Laden reviews...
1,137 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviews consistently highlight fast delivery and reliable service. Customers appreciate clear communication and helpful support when issues arise. Packaging has generally been good with minor exceptions. Overall, the experience has been positive with a few isolated delays.
Drie producten besteld waarvan er 2 heeel snel werden bezorgd. Het derde product was niet op voorraad,werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd zou worden. Onder aan de streep, heel blij met de producten.
Yolande Wouda
Ijmuiden
Nooit gedacht dat zakken vijversubstraat zo goed verpakt zouden zijn.
Emy
Kalmthout Belgie
al de 2e keer iets besteld, je word netjes op de hoogte gehouden, en het product is netjes en op de afgesproken tijd afgeleverd.
Jan
Lunteren
Heel blij met mijn bestelling! De meter voor wateranalyse is zeer duidelijk en handig in gebruin, alles past in een handige doos die meegeleverd is. En het voetbad is groot genoeg en makkelijk te bevestigen aan de trap.
noreen vander poorten
Zemst
Ppe Ariens
Gemert
Goede en snelle service
Rudi
Stabroek - Belgie
Op tijd geleverd en in goede orde en kwaliteit
Reinier
dronten
Goede service Nette prijs Snel geleverd
Ron
Ridderkerk
Snelle levering en goede producten. Ik ben zeer tevreden.
Ben
Landgeaaf
Ik doe begin juni een bestelling , het zou geleverd worden tussen 24 Juli en 3 aug ( wat al zeer lang is ) Geen reactie tot dat ik 28 juli zelf een mail stuur met de vraag hoelang het nog duurt .. Uiteindelijk pas op 7 aug onze bestelling ontvangen .. Wel blij met wat uiteindelijk geleverd is
Nathanaelle
Zwevezele
Nette en vriendelijke personeel aan de telefoon Goed bezorgd
Hans
Helmond
De producten zijn heel goed en de service is 100%.
Wil
Eindhoven
Standaard voor kamado besteld maar verkeerde. Retourzending verliep soepel en snel. Jammer dat het niet gelukt is maar zullen dit adres zeker onthouden. Toppie
Cora
Apeldoorn
De levering van het onderstel voor onze 13 inch kamado (verrijdbaar) heeft lang geduurd, maar was vooraf al aangekondigd. Hij moest gemaakt en geleverd worden vanuit China en daarom was al een mogelijke leverdatum toegezegd. Inderdaad is de afgesproken leverdatum gehaald en zijn voortdurend daarvan op de hoogte gehouden. E-mail vlak voor levering en nazorg of alles goed is gegaan. Absoluut TOPPY!!
Marian
Diepenveen
Good customer service..product arrived with no damages and problems..i recomend this site to people looking for Good products..
Bon
Middelburg
Zeer goed werkende pomp met filter. Voldoet prima
Wim
Leiden
Snelle levering en goede mails waarin het aangekondigd werd
Gertjan Akkermans
Oss
geleverd binnen 1 dag goede kwaliteit
josee
Alphen aan den rijn
Mijn vraag netjes behandeld en goede uitleg gekregen.
Albert
Schoonebeek
Correcte afhandeling
Brigitte
Hulste
Vanaf bestellen tot levering goed op de hoogte gehouden hele proces Op vragen werd binnen een dag geantwoord en waren de antwoorden duidelijk.
Mischa Bos
Almere
Ik had een afhaalpunt om te leveren aangeduid, doch ze hebben aan huis geleverd, wat ik niet zo fijn vind daar er dan iemand moet thuis blijven voor de levering.
Johan
Eeklo
Ik kocht producten voor zwembad. Vlot geleverd en niet te duur.
Diederik Desoete
Oosteeklo
Snelle levering, goede informatie en communicatie
Ed
Heiligerlee
Jacuzzi besteld en de volgende dag al bezorgd Mooie Jacuzzi, prima
Rosita Matser
Velp