Pluspunten

Snelle reactie vanuit Klantenservice bij vragen. Ook een vriendelijke reactie, met juiste oplossing/ actie.

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

vlotte levering volgens afspraak , ook naar Belgie

zou het niet weten

Pluspunten

bestelling is eenvoudig

leveringsdatum is niet doorgegeven. waardoor we het eerste leveringsmoment zijn misgelopen Voor de bestelling had ik gezien dat het zwembad ergens anders goedkoper was. ik heb toch het zwembad bij jullie besteld en het de prijs doorgegeven. later heb ik een reactie gekregen dat jullie het zwembad voor dezelfde prijs zouden leveren echter doordat ik hem al besteld had kan ik de kortingscode niet gebruiken en kan ik niet de goedkoopste prijsgarantie gebruiken.

Pluspunten

Ik had verkeerde product besteld. Ondanks kapotte verpakking het totale bedrag terug gekregen.

Pluspunten

Snelle prompte levering, prima in orde!

Pluspunten

Super service Snel reactie Vriendelijk geholpen Ga zo door

Zou het niet weten

Pluspunten

Snel geleverd, ruim assortiment. WhatsApp ideaal al moet je soms wel een paar dagen wachten.

Gunstigere prijzen maken

Pluspunten

SNELLE LEVERING

Pluspunten

Klantenservice is zeer goed. Problemen worden meteen opgelost.

Ik had een uv lamp besteld, bij aankomst was deze kapot. Tip om lampen in kleinere dozen te verzenden en meer vulmiddel in de doos te doen en breekbaar op de doos te zetten zodat er voorzichtiger met deze spullen wordt gedaan tijdens het vervoer

Pluspunten

snelle levering goede prijs goede technische info

Pluspunten

er liep één en ander mis met mijn bestelling, maar dit werd zeer professioneel afgehandeld: men communiceerde zeer snel en correct, er werd naar een adequate oplossing gezocht, men erkende de fout en als compensatie werd een kleinigheidje aangeboden...

bij langere levertermijn klanten proactief verwittigen zou handig zijn (indien mogelijk)

Pluspunten

makkelijke website

Product is nog niet binnen gekomen

Pluspunten

Geleverd op afgesproken dag, echt super

Het is alleen jammer dat je geen afdekzeil in de maat zoals ik had besteld bij hun kunt kopen alleen maar grotere maten in rechthoekig. Wat ik ook jammer vind is dat het andere zeil met nopjes welke je rechtstreek op het water legt alleen maar gemaakt kan worden op maat .

Pluspunten

Tot tweemaal toe zéér correcte en duidelijke uitleg gekregen door uw medewerker, in mijn geval Stef Arts. Bestelling geplaatst en na enkele dagen keurig thuis afgeleverd.

geen verbeterpunten aan te merken

Pluspunten

Top ,alles op tijd geleverd.alle produkten van top kwaliteit en aan. de scherpste prijzen.gewoon perfect .dit is voor mij de enige winkel waar ik nog produkten voor mijn zwembad koop

Geen enkel want alles is toppy

Pluspunten

Alles prima

Pluspunten

Alles correct geleverd, snelle respons op vragen aan klantendienst. Tevreden klant.

Pluspunten

dank U , het was inderdaad de juiste filter die ik zocht, perfekt

Pluspunten

Eerlijk, helder, zeer klantvriendelijk, probleem oplossend en meedenken met de klant!

Pluspunten

Deftig antwoord betreffende alle vragen betreffende de aankoop. Van bestelling tot levering alles perfect verlopen.

Voor mij niet van toepassing.

Pluspunten

Alles is perfect verlopen.Geen verbeterpunten mogelijk denk ik.

Pluspunten

Toppy is toppie!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR