Laden reviews...
1,076 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviews consistently highlight fast delivery and reliable service. Customers appreciate clear communication and helpful support when issues arise. Packaging has generally been good with minor exceptions. Overall, the experience has been positive with a few isolated delays.
Laatste 2 weken 2 verschillende zaken besteld voor de vijver. Beiden waren goed, kwamen goed verpakt aan en waren prijstechnisch in orde. Nog geen contact met klantenservice nodig gehad.
Peter
Cuijk
Trampolinerand besteld. Volgende dag al geleverd en past perfect!
Florine
Ieper
Vlotte bezorging en na contact met klantenservice 1 artikel retour Terugbetaling duurde wat lang, zo'n 2 weken Maar al met al fijne webshop
Doreen
Zevenaar
Onze ervaring met Toppy is helaas wisselend geweest. Het begon juist erg goed. Via de klantenservice hebben we uitstekend advies gekregen bij het samenstellen van een compleet zwembadpakket. Op basis van dat advies hebben we op 29 mei 2026 een bestelling geplaatst ter waarde van €724,-, die direct is betaald. Daarna bleef het echter stil. We ontvingen geen orderupdates, geen track & trace en geen verdere communicatie. Op 11 juni hebben we daarom zelf contact opgenomen. Toen bleek dat onze bestelling door een systeemfout was geannuleerd, zonder dat iemand dit had opgemerkt. Pas doordat wij zelf aan de bel trokken, werd de fout ontdekt. De reactie van de klantenservice voelde voor ons eerlijk gezegd wat ongelukkig. De nadruk lag vooral op het feit dat wij hen op een systeemfout hadden gewezen, terwijl wij juist hadden gehoopt op meer begrip voor het feit dat een volledig betaalde bestelling ruim twee weken stil had gelegen. Uiteindelijk ontvingen we de bestelling op 18 juni. Helaas bleek het zwembad uiteindelijk toch niet geschikt voor onze tuin, waardoor we alles moesten retourneren en een andere bestelling moesten plaatsen. Ook dat proces verliep niet vlekkeloos. Voor levering en retour werkt Toppy samen met Raben. De levering vond plaats op een ander moment dan aangekondigd en bij het ophalen van de retour kregen we pas één dag van tevoren te horen wanneer de chauffeur zou komen. Je moet dan maar net thuis kunnen zijn. Door het werk is dat niet altijd haalbaar. Daarnaast was de communicatie vanuit Raben beperkt en was de uitleg over het aanbieden van de retourzending onvoldoende duidelijk. De nieuwe bestelling verliep gelukkig goed en over de producten zelf zijn we zeer tevreden. Ook de e-mails met tips en onderhoudsadvies én de uitgebreide informatie op de website zijn echt een meerwaarde. Maar ook bij de terugbetaling van de geretourneerde bestelling ging het mis. Zonder voorafgaande e-mail verscheen er ineens een bedrag op onze rekening. Omdat ik geen specificat
Guus
Landgraaf
Snel geleverd en goede prijs,kwaliteit
Nick
Tant
Goede snelle coulante service. Tevens geven ze adviezen.
Martin
Oldekerk
Chloormeter voor zwembad Gekocht beschreven als nieuw alleen product gekregen en was al een gebruikt exemplaar met krassen en kalk op de sensoren. Meerdere malen gemailed alleen reageert dit bedrijf totaal niet. Geen aanrader dit bedrijf!
Bas
Glimmen
Not yet. They are in the the closet. My daughter will use them dringend her next periode
Hassaniya el Moussati
EDE
Ik ben zeer positief over mijn bestellingen en afhandeling door Toppy. De producten voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Prima kwaliteit! Snelle levering volgens afspraak. Er is een track en trace systeem voor de levering. Mijn suggestie is om dit specifieker te maken mbt tijdstip/ tijdzone mbt bezorging.
Jos
Ouddorp
Vlugger levering prima service
Sonia
HEVER BOORTMEERBEEK
Dpd zegt geleverd, maar niet ontvangen direct een mail gestuurd geen antwoord. Na 2 weken nog geen antwoord en telefonisch niet bereikbaar. Een firma die meerdere dezelfde klachten heeft en er blijft mee werken zegt ook over de service na verkoop. Een mail sturen wij hebben pakket bezorgd aan dpd intact.
Liesbet
Zonhoven
Zeer snelle en goede levering!
Maaike
Nieuwegein
Volgende dag al geleverd. Zeer goed verpakt. Prettige webshop. Goede communicatie
Grietje
Fokker
Ik ben netjes geholpen in de winkel en heb daarna online besteld. De spullen waren netjes geleverd op de aangegeven datum en het zwembad voldoet geheel aan de verwachtingen. fijn ook dat je per mail alvast tips krijgt voor het onderhoud van je zwembad en hoe je hem het beste op kunt zetten. helemaal toppy dus!
Aricia
Everdingen
Mijn bestelling was goed en ben zeer tevreden. Een opmerking ik had gevraagd om de bestelling op een veilige plek te zetten (achteraan onder terras) en wat hebben ze gedaan, gewoon voor de voordeur gezet. Gelukkig was in snel na de levering thuis en was het er nog.
Yvan
Ninove
Zeer tevreden over bestel-en leverproces.
Sander
Bergen op Zoom
Goede service snelle levering Ben tevreden
Ger Stevens
Schimmert
Wij waren heel tevreden.op tijd en goed geleverd
Anita Heyns
Kasterlee
Sind 10 maart 2026 een zwembadzeil besteld leveringstijd 6 a 8 weken na de 10 weken ben ik te weten gekomen dat verkeerd verstuurd was ondertussen 23 juli en nog niets ontvangen wel 520 € betaald telefoneren heeft geen zin wordt niet opgenomen en per mail komt er ook niets van voorts
Marleen
Brakel 9660
Goede opvolging via mails (zonder té veel mails te ontvangen), snel bezorgd, correcte prijs. Geen problemen ondervonden, vlotte gekocht en geleverd.
Kris
Janssens
Vragen voor een beoordeling terwijl je na 1.5w nog niets hebt ontvangen... Tja
Kurt
Willebroek
Hi Kurt,
Je hebt telefonisch contact met ons gehad en we zijn tot de conclusie gekomen dat jouw bestelling vermist is geraakt, daarom sturen we de bestelling nogmaals jouw kant op.
Snel gelegerd en alle producten aanwezig.
Jessica
Lebbeke
Hans
Ertvelde
Toppy leverde mij de juiste onderdelen voor mijn zwemvijver robot snel en van een goede kwaliteit.
21 July 2026
Marco
Veghel
Met het hete zomerweer ging onze zuurstofpomp kapot. s-Avonds laat nieuwe bij Toppy besteld en de volgende dag al bezorgd. Wij blij; vissen blij.
21 July 2026
Corrie