Super geregeld

Snelle verzending, goed prijs en goed product.

Het is niet afgelopen zoals ik hoopte

De slaapzak had een rode rits en dat was niet de bedoeling, was niet te zien op de afbeeldingen.

Alles prima verlopen

TOP

Alles werd netjes geleverd. En op tijd.

uitstekend, snel en in orde

top

Toppy

Alles was toppy inorde.

perfekt

geen opmerkingen, doe zo voort

Zeer snelle verzending , goede verpakking

perfect

perfect

Bestelling was op tijd binnen, producten werken naar behoren en een fijne website.

Gewoon goed.

Er was volgens Toppy enige vertraging in de levering. Was voor mij geeen enkel punt omdat wij direct na het bestellen op de hoogte zijn gesteld. uiterst prrofi van Toppy!

Alles perfect in orde!

Snel geleverd, en alles heel degelijk verpakt.

Snelle afwerking en bezorging

Na het bestellen snelle reactie .Bezorging was ook goed geregeld. Goede ervaring .

TOP

Snelle levering alles vlot verlopen

Bestelling melkzuurbacteriën

Mijn eerste ervaring is niet positief, eerst we gaan u bestelling klaarmaken daarna geen voorraad,komt niet echt professioneel over, er is netjes contact opgenomen en uitleg gekregen waar het fout was gegaan dus ik zal mijn mening herzien ik ben tevreden over de service die de bedrijf leverde.

Vlot verloop

Toppy, zoals elke keer! 😉

Snelle levering, en handige slimme promoties.

Men maakt reclame elders goedkoper vertel het ons, maar doet er niets mee

Ik heb een bestelling willen plaatsen, maar die was elders goedkoper. Gemeld en kon de prijs krijgen zoals het bij anderen ook was. Dit is dus een verkooptechniek om bestellingen bij anderen weg te stelen. Als ze bv 10% extra hadden gegeven en de prijs aangepast hadden naar permanent die van een ander had ik het begrepen. Nu kapen ze alleen bestellingen bij anderen weg... zo jammer. Verder prima service en snelheid, maar jammer van deze miskleun Als ik besteld had bij anderen had ik het dagen geleden al in huis gehad, maar nu 4 dagen vertraging door hun tactiek...

Top.

Bestelling geplaatst, kwam iets later dan verwacht, maar kreeg daar bericht van. Product was top verpakt en precies wat ik besteld had.

Snelle levering en uitstekende service

Uitstekende service en klantvriendelijk personeel. Levering was 1 week uitgesteld wegens uitgeputte producten in magazijn, maar paar dagen later was alles al geleverd. Super !

helemaal top van begin bestelling tot de levering

goede website alles goed te vinden

Bestelling vlot verwerkt en volgende dag geleverd.

Correct behandeld en op de hoogte gehouden. Prima product voor een goede prijs.

Vlot en vlug.

Prima geregeld

Prima geregeld

Goed verlopen

Goede service,goede prijs-kwaliteitverhouding, op tijd geleverd.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR