Pluspunten

Goede communicatie. Keurige levering.

Misschien het tijdvenster waarin wordt geleverd iets smaller maken.

Pluspunten

Ruime keuze, mooie prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke telefonist klantenservice en goede tip gegeven voor mijn bestelling en snelle levering top

geen

Pluspunten

Goede informatie vooraf. Ook telefonisch. Prijstechnisch aantrekkelijk. Geen verzendkosten.

Helderder zijn over levertijd. In mijn geval maakte het niet veel uit. Echter als je op een product wacht, kan 1, 2 of 3 dagen levertijd wel veel uitmaken. Sowieso duidelijkheid naar klant toe.

Pluspunten

Op tijd geleverd zoals was beloofd.

Pluspunten

Super snelle levering en alles wat ze doen sturen ze een bericht over.

Geen verbeter punten.

Pluspunten

Omgaan met klachten. Mijn klacht over de veel te korte vervaldatum van het door mij bestelde produkt werd onmiddellijk en prima opgelost. Er werd mij gratis een nieuw exemplaar met deze maal een langere vervaldatum geleverd.

Leverdatum via website kunnen selecteren.

Pluspunten

groot assortiment, vlot gelevert, hebben ook midden in de zomer de spullen die ik nodig heb nog op voorraad

Pluspunten

vlotte levering

levering indien mogelijk te weten of ze voormiddag of namiddag leveren daar we nu een hele dag moeten thuis blijven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service, duidelijke telefonische hulp

ik kon een bezorgdatum kiezen en gaf dinsdag aan, was verbaasd dat de postbode op maandag al kwam, gelukkig was ik wel thuis

Pluspunten

Informatie, snelheid

N.v.t.

Pluspunten

Pluspunten

Telefonisch mijn probleem over de gebroken stofzuigerslang van de zwembadstofzuiger voorgelegd. Bijzonder vriendelijk en bekwaam geholpen door Uw medewerker. Heeft mij zelfs tot in details verteld hoe ik een nieuwe slang kon bestellen en hoe betaling kon plaatsvinden ( heb nml nog nooit iets via internet gekocht. Slang keurig thuis ontvangen. Hartelijke dank.

Geen! Vanaf het moment dat ik U belde, tot het moment dat de stofzuigerslang arriveerde liep alles op rolletjes.

Pluspunten

Grote keuze snelle levering

Pluspunten

Zeer goed geïnformeerd door zeer kundig personeel. Wat een verademing om iemand aan de telefoon te krijgen die met mij mee denkt! Nog een van de weinige bedrijven waar je kunt binnen lopen, producten kunt bekijken en en goed geadviseerd wordt en het bedrijf ook nog het product op voorraad heeft, zodat het direct verstuurd wordt of je het mee kan nemen! Top!

Pluspunten

zeer vlugge levering. correcte levering

Pluspunten

Duidelijke site met goede uitleg bij de producten

Zou het nu niet weten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Problemen met leveren, 3 dagen verlof + 1 verlofdag zonder loon moeten nemen omdat ze zouden leveren en ik thuis moest zijn. Levering werd 2 x op laatste moment afgeblazen. Bij levering lag pak omver , resultaat zak zout open op 2 plaatsen (daarvoor heeft de firma mij nu 5 euro compensatie aangeboden) en doos was ingedeukt. Sorry , echt niet tevreden , hopelijk kan de jacuzzi de opgelopen stress verhelpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte prijs en aflevering op de juiste dag (wel geen meer gedetailleerde timing van levering)

manier en timing van aflevering kan beter. Er was een tracking systeem beloofd en een verwittiging een half uur voor de levering. Geen van beiden hebben we ontvangen. Gelukkig waren we thuis op het moment van levering.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR