Pluspunten

Bij Pooltopper hadden ze de benodigde artikelen op voorraad en na bestellen de volgende dag geleverd. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter niet beloven meestal volgende dag in huis als dit niet nagekomen kan worden

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Toppershops! De naam zegt het al, dit is echt een Top shop. Ze hebben me een eerlijk advies gegeven, ik heb alles voor mijn intex zwembad bij hen gekocht. Alles wordt snel verzonden en goed verpakt, gewoon zoals het hoort. Ben bij andere shops aan het lijntje gehouden over de levertijden van intex supplies, bij de pooltopper was dat niet zo, ze hebben me eerlijk verteld dat het product niet op voorraad was en kwamen meteen met een alternatief waardoor ik toch geholpen was. Echt een aanrader dit! Toppershops ga zo door!

Tot nu toe geen verbeterpunten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs gunstig

Hoe wil je een product beoordelen als je niet eens hebt gekregen

Pluspunten

snelle levering, terwijl menig ander bedrijf in deze hitte de zeiltjes niet meer konden leveren of lang wachten. Top!!

Pluspunten

Makkelijk te vinden en te bestellen. Word netjes verpakt geleverdm er word gelukkig niet bezuinigd op verpakkings materiaal

Tot later kunnen bestellen om het de volgende dag in huis te hebben. Bijvoorbeeld tot 22uur

Pluspunten

- je krijgt snel antwoord van de klantenservice - je wordt vriendelijk te woord gestaan - snelle afhandeling bij geconstateerde problemen

tot nu toe geen.

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending of het retour. Goede afhandeling.

Pluspunten

Snelle en complete levering.

Veel niet op voorraad. Daarnaast kreeg ik niet op de dag zelf nog een mail met track & trace link (terwijl dat wel in de sms stond die ik eerder ontving).

Pluspunten

Correcte snelle levering

Pluspunten

niettegenstaande het een internetbedrijf is wordt er persoonlijk contact gelegd ivm het niet in stock hebben van bepaalde produkten. Er wordt overleg gepleegd wat heden ten dage te weinig wordt gedaan. Alvast bedankt voor de uitstekende service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod, goeie dienstverlening na verkoop

Het pakket was niet in zijn geheel verstuurd en daardoor ook op twee verschillende dagen geleverd.

Pluspunten

Precies zoals verwacht, goede prijs, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de levering was (op zich genomen) gewoon goed, maar de afwikkeling van een verkeerd produkt, niet zo. Er zou een filter omgewisseld worden, maar nu krijg ik mijn geld teruggestort. In de melding van foutief produkt stond vermeld dat het omgewisseld zou worden voor het juiste produkt. Moet nog even kijken, maar als ik pech heb moet ik bij een herbestelling, zèlf de verzendkosten betalen. Moet dit nog uitzoeken. Hopen dat het franko is.

Contact met de klant vóór de feitelijke afwikkeling.

Pluspunten

Vlotte en correcte levering en prima after sale service

Pluspunten

Snel geleverd, perfect

Pluspunten

1ste maal een bestelling geplaatst. Top qua tijdige levering; zoals aangegeven. Kwaliteit product is meer dan oké.

Voorlopig nog geen comments. Gewoon top.

Pluspunten

Snelle levering van besteld artikel.

Pluspunten

Snelle service en levering.... top

Pluspunten

UITERST SNELLE LEVERING

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR