Kan beter.

De levertijd zou tussen 08.00 en 21.00 u zijn. Kan dit niet preciezer geschat worden ?

Beste prijs ( promo) Supersnelle verzending BE

Toppie

Zeer snelle levering en goed product

zoals ik gewoon ben Toppy : super

Snelle en correcte levering

Toppy Service

Inmiddels vele ervaringen met Toppy ( Toppershops ) en het kan aan mij liggen, maar altijd een Top(py) service gehad. En als er dan eens iets niet goed gaat of je doet een beroep op de productgarantie of zelfs een beroep op Toppy buiten de garantie, de service was altijd perfect. Voor mij althans wel. Toppy bedankt !!!

Correcte levering

Zoals gewoonlijk correcte levering en info

Zeer snel en netjes geleverd.

Product(en) zeer snel en netjes geleverd. We hadden iets verkeerd besteld, maar het was helemaal geen probleem om het (kosteloos) te retouren. De dag erna was de goede bestelling al weer binnen. Toppy jullie zijn Toppie!

Goede levering en op tijd goede prijs kwaliteit

Snelle service, klein hokje maar volledig glad gestreken.

Toppy had een leuke actie, schoonmaakmiddel met speaker. De doos AquaFinesse kwam heel snel maar er zat geen speaker bij. Één kort mailtje was genoeg, ik kreeg alsnog de speaker toegezonden met excuses. Foutjes maken mag, het gaat er om hoe je het oplost. Dikke negen!

helemaal toppy

de bestelling was er een dag eerder dan gezegd, helemaal top

Vlotte en snelle afwerking

Goede informatie bekomen en een vlotte uitvoering van mijn bestelling

zeer goede service

ik had een coverlift nodig en kon het zelfs meteen ophalen in hun magazijn, super

Toppy!!!!

Heel snel geleverd, mooi verpakt, niets mis mee. Geen klachten

Goede begeleiding bij mijn hulpvraag en correcte levering van het gevraagde

top service

goed op de hoogte gehouden en snel antwoord

Alles perfect verlopen

Eerste keer besteld via toppy Scherpe prijs ,snel geleverd volgens afspraken Op de hoogte gehouden waar pakket zich bevond Aanrader

Snelle afhandeling en zending,top!

Heel tevreden van het service!

Product top.

Mijn bestelling super content, maar levering 2 uur overtijd. Bezorgen onbeleefd.

Snel, goed, goedkoop ! toppie !!

Zeer snelle levering , binnen een dag ook in België ! Laagste prijs door aantrekkelijke kortingscode. Zo hoort het !

Service perfect ....dikke 10

De bestelling aquaforte lucht pomp ap-80,voldoet helemaal aan de gegevens met betrekking tot de stilte van de pomp ..... geweldige pomp. Dikke 10. En een geweldige pluim voor Toppy voor de hele snelle bezorging ,Wij blij en de Kofi’s blij

zeer goed

zeer snel ontvangen een aanrader

Topservice

Wij hadden een zwembadpomp besteld, maar per ongeluk de 400 volt uitvoering. Na een berichtje donderdag terug gestuurd en zaterdag de juiste pomp ontvangen zonder enige kosten. Top service en erg snel, Toppy dus!

FLOPPY

Ik had een product dringend nodig. Op de Jullie webside vermelden Jullie de leveringstermijn van 1 tot 2 dagen, in werkelijkheid werd het 17 dagen.Heb Jullie tevergeefs opgebeld.... Gelukkig bestond Bol com die binnen de afgesproken termijn geleverd heeft

Er worden verschillende dingen gezegd.

Indien ik het wenste dan konden de aparaten nog voor de kerstvakantie geleverd worden. Ik heb toen duidelijk aangegeven dat het prima was indien alles na 7 januari geleverd zou worden, omdat wij toch op wintersportvakantie zouden zijn. Dit doorgegeven aan Toppy en aan Haward in Spanje. Toch is de apparatuur tijdens onze vakantie afgeleverd bij onze buren. Deze had ik hiermee niet willen belasten. Dit vonden wij jammer. Op dit moment heb ik de apparatuur nog niet gemonteerd. Of nu alles werkt weet ik nog niet.

Goede aftersales en follwup

Filterreiniger heeft te weinig kracht en draait maar moeizaam rond. Was een product waar ik niet tevreden over was. Geen probleem teruggestuurd en geld dezelfde dag van ontvangst terug op mijn rekening. Toch wel heel happy. Alle klachten bovendien verholpen door alsnog de juiste producten testuren.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR