goede prijs

Prima Service

Enigste aandachts puntje is misschien laten weten als er pakketten op verschillende dagen word verstuurd. Bij ons kwam 1 ding een dag later echter zat in de eerste levering al een factuur met alles er op dus dat was even schrikken echter kregen we al snel een nieuwe track & trace link voor het 2e deel die de dag erna netjes is geleverd. Al met al prima verlopen.

goed om met samen te werken vandaag besteld morgen in huis

goed ook in het weekend

Toppy👍

Snel en juist geleverd,toppy

Een heel tevreden nieuwe klant!

Mailtje gestuurd om info te vragen in het weekend, heel snel antwoord ontvangen. Besteld en snel geleverd zelfs tot achter in de tuin. Echt toppy 👍

Snelle levering in deze moeilijke tijden en altijd corect

Super service

Ik had op zaterdag een bestelling geplaatst en was op maandag al in perfecte staat binnen. Helemaal Toppy!!

Vlug geleverd. Goede prijs

Heel goeie service

Myn bestelling was er vroeger dan verwacht.Dank daarvoor

Minder goed dan de vorige

Bestelling per internet blokkeerde bij betaling keuze (op factuur achteraf). Telefoontje met (heel aardige en behulpzame Laura) leek de oplossing, maar was het niet. Ook de door Robert gestuurde code was niet de oplossing. Creditkaart betaling blokkeerde eveneens en uiteindelijk maar gewoon per bank vooraf betaald. Levering was wel snel en accuraat.

Super service

Wij zijn zeer tevreden. Het product met toebehoren besteld en het werd de volgende dag al geleverd.(het zou 4 dagen duren).

Super snel tegen goede prijs

zwembad besteld en toebehoren, zelfs tijdens corona crisis binnen 1 dag geleverd. Geweldig!

Snelle vlotte levering, dank je wel

Alles snel en top geleverd

Snel en efficiënt

Gemakkelijk en goede service

Toppy

Snelle en corecte levering.

Vlotte vriendelijke levering

Netjes verpakt en goede informatie van de zending

Toppy is toppie!

Wat een service!

Goede en snelle levering.

1 belangrijke opmerking echter. Het identiek bestelde produkt anderhalf jaar geleden had een vervaldatum in 2023. Het zopas aangekochte zelfde produkt een vervaldatum begin 2021. Raar maar waar.

Da's toppy

Snelle nette levering. Hogedrukreiniger werkt perfect. Erg tevreden.

super snel en goede kwaliteit

Correcte en snelle levering

Top! supersnelle levering, zoals gewoonlijk

Gemakkelijk te bestellen, zeer snelle levering. En aan een scherpe prijs.

Snel besteld, snel thuis.

Mooie website, brede productenlijn, fatsoenlijke prijzen. Vlotte bestelling en snel thuis, echter waren er ontbrekende onderdelen bij mijn bestelling. Contact met Toppy ging snel en oplossing is ook snel genomen door omruiling van het product, snel opgehaald en nieuw product word verzonden. Dank voor de snelle en goede oplossing.

Alles goed verpakt en goed omschreven Heb inmiddels mijn referentie doorgegeven aan vrienden die er ook een gekocht hebben

Alles ok

Perfect verlopen thanks toppy

Levering op tijd zoals afgesproken. Dit is mijn twee intex bad, na 8 jaar dacht ik... ik ga het vernieuwen. Ik zag wel dat de afwerking van mijn intex bad van iets mindere kwaliteit was dan de vorige maar dat ligt niet aan Toppy. Nu hopen dat de kwaliteit wel hetzelfde is.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR