2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
vriendelijke mensen in call center
gebruiksvriendelijke website
kortingsbon als goedmakertje voor vergeten stuk
VerbeterpuntenMeer aandacht tijdens het inpakken aub zodat geen stukken worden vergeten.
Als er telefonisch beloofd wordt dat het vergeten stuk onmiddellijk wordt nagestuurd, moet dat dan ook gebeuren. Omdat ik na 24 u nog geen verzendbevestiging ontvangen had, heb ik nogmaals moeten telefoneren. Er bleek geen spoor te zijn van het nasturen van het vergeten stuk. De volgende ochtend kreeg ik dan wel de langverwachte bevestiging en in de late namiddag de lang verwachte levering. Geef toe: ik bestel de maandagochtend en krijg pas vrijdagnamiddag mijn laatste stuk waardoor ik eindelijk mijn zwembadpomp kan vervangen. Ondertussen was mijn zwembadwater al dondergroen geworden. Ik heb me ook wel geërgerd aan de lange wachttijden aan de telefoon: gemiddeld 15 minuten voor je een echte fysieke mens aan de lijn krijgt, vind ik wat lang. Er moet nu nog een product (anti-algen) nagestuurd worden en ik vraag me af wanneer en of dat wel zal gebeuren. Ik kan me voorstellen dat jullie tijdens deze warme periode door de vraag overdonderd zijn en dat jullie door de verlofperiode met een minimumbezetting moeten werken waardoor er wel eens iets verkeerd kan gaan. Bottom line is toch dat ik me een groot deel van de week aan Pooltopper heb geërgerd. Ik had waarschijnlijk gewoon pech.