Ik voel me enorm belazerd,
Tot mijn ongenoegen kan ik de zwembadzuiger absoluut niet aanbevelen.
Ten eerste was ik tot mijn ontzetting niet eens de eerste persoon die deze zuiger in deze doos kreeg aangeleverd.
Er zaten resten op van vier voorgaande verzendstickers + aan de zijkant van de doos stond met stift geschreven een naam en datum van een voorganger.
Dit had ik bij levering niet gezien, omdat deze doos door een veel grotere doos omhuld werd.
De zuiger zelf beloofd absoluut niet wat er in de omschrijving van de zuiger beschreven staat, die ik persoonlijk misleidend vindt. Hij heeft zo weinig zuigkracht, dat hij niet eens een beetje drijvend vuil aan kan zuigen, wanneer je de zuiger vlak bij het vuil houdt met de zuigmond.
Volgens de mevrouw die ik hierover sprak, kan je dat voor 42 euro ook niet verwachten.
Terwijl jullie ook al zuigers vanaf 12 euro verkopen, die je op een tuinslang koppelt voor de druk.
Dat ik ontdekt heb dat ik niet de eerste bezitter van deze slechte zuiger ben en dat ondersteunt heb met foto's vond zij toppy.
Nou, ik niet.
Ik ben nog in afwachting van de beslissing die Toppy hierover gaat nemen.
Ik heb de zuiger terug gestuurd, en ik neem aan dat Toppy de verstandige beslissing neemt om mij het volledige aankoopbedrag terug te storten, voor een ondeugdelijk apparaat, die mij als nieuw verkocht werd, waarvan ik de derde of vierde bezitter was.
Judith.