Ik vond een mooie kamado van het merk yakiniku op de site van Toppy! Ik had nog nooit van de site gehoord en heb hem voor de zekerheid nog gegoogled. De bbq stond binnen 24 uur bij mij in de tuin! Toppy gewerkt Toppy!
Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! En wat tof dat de Yakiniku zo snel bij je in de tuin stond dat is precies wat we graag horen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe kamado en heel wat heerlijke barbecue-avonden.
Ben goed en snel geholpen met èèn klein propje wat zich vanzelf heeft opgelost.
Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent en dat het kleine propje zichzelf heeft opgelost. Top dat alles naar wens is verlopen!
Zeer tevreden.
Fijn om te horen en tot een volgende keer!
Vijverpomp besteld en bevalt goed, en netjes op tijd geleverd.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je vijverpomp en dat alles netjes op tijd is geleverd. Geweldig dat het bevalt!
Fijne website! Volgende dag mijn bestelling al in huis!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze website én dat je bestelling zo snel is geleverd!
Alles goed en snel geleverd
Fijn om te horen! Bedankt om dit met ons te delen.
mooi design en heerlijk warm! Super makkelijke montage! Staat prachtig in onze tuin en heeft een mooie hoogte waardoor je er lekker warm bijzit.
Wat fijn om te horen dat het product zo goed bij je past! Fijn dat het makkelijk te monteren was. Veel plezier met jouw aankoop, geniet ervan.
Ik had bij jullie een nieuwe vijverpomp besteld omdat jullie binnen een dag zouden leveren. Mijn pomp was kapot en voor het leven in de vijver is het belangrijk dat de pomp doet. Helaas ging dat niet door. Zaterdag niet geleverd. Ik heb toen maar een pomp bij een vriend geleend. Maandag ook geen pomp. Dinsdag kwam de pomp pas. Erg jammer want dat nou juist de reden waarom ik voor jullie koos. Beloof dat dan niet.
Wat vervelend om te horen dat de levering van je vijverpomp niet op tijd is verlopen, vooral omdat dit belangrijk was voor het leven in je vijver. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren en we begrijpen heel goed dat dit teleurstellend voor je was, in ieder geval onze excuses voor de vertraagde levering!
Alles piekfijn in orde
Goed om te horen en bedankt voor je review!
Goed ontvangst en uitleg in showroom. Snelle offerte. Levering paar dagen later. Erg netjes uitgevoerd. Snel geplaatst en verpakking meegenomen
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces van het bezoek in onze showroom tot de levering en plaatsing. Geweldig dat alles snel en netjes is verlopen!
Product voldoet aan verwachting en snelle levering!
Wat fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat de levering snel was. Geweldig dat alles goed is aangekomen!
snelle en vlotte levering
Fijn om te horen en bedankt dat je dit met ons deelt!
Snel en top service product
Goed om te horen, dankjewel om dit met ons te delen.
Snel, goed verpakt en kwaliteit is perfect.
Bedankt voor je review!
Levering verlopen zoals beloofd.
Goed om te horen en dankjewel voor jouw review!
De luchtbedden zijn binnen een dag geleverd en de aankoop en informatie daarna was perfect.
Wat fijn om te horen dat je luchtbedden zo snel zijn geleverd en dat alles rond de aankoop en informatie goed verlopen is. We zijn blij dat alles naar wens was!
De doos met stalen heb ik goed ontvangen De kwaliteit ziet er goed uit Ik hou jullie op de hoogte
Fijn om te horen dat de doos goed is aangekomen en dat de kwaliteit naar wens is! Bedankt voor je review.
Bedankt om dit met ons te delen!
Alles prima geleverd
Fijn om te horen en dankjewel voor jouw review!
Meer dan een week na bestelling heb ik nog niks ontvangen. Al 3 maal mail gestuurd, geen antwoord. Gaat toch over rond de 250 euro. Houden mij zelfs niet op de hoogte wat het probleem is. Ze hebben de bestelling opnieuw opgestuurd en nu is wel alles vlot geleverd, waarvoor dank. Enige minpuntje is mss de communicatie, heb paar keer gemaild maar nooit antwoord gekregen. Al bij al is alles dus goed gekomen.
Hi Jurgen, Jouw bestelling was vermist geraakt bij onze vervoerder! Daarom hebben we nadat je contact hebt gehad met onze klantenservice een nieuw pakket jouw kant op gestuurd. Ondanks het ongemak hopen we dat de bestelling goed bevalt!
Original review
Hele snelle levering van ons nieuwe supboard! Heel blij mee. Goede actie met stoeltje erbij en mooie prijs. Top(py)
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe supboard! Goed om te lezen dat de actie en prijs ook in de smaak vallen. Veel plezier ermee!
Net zoals mijn vorige ervaring staat de klantgerichtheid erg hoog bij Toppy. Daarnaast goede prijzen en een snelle levering staan garant voor meer aankopen in de toekomst
Wat fijn om te horen dat je opnieuw zo’n positieve ervaring bij ons hebt! Dankjewel om dit te delen!
Super service!!!! Vlotte levering. Bij problemen is de klantendienst goed bereikbaar en wordt er voor een zeeeeer correcte oplossing gezorgd. Een webshop waar velen een voorbeeld kunnen aan nemen! Toppy = topservice!!!!
Wat een fantastisch compliment, bedankt dat je dit met ons deelt! Super om te horen dat je onze service en snelle levering zo waardeert. Tot een volgende keer!
ik kocht een vijverstofzuiger met een korting . Het toestel werd omschreven als ongebruikt maar licht beschadigd. Bij ontvangst merkte ik dat het idd om een nieuw toestel gaat maar dat het wel degelijk reeds gebruikt was . Een aantal onderdelen waren namelijk nat en in de trommel stond ook wat water en smurrie. Het had correcter geweest te melden dat het een retourtoestel was dat éénmalig gebruikt was en ik zou verwachten dat het toestel gereinigd wordt voor het naar een volgende klant gestuurd werd. Daarom een 8 op 10 score. Voor de rest zeer tevreden over toppy.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Wat jammer om te horen dat de vijverstofzuiger niet helemaal voldeed aan de omschrijving. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! zo’n toestel hoort inderdaad schoon en droog bij je aan te komen. Zou je hierover contact kunnen opnemen met de klantenservice? Dan kijken we graag samen naar een oplossing!
Goede aankoop van waterpomp
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe waterpomp! Hopelijk heb je er lang plezier van.