toppie

op tijd en netjes afgeleverd 🤗🤗

Prima ervaring!

Super deal! Snelle service! Alles top!

Geweldig en niet duur. !

Snelle levering.

Prima en snel

Snelle levering van een goed product!

precies gelevrd wat gevraagd is

Bestellen, betallen en leveren zoals je het graag ziet

goede levering

klaar en duidelijk geen problemen

correcte en snelle levering

supersnelle service

toppy

Snel en juiste artikel

goed geregeld

Bestelling voor een goede prijs en snel geleverd

Zeer goed begeleid tijdens de implementatie van het product

Medewerkers kennen de producten die ze verkopen.

Gewoon zoals t hoort ! Op tijd geleverd precies zoals afgesproken

Heel goed gelopen

Bestelling goed en snel geleverd

Schitterend

Super service !!

Fijn !

Goede service, we waren super content met de korting die we kregen

Levering was goed

Ga zo door

TOPPY

In één woord TOPPY. Snel en correcte behandeling en afhandeling echt TOPPY.

Alles goed verlopen.

Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Toppie 👍🏼

Gewoon perfect

Alles is goed verlopen zelfs na een defect van een pomp aan onze jacuzzi zijn we goed geholpen geweest waarvoor dank

Jullie zijn gewoon Toppy!

We zijn heel erg goed geholpen, top advies en altijd een snelle reactie en levering. Jullie hebben er trouwe klanten bij, bedankt!

Snel

Gisteren zout besteld en nu al geleverd. Fijn!

Bestellingen, product klacht afhandeling

Goede ervaringen met Toppy. Wij zijn een pro-zwembad aan het bouwen met producten van dit bedrijf. Door de vele bestellingen en producten is er bijvoorbeeld transportschepen opgetreden. Dit wordt goed opgepakt en afgehandeld. Verder goede informatie gehad met in het bijzonder het prettige contact klantenservice medewerkster Laura. Aanrader.

Meer dan geweldig, en supersnel!

Een garantie object ingezonden ter beoordeling. Binnen drie dagen een beter (nieuw) artikel zonder bijbetalen retour ontvangen. Hele grote klasse en veel meer dan gevraagd. Waar vind je dat nog. Toppy dus!!!!

Gewoon top webshop

Nu twee keer producten besteld voor mijn spa bij toppy, laats ging er wat fout, wat door de klantenservice snel werd opgepakt en netjes afgehandeld is. Daarnaast is de site overzichtelijk, wordt er super snel verzonden en is alles netjes verpakt. Bij deze webshop kan u met een gerust hart bestellen. Een dikke 10+ van mij voor dit bedrijf.

Ik werd netjes van te voren ingelicht over een onderdeel die niet op voorraad lag. Of ik de gehele bestelling later wilde ontvangen, of dat ze de zending moesten opsplitsen. Ik heb de ervaring dat hier achteraan moet gaan als ik een incomplete levering krijg. Niet bij Toppy. En daarna had ik problemen met een pomp, na een paar berichtjes heen en weer, kon ik het onderdeel gewoon terugsturen. Nogmaals Toppy!!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR