Snelle verzending, goed prijs en goed product.
De slaapzak had een rode rits en dat was niet de bedoeling, was niet te zien op de afbeeldingen.
Hoi Joris, Bedankt voor je beoordeling over ons en wat jammer om te horen dat er een ander product geleverd is dan afgebeeld stond op onze site. Het is en blijft voor ons een uitdaging om voor al onze 8000+ producten die we op de website hebben staan de juiste afbeeldingen en specificaties te laten zien. Hierin zijn we ook erg afhankelijk van onze leveranciers die soms (kleine) wijzigingen aanbrengen in het design van hun producten en ons hier dan niet over informeren. In dat soort gevallen komen we er helaas pas te laat achter dat deze veranderingen hebben plaatsgevonden. We vinden het dan ook erg vervelend dat je een ander product hebt ontvangen dan afgebeeld. Je hebt ondertussen de verkeerde slaapzak gratis terug kunnen sturen en we hebben deze ook direct gecrediteerd aan je. Daarnaast hebben we reeds een mailtje gestuurd met de vraag of we je alsnog blij kunnen maken met een andere slaapzak. Daar horen we graag nog over zodat we dit alsnog netjes met je op kunnen lossen voor je en je van een juiste slaapzak kunnen voorzien. Groeten, Stef van Toppy
Alles werd netjes geleverd. En op tijd.
top
Alles was toppy inorde.
geen opmerkingen, doe zo voort
Zeer snelle verzending , goede verpakking
perfect
Bestelling was op tijd binnen, producten werken naar behoren en een fijne website.
Er was volgens Toppy enige vertraging in de levering. Was voor mij geeen enkel punt omdat wij direct na het bestellen op de hoogte zijn gesteld. uiterst prrofi van Toppy!
Snel geleverd, en alles heel degelijk verpakt.
Na het bestellen snelle reactie .Bezorging was ook goed geregeld. Goede ervaring .
Snelle levering alles vlot verlopen
Mijn eerste ervaring is niet positief, eerst we gaan u bestelling klaarmaken daarna geen voorraad,komt niet echt professioneel over, er is netjes contact opgenomen en uitleg gekregen waar het fout was gegaan dus ik zal mijn mening herzien ik ben tevreden over de service die de bedrijf leverde.
Hoi Freek, Bedankt voor je beoordeling en het prettige gesprek dat we zojuist hebben gevoerd. Zoals aangegeven vinden we het erg vervelend dat de leveringsgegevens op onze pagina niet helemaal klopte met de daadwerkelijke voorraadstatus. Vanwege een voorraad verschil heb je helaas 2 dagen langer moeten wachten op je bestelling dan aangegeven. We hebben je hierover nog geïnformeerd via de mail, maar dit neemt natuurlijk niet weg dat we later hebben geleverd dan op de site stond aangegeven. Zoals besproken zijn we je in de toekomst weer graag van dienst en zal ik persoonlijk zorgen dat je bestelling netjes en op tijd de deur uit gaat. Met vriendelijke groet, Stef van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Vlot verloop
Snelle levering, en handige slimme promoties.
Ik heb een bestelling willen plaatsen, maar die was elders goedkoper. Gemeld en kon de prijs krijgen zoals het bij anderen ook was. Dit is dus een verkooptechniek om bestellingen bij anderen weg te stelen. Als ze bv 10% extra hadden gegeven en de prijs aangepast hadden naar permanent die van een ander had ik het begrepen. Nu kapen ze alleen bestellingen bij anderen weg... zo jammer. Verder prima service en snelheid, maar jammer van deze miskleun Als ik besteld had bij anderen had ik het dagen geleden al in huis gehad, maar nu 4 dagen vertraging door hun tactiek...
Hoi Angelo, Bedankt voor je beoordeling en bestelling bij ons! Zoals aangegeven betaal je bij ons de laagste prijs. Op het moment dat een andere aanbieder een product voor €10,- goedkoper aanbiedt en de omstandigheden zijn hetzelfde (levertijd, voorraadstatus, binnen Benelux) dan bieden we het artikel voor diezelfde, laagste prijs aan. Wat we in jouw geval ook hebben gedaan. We kunnen op dat moment €0,10 onder de prijs gaan zitten, maar dat vinden we persoonlijk erg kinderachtig. Op dat moment is dat de laagste prijs en ben je uiteraard vrij om te kiezen voor de aanbieder die je wilt! Hopelijk kun je begrijpen dat wanneer we standaard 10% onder de prijzen van andere aanbieders gaan zitten en zij hetzelfde beleid hanteren, er uiteindelijk niemand overblijft. Daar is natuurlijk niemand bij gebaat omdat dit weer allerlei andere vervelende randzaken met zich meebrengt zoals kosten besparingen op werknemers, meer en goedkopere productie in landen met minder arbeidsrechten en lagere service (neem de supermarkt branche als voorbeeld). Je betaalt bij ons nooit te veel en we bieden al onze klanten een hoge, persoonlijke service. We werken niet zoals sommige supermarkten doen met alle negatieve gevolgen van dien. Mocht je in de toekomst nog een ander product nodig hebben (voor de laagste prijs uiteraard) dan horen we het graag. Groeten, Stef van Toppy
Bestelling geplaatst, kwam iets later dan verwacht, maar kreeg daar bericht van. Product was top verpakt en precies wat ik besteld had.
Uitstekende service en klantvriendelijk personeel. Levering was 1 week uitgesteld wegens uitgeputte producten in magazijn, maar paar dagen later was alles al geleverd. Super !
goede website alles goed te vinden
Correct behandeld en op de hoogte gehouden. Prima product voor een goede prijs.
Vlot en vlug.
Prima geregeld
Goede service,goede prijs-kwaliteitverhouding, op tijd geleverd.