echt top service

zeer snel antwoordt als je iets wil weten over een zwembad.

Goede prijs, duidelijke communicatie en snelle levering

Wij hebben gekozen voor Toppy door prijzen te vergelijken. Prijs is dan ook top. De spullen zijn snel geleverd, zwembad wel iets later, maar dat kan gebeuren in deze corona-tijd. De communicatie hierover was duidelijk.

Was in orde en stipt

Toppy!!

Alles netjes geleverd zoals voorzien.

Eerlijke prijzen Snelle verzending en bezorging

zeer tevreden

keurig op tijd bezorgt zeer tevreden

goede samenwerking

BETALING VIA KLARNA LOOPT NIET ZO VLOT BIJ BESTELLING

Weer snel en goed geleverd

Goed geleverd en snel

Geweldig!!!

Ik wilde een zwembad komen voor mijn kleinkinderen, maar wist er niks van .. Heb Tobby gebeld en ben geweldig en geduldig geholpen ook met uitleg. Ook de service met de bestelling is prima is prima verlopen. Dus alles in 1 woord Geweldig

Snel geleverd, maar ook origineel product?

Volgende dag levering (ondanks corona-ellende), maar uv-c lampen werden geleverd in blaco verpakking. Dus of ik originele lampen heb gekregen? Volgens Toppy wel.

Toppy !

Intex spa besteld en 2 dagen later stond deee al opgesteld op mijn terras. Superservice !!! Superprijs !!! Alles gewoon TOPPY!

zo hoort het!

Geen eenduidigheid over de diameter slang en de aansluitnippel pomp. Op vrijdagmiddag hierover gebeld. "Ik ga probeen daar achter te komen, fijn weekend". Maandagochtend antwoord per mail. Direkt besteld: dinsdag in huis.

Snel geleverd, nog niet getest, maar ziet er goed en degelijk uit.

Toppy

Netjes geleverd en op tijd.

Toppy

Snel en goed

Levering echt Toppy, snel en mooi product.

Heb drukfilter Hozelock Bioforce Revolution voor vijver besteld. Levering volgende dag. netjes verpakt. Water in vijver na twee dagen kraakhelder. Ben er heel blij mee.

zeer snel geleverd maar levering was niet optimaal

Wij hadden een zwembad besteld intex. Deze bestond uit 1 grote doos en 1 kleinere voor het trapje en de pomp. Deze levering werd met een oplegger geleverd waardoor de chauffeur niet tot bij ons geraakte. Wij wonen namelijk diep in de bos. Mijn man is met de auto het zwembad moeten gaan overladen en dit tijdens de Coronaperiode. De korte bijeenkomst met de chauffeur was dus niet leuk. Misschien de volgende keer zoals elke normale leveringsdienst met een camionette komen ;)

SNELLE LEVERING

Het is de eerste keer dat ik bestel bij Toppy, tot nu toe heb ik er geen spijt van

Vlugge levering !

Zondag namiddag besteld , dinsdag in Belgie geleverd , alles was naar wens !

Toppy gedaan

Snel Geleverd en goed contact met de klantenservice

Prima levering

Prima alleen geen track en tracé gehad

Leveringstermijn, product en prijs prima en aanbevelings waardig

Duk in orde

Heel fijne ervaring ! Levering zoals aangekondigd, geleverde goederen in orde en goed verpakt. Toppy🙂👍!

Heel goed verlopen

Goedkoop, snel en optijd