Als of je naar de winkel gaat snelle levering.

Snel en goed geleverd. Men zegt als er wat opdoet kun je het gratis retourneren hopelijk is het niet nodig. Goede prijs en kwaliteit zeker als je gaat vergelijken zijn ze heel scherp.

Alles snel en perfect geleverd! Echt Toppie !!!!!

Mijn intex zwembad+ enkele toebehoren donderdagmiddag besteld online en alles perfect verpakt vrijdagmorgen geleverd. Dit alles ook nog eens in deze moeilijke corona tijden!!! SUPER TOPPY !!!!!

Goede service!

Snelle reactie op vragen en de producten zijn goed geleverd.

toppie

Sneller dan gedacht!

Top!!!

Heel correct en snel geleverd!

Super snelle levering

Was blij verrast met de super snelle levering. En dat voor een prima prijs

Ok

Ok

Zeer snelle levering. Mensen van de levering waren ook zeer behulpzaam.

Ben tevreden

Zeer tevreden over de pomp die ik besteld heb

Snel en duidelijk

Doe zo voort, inde avond besteld en daags nadien aan huis 😉

Levering en goederen zoals verwacht, prima.

Snelle en correcte levering

Levering de volgende dag netjes en correct verpakt afgeleverd.

Supersnelle verzending top geregeld 👍🏽

Prettige en servicegerichte communicatie

Sunred heater gekocht maar deze had transportschade. De heater kon ik direct terugsturen en binnen een week had ik de nieuwe binnen!

Vlugge levering

Had nog nooit gehoord van Toppy. Eerder per toeval op hun site geraakt. Reviews gelezen en dat was positief. Zeg eens proberen bij mezelf. Grasmaaier gekocht. Eerst nergens anders goedkoper gezien en ten tweede zeer vlugge levering. Alles was gewoon top. Zeker een aanrader.

snel besteld en snel in huis, prima

Had een artkel nodig, simpel besteld, betaald en de volgende ochtend, ca 09.00 al in huis, toppie

Toppy gelopen

Snelle levering Duidelijke mails Ik snap dat het bedrijf toppy heet Het is allemaal toppy verlopen

Niet goed. Want ik heb nog niets mogen ontvangen.

Schijnt op een verkeerd adres gebracht te zijn. Beetje raar. Zou opnieuw ingepakt zijn, maar nog niets ontvangen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, zelfs in deze moeilijke tijd

Top producten en Top service

Super bedrijf

Een heel goede service, en wij zelfs super tevreden .

Dag nadien geleverd en goed verpakt. Voldoet aan mij verwachting

Topspeed en topprijs !

Amai, een snelle service ondanks coronacrisis, goed produkt aaneen goede prijs , keep on going !

Super contente de mon achat

Commander le mercredi soir reçu le vendredi matin en plein confinement. Le jaccuzi au top facile à utilisé et chauffe super bien. Rien à dire 👌

Snelle levering.

Goed product en snelle levering.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR