Afschuiven

Na 3 dagen blijkt een onderdeel in de pomp van de jacuzzi stuk te zijn. Ipv zelf er voor te zorgen dat dit snel hersteld wordt mag ik met hun leverancier contact opnemen en smeken voor een correcte en snellle afhandeling . Ondertussen van de 16 dagen 10 dagen de jacuzzi niet bruikbaar en oplossing nog niet in zicht. Slecht!

Een kwestie van een hele lange adem

Op de vragen die ik stelde ontstond een mailwisseling die 4 dagen duurde en toen nog geen bestelling tot gevolg had. Uiteindelijk heb ik zelf alles besteld en ging de afhandeling hiervan weer wel Toppy. Ondanks dat ik een aantal keren heb aangegeven graag even gebeld wilde worden, zodat alles snel afgehandeld kon worden is hier geen gehoor aangegeven. Ik ben wel super tevreden over de afwikkeling als het eenmaal is besteld en de producten bevallen ook goed.

Duidelijke website. Snel besteld en snel geleverd. Geen gekke dingen, gewoon goed!

Goede en snelle service

Top producten voor het zwembad

Niet goed

Ik heb met diverse mensen van jullie gesproken en als ik vraag voor een bedieningspaneel voor de fisch feeder PRO en jullie sturen mij een bedieningspaneel voor de BASIC is dit een hele slechte zaak. Ik ben nu op vacante maar als ik terg ben neem ik wel kontact op en eis dat het opgelost wordt zoals het hoort. M.v.g. A Rooijackers

Goede klantendienst.

Klantendienst gecontacteerd en ze zoeken goed naar de beste oplossing als er een probleem is

Goede service en snelle levering

Producten snel geleverd en voor een goede prijs.

Zelfs levering in Frankrijk

Zeer snelle levering in Frankrijk Webwinkel doet zijn naam eer aan toppy

Uitstekend service qua levering en tijd

Naar levering van het product super hopelijk blijkt de garantie even te zien indien nodig anders alles Toppy

Super service!!

Ondanks dat ik door mijn eigen schuld een verkeerd formaat zomerafdekzeil voor het zwembad had besteld, is dit door Toppy zonder extra kosten opgelost. Super bedankt!!

Tapijt goed, afmeting klopt niet

Bestelling en levering incl. tijden goed geregeld, alleen jammer dat als je 3 x 3 meter besteld, het in 2 stukken geleverd krijgt. Voor mijn gevoel is dit teruggestuurd soor een klant en niet gecontroleerd. Beetje jammer!!!!!!!

Super tevreden van jullie webwinkel!

Snelle levering en ook bij de klantendienst zit alles Toppy 😉

Super levering besteld en ontvangen zoals het moet

Ik had voor de hittegolf een zwembadje besteld bij toppy.nl makkelijk bestellen en daarna ook een superlevering zoals ze ook aangaven in de mail en geleverd zoals afgesproken alles naar wens ik beveel mensen toppy.nl aan dus mensen bestellen bij toppy.nl

Snelle complete aflevering voor beste prijs

Snelle complete aflevering voor beste prijs

netjes geleverd wat ik besteld heb

Ik heb een filter voor de vijver gekocht bij jullie mar de lamp schiet er steeds uit de houder maar ik kan hem niet weg halen anders heb ik geen filter meer. En ik heb de doos en alles al weg gegooid wat volgens mij niet de echte doos was. Maar voor ik jullie zal aanbevelen ga ik eerst een zien hoe dit op gelost wordt. Mvg M.Hoeve sorry dit was niet voor jullie bedoeld de filter heb ik ergens anders gekocht maar er is dus wat fout gegaan wat ik besteld heb is keurig geleverd dus absoluut geen klachten. Mvg M.Hoeve

Goede communicatie , en snelle verzending

Alles Toppy !

Hopelijk morgen de juiste bestelling?

Deze week Jacuzzi gekocht, 2 dagen nadien geleverd volgens afspraak, na opmaken dozen vastgesteld dat het een ander goedkoper model was, dan gebeld en de telefoniste had direct al een antwoord klaar dat ze zich vergist hadden in het magazijn, wel beloofd dat ik morgen reeds het juiste model zou ontvangen, wel jammer nu met die hitte maar hopelijk kan ik morgen een 5 sterren review schrijven als we het juiste model ontvangen.

Vlotte levering

Bestelling en levering zijn zeer vlot verlopen

Ondanks vertraagde levering toch alles binnen twee weken binnen

Op de site werd al gewaarschuwd voor langere levertijden, maar na de bestelling kreeg ik al de helft geleverd na één dag, schrikken want het zwembad zou pas 3 weken later komen, maar tegen alle verwachting in duurde dit maar 1,5 week. Dus Toppie Toppy, bedankt we gaan gelijk aan de slag.

Toppy is echt top

Al meerdere malen bij Toppy een bestelling gezet en altijd correcte afhandeling en binnen 2dagen zoals beloofd bestelling in mijn bezit.

Vriendelijk en correct ;-)

Telkens correct en vriendelijk advies en de artikels aan een goeie prijs ;-)

Doet wat het zegt...

Pakketje snel en goed aangekomen op mijn afhaalpunt naar keuze. TOPPY 👍

Alles vlot en goed verlopen, tevreden.

Vlot en goed verlopen, tevreden klant.

Matig

Over het algemeen tevreden heb alleen niet alles geleverd gekregen helaas ook geen bericht wanneer dan wel In afwachting kees Eijpe

Gewoon goed

Netjes afgehandeld de bezorgers zijn toppy

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR