Bij defect apparaat zeer snelle omruiling onder garantie.
Topbedrijf
Ik had problemen met mijn Dolphin E10 en na overleg met de klantenservice van Toppy is dit keurig afgehandeld. Ik ga nu een zwaarder model bij ze bestellen van de Zenit serie die betere resultaten behalen.
Ursprüngliche Bewertung
Een paar weken geleden heb ik een Dolphin E10 a EUR 549.00 via Toppy besteld. Levering verliep prima maar toen ik het apparaat ging gebruiken gaf het geen goede resultaten ondanks dat ik er een 'fijn filter' a EUR 82.60 bij had besteld. Ik ben meerdere malen met de klanten service aan de lijn geweest om het probleem uit te leggen. Er werd verzocht foto's te sturen van het bad nadat het zogenaamd gereinigd was en kreeg een standaard antwoord terug dat het 'alg en bladeren' waren die door de robot niet gereinigd zouden worden. Ik heb toen verzocht of ik de E10 mag retourneren en een zwaardere/duurdere robot te bestellen en het verschil bedrag bij te betalen. Dat bleek niet makkelijk......of ik misschien een video van het apparaat in aktie zou kunnen sturen. NEE dus want na de foto's en mijn omschrijving mag het duidelijk zijn dat het resultaat niet goed was. Ik heb in mijn mails meerdere malen gevraagd of ik het volle aankoop bedrag mag crediteren tegen een duurdere robot maar ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. De 'onze winkel' (zie de Toppy website) is helemaal geen Toppy winkel want toen ik vandaag bij de Aquasfeer showroom aankwam kon ik mijn robot niet ruilen tegen een andere. De verkoper daar moest eerst bellen met Toppy of Aquasfeer de robot in ontvangst mocht nemen want Aquasfeer is helemaal geen onderdeel van Toppy (erg misleidend dit op de website te adverteren). Dat mocht dus niet en ik heb zojuist mijn E10 via het postkantoor geretourneerd. Ik had graag de Dolphin Zenit 10 a EUR 999 willen kopen en het EUR 648.95 van de E10 gecrediteerd willen zien. Dat dit zo moeilijk is en zo slecht begeleid is door Toppy is ongelooflijk teleurstellend en het 'gratis retourneren' klopt inderdaad maar Toppy dreigt nu niet het volledige aankoop bedrag te crediteren omdat de robot zogenaamd tweedehands is....na 5 keer gebruikt te hebben zonder een goed resultaat. Ik heb goede ervaringen met webshops en maak zelden gebruik van de retour mogelijkheid!
Product was het goedkoopst bij toppy ! Al was het wel stuk, maar daar kan toppy niets aan doen. Een heel geregel om alles uiteindelijk toch in orde te krijgen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om het probleem op te lossen...Toppy !!
Zeer positief, snelle levering, vriendelijke werknemers
De bus met ph+ ging niet open en toen maar gat in de deksel gemaakt verloor daarbij ph+ en melding gemaakt maar krijg geen vergoeding omdat ik een gat heb gemaakt. Uit eindelijk toch een nieuwe bus gekregen dat is dan toch weer netjes.
Ursprüngliche Bewertung
De bus met ph+ ging niet open en toen maar gat in de deksel gemaakt verloor daarbij ph+ en melding gemaakt maar krijg geen vergoeding omdat ik een gat heb gemaakt. Waardeloos
Ik heb bij jullie gekocht 12 liter SLUDGE-AWAY ä € 200.- Dit product heeft niets totaal niets van slib van de vijverboden verwijderd,als ik de € 200.-in het vijverwater had gegooid had ik het zelfde effect gehad, NIETS DUS! Dit is wat mij betreft absoluut geen TOPPY.
Product was niet goed echter snel retour en weer een nieuwe geleverd.
Goed snel en correct
Makkelijk bestellen Vlotte levering, degelijk verpakt Prima prijs/kwaliteit
De bestelling was op de juiste dag geleverd. Aangezien ik niet thuis was lag mijn bestelling er toch, waarvoor veel dank.
zeer goed
Jullie hebben een zeer overzichtelijke website met uitgebreide info over de producten. Het was zeer aangenaam om een bestelling te plaatsen! Ik had het ongeluk om niet thuis te zijn toen de leverancier kwam, maar ik kreeg dan een mail waarin stond dat ik mijn bestelling kon ophalen bij het krantenwinkeltje hier om de hoek. Hele goeie communicatie naar de klanten toe! Heel erg bedankt voor de uitstekende service!
Ik had een zwembad bodemstofzuiger gekocht. Bij het in elkaar zetten brak deze. Contact opgenomen en binnen een week had ik een nieuwe thuis. Echt super geregeld. 👍🏻
Voor de 2e keer in korte tijd bestelling gedaan nu. Telkens ben ik verrast door de snelle en foutloze levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Na ontvangst had ik over 1 product wat vragen. Dat is allemaal zeer correct opgepakt door Toppy. Ik ken Toppy nog maar net en ik heb het gevonden doordat ik op zoek was naar een scherpe prijs. Toppy doet z'n naam in alle opzichten eer aan. Bij de volgende bestelling weet ik waar ik moet zijn.
Wacht nog steeds op twee onderdelen van mijn bestelling!!!!
Fijne snelle afhandeling
Mijn aankoop voldeed niet geheel aan mijn verwachtingen, echter de service om op te lossen is goed
Ursprüngliche Bewertung
Belde voor informatie over vijverstofzuiger plus eenvoudige filterbak. Zou specialist aan de telefoon krijgen maar weer receptioniste die niets wist. Zou volgende dag terug laten bellen. Maar helaas. Toch maar besteld en zeer matig enthousiast over de aankoop. Zonde van het geld
Alles vlot verlopen
Voordelige prijsstelling met daadwerkelijke laagste prijsgarantie. Snelle en duidelijke communicatie. Klantvriendelijk.
Elke bestelling die ik plaatste werd binnen de twee werkdagen geleverd! Zeer tevreden over de producten. Bij elk product staat een duidelijke omschrijving waarvoor het dient. Super gewoon!!
Makkelijk besteld en vlot geleverd
Goede vlotte bestelling Kids zijn helemaal blij met hun nieuwe boot.
Nergens kon ik een filter vinden voor mijn typen jacuzzi, alleen bij bol.com en hier. Bij bol was hij echter 20 euro duurder. Ik kende Toppy niet maar het zag er goed betrouwbaar uit waardoor ik het toch hier besteld heb. En het was allemaal zoals de naam: toppy! Goede productomschrijving & snelle levering. Enorm bedankt hiervoor!