Top aankoop, Top service, Super vriendelijk !!

Verzending super snel

top aankoop en supersnel

aankoop goedkoper dan elders en prima kwaliteit verzending supersnel dus TOP

In een handomdraai

We waren al langer op zoek naar een nieuwe tuinslang, liefst nu een met een haspel. Omdat in België door de corona crisis alle doe-het-zelf winkels gesloten waren, zochten we onze toevlucht in het on-line bestellen. Met de juiste zoekargumenten kregen we hele reeks voorstellen. Op basis van assortiment, betrouwbaarheid en prijs was onze keuze snel gemaakt: Toppy. Bestelling verliep zeer vlot, duidelijke communicatie en pakje werd zeer snel en correct door post.nl geleverd. Zeker een aanrader!

Prima shop

Niks op aan te merken

Aanrader

Goede service!

Bestelling netjes aan huis geleverd

super snel en voordelig toppie

gisteren besteld en vandaag al in huis echt super en de kwaliteit ook toppie

Het was geen Floppy maar wel Toppy.

Filterpomp voor vijver gekocht. Snelle levering. In 2 dagen is de vijver kristalhelder.

Snelle levering en goede communicatie

Pure Spa in het weekend besteld, de volgende dinsdag in huis. Via email op de hoogte gehouden mbt status van verzending.

toppy

de levering was prima op tijd en goed verzorgd, toppy dus. volgende keer weer daar bestellen

Vlugge correcte levering

👌👌👌

Uitstekend👍

Verloopt heel vlot

Zeer snelle levering

Is prima

wat beloofd was is dan ook gebeurd

Besteld de vrijdag en de zaterdag geleverd om 12 u 15. Meer moet dat niet zijn : dit is Toppy Groetjes

Mijn bestelling werd zeer snel behandeld en snel geleverd. Alles mooi verpakt. levering door vrachtwagenchauffeur tot aan de achterdeur geleverd. Zeer vriendelijke kerel. Toffe site om zaken mee te doen.

geweldig snel geleverd TOP

TOP

Om te lang het goede afloop ga ik verkoryen met 'n geweldig reactie qua stiptheid en bevestiging communicatie ondanks verkeerde onderdeel werd ontvangen. Zou ook graag zien dat Toppy met een brede scala aan zwembad onderdelen komt, er wordt elders met teveel hoge en buiten proporties van prijzen gevraagd. Toppy moest een goede concurrent worden!!!

Helemaal goed!!!

Super geregeld team. Zelfs 't retourproces is top!

Perfect, heel snel geleverd en prima kwaliteit

Perfecte klantervaring

Niets op aan te merken Toppy is echt Toppie

Zending perfect verpakt op tijd afgeleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Perfect service bedankt

snelle levering + perfect service + ideal product

Supersnelle levering

Supersnel, zelfs in deze moeilijke tijd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR