zeer positief

bestelde een zwembadje voor kleinzoontje (± 4m3) met wat accessoires. Werden (hoewel dat niet altijd hoeft e-commerce !) zeer snel geleverd (en compleet). Opstellen ging vlot. en de kwaliteit lijkt behoorlijk. Nu nog afwachten of het de tand des tijds en het wilde gedoe van het jonge grut doorstaat...

Zeer slecht

Grote waarschuwing voor wie hier een zwembadwarmtepomp koopt. Ik heb de W'eau Mini Inverter 2.0 Plus besteld, welke op de website groot wordt aangeprezen als een 6 kW pomp. Bij levering bleek er op de officiële fabrieksticker op het apparaat zelf echter een maximale capaciteit van slechts 5,02 kW te staan. Na veel mailen gaf de klantenservice toe dat de fabrikant in China per ongeluk stickers van een goedkoper 5 kW model op een hele partij 6 kW-pompen had geplakt. Fouten maken is menselijk, dus vroeg ik netjes om de juiste fysieke sticker op te sturen voor de garantie en eventuele doorverkoop in de toekomst. Eerst werd beloofd dat deze uit China moesten komen en zouden worden nagestuurd. Vervolgens kreeg ik een mailtje met een afbeelding van de sticker en de schandalige mededeling: "Je kunt deze gewoon uitprinten en opplakken op de warmtepomp. Mocht ik stickers van een kapotte warmtepomp hebben dan zal ik je die opsturen." Een geprinte sticker op een buitenapparaat dat nat wordt? Of wachten op een sticker van een kapot toestel? Wat een lachwekkende en amateuristische service voor een product in deze prijsklasse. Door dit hele vage gedoe heb ik nu ook totaal geen zekerheid meer over wat ik nu écht in de tuin heb staan. Misschien is mijn geleverde pomp wel gewoon daadwerkelijk een goedkoper 5 kW model en hebben ze me hier gewoon keihard liggen. Let dus goed op als je hier bestelt, want de productinformatie rammelt aan alle kanten en de 'oplossingen' van de klantenservice zijn zwaar beneden alle peil.

Alles prima verlopen en heel snel geleverd.

Eerste kennismaking en bijzonder goed verlopen.

Super bestelling en bezorging alleen slechte warmtepomp

De sire is super, de prijs is goed, het beatel proces is goed, de levering is goed, tot zover een 10. Dan komt het installeren van het apparaat, de beschrijving klopt niet met het geleverde apparaat. Er is niet te vinden voor dit model van de vier op vijf varianten in de manual welke schroeven en paneel zijn voor het aansluiten van de elektrokabels. De pomp valt ook continu in storing doordat de externe waterpomp meer tijd nodig heeft dan hij krijgt om het water rond te pompen (ik had de interne doorschakeling gebruikt voor de pomp). De warmtepomp levert in de boost verwarmen stand minder warmte dan in de eco stand. De app is heel slecht. Als er timers gezet zijn bijv om 20:00 uit en er is overdag een keer handmatig uitgezet en weer aangezet gaat hij soms niet uit om 20:00 en blijft hij de nacht aan tot de volgende dag 20:00. De app geeft continu de waarschuwing, laag wifi signaal als heel irritante melding die elke keer bij openen app weer terugkomt. Hij staat 6 a 7 meter van het wifi punt, dus heel slecht ontvangst en hij ondersteunt alleen 2.4GHz geen 5G. Je moet manuele settings ingeven buiten en die zijn heel slecht leesbaar op het scherm. Ik weet nog steeds niet wat die instelling van L1 L2 en L3 doet. Ondertussen heb ik mijn waterpomp continu aan staan en twee timers ingesteld van aan en uit. Ik durf er niet aan te komen doordat het apparaat zo onbetrouwbaar is. Dit merk is zeker geen aanrader.

Super snel ontvangen

Top kwaliteit

Snelle levering!

Tijdens het opzetten van het zwembad kwam ik er achter dat er stukken niet waren meegeleverd (de inlaat en uitlaat welke aan de pomp bevestigd moeten worden) ik had het product op zondag 19:00 uur besteld en werd een dag later, op maandag om 10:00 uur geleverd!

Goe product, aan te raden

Installatie beschrijving is niet altijd zoals het in werkelijkheid is. Bij het plaatsen van de folie komt men te weten waar en hoe deze op elkaar zijn verbonden. Dit komt niet overeen met het montage plan. Uiteindelijk komt alles goed.

Goede prijzen en snelle levering!

Heel erg blij met ons zwembad met toebehoren! Binnen 2 dagen al geleverd.

Snelle service Kwaliteit We zijn blij

Slechte servies

Heelaas heb ik een kindertuinhuisje besteld deze heb ik 1 keer via bol en 1 keer via de toppy site deze zou 15 juni binnenkomen nu een week later nog niks binnen en geen update over mijn bezorging. Geprobeerd contact op te nemen maar geen gehoor aan gegeven.

Super bedrijf en service

Makkelijk om de bestelling via de webshop en snelle levering.

Snel en alles meegeleverd

Snelle en goeie service.

Dit was heel goed, alles zo als afgesproken en perfect.

Alles in orde en als ik nog iets moest bestellen dan is het bij toppy.

Toppy is top

Toppy is echt top mijn eerste bestelling en s’anderdaags had ik mijn bestelling al proficiat!!

Levering goed uitgevoerd volgens afspraak

Zwembadstofzuiger werkt zoals het moet en zoals verwacht. Minpuntje: Geen nederlandse handleiding en dit is een gekend fenomeen, vele talen maar geen Nederlands.

Prima service en snel antwoord bij probleem

Bij eerste levering was er een zak stuk, levering geweigerd. 2 dagen later nieuwe levering. Enkele producten te kort. Bij 3de levering alles prima geleverd. Steeds heeft Toppy zijn best gedaan en verontschuldigd voor het ongemak. De leveringen worden ook uitgevoerd door externe firma, dit heb je natuurlijk niet onder controle. Bij deze ben ik toch een tevreden klant. Alles toch in huis op een weekje tijd.

Aangeduide levertijd kwam niet overeen

Werkelijke levertijd veel langer.

Goed en netjes

Netjes geleverd en een nette vriendelijke chauffeur

De filter die we nu aankochten verschilt qua opening langs boven, Onze vorige filter pastte direct en deze hebben we zelf iets moeten verzinnen om het bovengat iets te verkleinen. Er is blijkbaar toch iets veranderd aan dit type filter Het filtertype is type 4 of SC704/C4326 Mvg priem heidi

Aangename samenwerking

Een herstelling buiten garantie werd vakkundig voorbereid, verzonden naar de hersteldienst en na een aanvaardbare periode terug naar huis gestuurd. De kostprijs was op voorhand geweten en eerlijk, tijdens het proces werd je van elke stap op de hoogte gebracht. Een aangename ervaring.

Bestelling gedaan.... dag erna geleverd.

Snelle maar onhandige levering

Levering was snel en verliep via vervoerder Raben i.v.m. het gewicht. Een zeer onhandig nadeel hiervan was dat ik pas op de ochtend van bezorging (omdat ik even de track&trace opende) zag dat het die dag bezorgd ging worden zonder opgave van een tijdsvenster en zonder enig bericht per email vooraf. Ik moest dus ad-hoc wat regelen en naar huis gaan om de levering in ontvangst te kunnen nemen. Toen de bezorger al bijna op de stoep stond (half uur daarvoor) zag ik, wederom via track&trace zelf te openen, dat er ineens wel een tijdsvenster ingevuld stond. Met de bestelling en snelheid van afhandeling/levering alles prima. Informatie rondom de bezorging via Raben kan echter stukken beter, Daar ontbrak eigenlijk bijna alles aan. Dit was zeer onhandig en ik zou dit persoonlijk bij een volgende grote bestelling mijden nu ik dit weet.

Snel zoals het hoord

Niet voor herhaling vatbaar