Betrouwbare webwinkel, geleverd direct de dag na,de bestelling

snel, klantvriendelijk en vakbekwaam geholpen en mijn spa naar verwachting geleverd.

Via google op zoek naar een spa. Toppy kwam naar voren en ik had in 12 uur tijd de gewenste Spa in mijn tuin staan. Super geholpen, telefonisch en per mail, door Luc die weet waar hij het over heeft en de Spa.... ja die is zoals gepresenteerd op de website in 1 woord geweldig. Erg blij mee en met recht Toppy!

Correcte en snelle behandeling van de bestelling,

Geen enkel probleem gehad om een bestelling te plaatsen, betaling en levering gaan vlot.

Product als omschreven, levering zoals vermeld voor 22 uur besteld de volgende dag in huis

Het is altijd goed als ik bij Toppy bestel.

Altijd vlotte levering en goede kwaliteit. Een Toppy zaak

topaanbieding huisje smoby aan goede prijs plus picknickbank gratis erbij

ik bestelde het huisje met een black friday voordeel nl picknik bank erbij deze was niet bij de levering maar na een telefoontje met een vriendelijke dame van de klantendienst was dit binnen 1 dag in orde dat noem ik topservice

Snelle en correcte afhandeling!

Ok, alles prima verlopen en snel geleverd.

Top product voor goede prijs

De lamp werd snel geleverd en is van uitmuntende kwaliteit. Wij zijn er heel blij mee, want hij ziet er ook nog eens prachtig en stylisch uit!

Toppertje toppy

Levering iets langer geduurd dan normaal maar dat hebt je als bedrijf niet zelf in de hand. Voor de rest alles prima verlopen

alles ok

niets aan op te merken

snelle en goede service

ben zeer tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijke en snelle service telefonisch

Alles perfect afgehandeld

Pomp doet alles zoals het moet snelle.levering top

altijd prima service!

Ik doe al jaren zaken met Toppy omdat de artikelen naar mijn wens zijn en dit tegen een scherpe prijs. Desondanks heb ik onlangs toch een artikel moeten terugsturen. Kan een keer gebeuren. Dit was slechts de tweede keer in misschien wel vijf jaar. Ook daarbij ondervond ik geen problemen en werd ik vooraf telefonisch keurig geholpen. Het volledige aankoopbedrag stond ook nu alweer binnen een dag op de eigen rekening.

Gewoon ok

Alles verloopt correct

Top Service

Duidelijke site. Kwalitatieve producten. Stipte levering.

Alles perfect

Alles vlot en vlug geleverd.

Helemaal prima

Vlotte levering, goede prijs, sympathieke mensen.

Alles naar wens zoals verwacht

Alles naar wens zoals verwacht Gewoon Toppie.

Toppy

Hele goede klantenservice

Alles prima en vlug verlopen

de bestelling werd zeer vlug verhandeld alhoewel het een zeer drukke tijd is voor pakjes. l weegt het toestel 35kg werd het keurig besteld. bedankt, mvg.

Goede communicatie en snel geregeld

Ik heb een zwembad warmtepomp besteld. Goede communicatie, snel geregeld. De volgende dag al netjes thuis bezorgd.

Perfect!

Snel verzonden en goede kwaliteit!! Top!(py)

Ben op jullie info afgegaan en idd het klopte kon onderdelelen van de oase 1500 pomp overzetten op de oase aquarius 2000 en alles werkt weer

Super snelle bezorging. Een top luchtbed

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR