zeer correct

zeer correct

Toppy, alles keurig verlopen!

Vooraf goed overleg gehad over wat vragen etc. Bestelling is zeer correct afgehandeld. Handleiding bij het zwembad was niet altijd even helder maar met wat You Tube hulp is het helemaal goed gekomen.

tevreden maar kan beter

niet tijdig geleverd zoals afgesproken helaas. zeker niet tevreden over de koerierdienst DPD die jullie gebruiken. zeggen dat het pakket niet kon geleverd worden omdat er niemand thuis was terwijl dit wel zo is bewijs camera (dus niemand aangemeld) verkeerde barcode om het pakket af te halen .dit is niet rechtsreeks jullie fout maar geef je wel een mindere totaal score. mvg

Ronduit Waardeloos

Dat DPD, jullie logistieke partner “overloaded” is en de reden is waarom ik ik mijn oorspronkelijke bestelling na 11 dagen nog steeds heb ontvangen is tot daar aan toe. Maar dat jullie als “oplossing” een nieuwe order aanmaken en deze wederom via dezelfde **** club laten afhandelen is een ronduit slechte beslissing. Nu zijn we dagen verder en alle 2 de zendingen spoorloos. Toppy staat voor leuke dingen doen?? Geef maar snel mijn geld terug…dat is de beste oplossing..

Alles is naar wens

Levering was zelfs sneller als verwacht,pomp werkt perfect. Dus zeer tevreden.

Ken veel beter

Ben 3 keer verkeerd geadviseerd en ik vind de communicatie via mail erg lang duren vandaar dat ik maar ben gaan bellen....

Snel en keurig bezorgd.

Voor Toppy gekozen omdat je ook via Postnl ( 1,99) kon laten versturen. Kwam als extra positief bij dat het keurig verpakt en lekker snel werd bezorgt. Dus Toppy heeft er een vast klant bij

Slechte levering

Ik wacht al ruim twee weken op het zwembad (daar waar binnen enkele dagen levering aangegeven staat). Nu is er een deel binnengekomen en is het tweede deel via DpD aangeboden. Bij klantenservice wordt aangegeven dat het is meegegeven maar bij DpD staat dat het nog in behandeling is. Ik moet zelf ook iedere keer bellen, dus ik vind het echt slecht (ongeacht de drukte).

Wacht nog steeds

Heb nog niets ontvangen heb bericht gehad dat het onderweg is maar bij post nl is niets ontvangen. Krijg ook geen contact met jullie

Goede hulp bij kiezen juiste aperatuur

Werd goed en deskundig geholpen met de ombouw van onze hottub hout gestookt naar warmtepomp. Goed geïnformeerd over benodigde materialen en diverse soorten vulling voor de filter. Nogmaals bedankt hervoor.

Super Shop bin zufrieden

Alles mit Bravour erledigt Danke

Waardeloze bezorging

Bezorging via DPD pakket staat nog steeds in sorteercentrum aangekomen. Nu een week verder en nog niets ontvangen. Ik bestel het online zodat het snel thuis bezorgd wordt, inmiddels het product al zelf elders in een winkel gekocht. Bestelling hoef ik nu dus ook niet meer te ontvangen. DPD zal waarschijnlijk goedkoper zijn dan PostNL of DHL maar ik denk dat dit niet de juiste partij is om jullie product bij de klant te krijgen.

Geweldige aankoop

Nieuwe vijverpomp geplaatst in de vijver.Hij werkt prima!! Het water komt via de waterval weer in de vijver.Zeer tevreden!!!

Nog steeds niet ontvangen

Beste, We hebben onze bestelling nog steeds niet ontvangen. Vriendelijke groeten, Caroline

volgende dag in huis... nu ruim week verder en nog niet binnen

Met de hitte die vorig weekend begon hadden de kinderen bedacht dat het zwembad in de tuin opzetten voor die week wel weer goed idee was, dat was prima natuurlijk maar het trapje was stuk en met 1,30 hoog klim je niet zomaar even in/uit het bad. Wij dus snel een trapje online zoeken en bij Toppy stond "vandaag besteld morgen in huis" met Pinksteren was het wel knap als het dan geleverd zou worden maar goed verwachting was dus zeker wel vorige week dinsdag in huis. Het is nu maandag 1 juni en we wachten nog steeds op het trapje en hebben dus zo goed als niet gebruik kunnen maken van het zwembad in die hete dagen vorige week.

Slecht

5 artikelen besteld, 2 daarvan snel binnen. De rest laat op zich wachten. Ook een pakket ontvangen met artikelen die ik niet besteld heb.. Een ander pakket zou hier al moeten zijn volgens toppy terwijl de vervoerder zegt het pakket niet eens te hebben ontvangen. En dan blijf je maar mailen. Heel jammer, geen goede ervaring!!

communicatie kon iets beter

Slechts een deel van de bestelling ontvangen. Na een bericht gestuurd te hebben na enkele dagen voorstel voor alternatief omdat het product niet snel genoeg leverbaar is. Klantenservice belde mij daarna of het naar mijn zin was opgelost en dat de uiteindelijke oorzaak van de vertraging de drukte is. Daarheb ik begrip voor.

Die ervaring komt. Eerst nog e.e.a. met Toppy bespreken

Ben heel benieuwd naar de ervaring. Ik hoor alleen goede dingen over Toppy. Sluit me daar graag bij aan. Eerst e.e.a. regelen met jullie. Toppers.

Snelle levering van goede spullen

Prima ervaring door snelle levering van spullen tegen redelijke kosten.

Waardeloos

Ik heb op vrijdag 22 mei artikelen besteld. De levering zou op maandag 25 mei geleverd worden. Op donderdag 28 mei moest ik 3 keer naar een picknick up point omdat dpd niet bij mij aan de deur is geweest. Nu op zondag 31 mei heb ik nog steeds mijn warmtepomp niet. Dus niet top maar een flop. Ik bestel hier nooit weer.

Eerste bestelling snel geleverd, de tweede duurt te lang.

M’n opblaasmatras werd snel geleverd, daardoor bestelde ik vrij snel daarna ook nog een opblaasbank in de hoop dat dat net zo spoedig geleverd zou worden. Nu bijna een week verder hij er nog steeds niet. Waardoor dat verschil?

Toppy is gewoon top

Zaterdag zwembadpomp kapot, direct nieuwe besteld en zoals beloofd op dinsdag geleverd.

service snel

service zeer snel zelfs met feestdag

Supersnelle levering en de leuning ziet er goed uit.

Goede producten snelle levering

Heel veel keuze voor vijvers en duidelijke webshop ook prijzen erg aantrekkelijk

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR