Bonjour, j’ai reçu rapidement le produit qui paraît bien mais à confirmer à l’usage. Toutefois, un petit bémol, après avoir placé les flotteurs, j’ai constaté que deux éléments avaient tendance à couler et je ne sais pourquoi ! A part, cela je ne peux rien dire. 02/01/2026
Nous sommes ravis que vous ayez reçu le produit rapidement et en bon état ! Désolés d’apprendre que les flotteurs ont tendance à couler. Le mieux est de contacter notre service client, nos experts produits seront là pour vous aider.
Vlotte en correcte levering.
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de vlotte levering.
Goeie service Snel geleverd
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering.
Ik was verbaasd, dat jullie het voor elkaar kregen, om tijdens de feestdagen mijn bestelling toch de volgende dag te kunnen bezorgen! Erg fijn!
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat we je bestelling tijdens de feestdagen zo snel konden leveren.
Zeer goede service en snel antwoord via mail
Bedankt voor je review! Fijn dat je onze service en snelle reacties per mail waardeert.
Ondanks kerstdrukte hinnen 1 dag bezorgd
Bedankt voor je review! Super dat je bestelling ondanks de kerstdrukte binnen één dag geleverd is.
Zeer goed product,supersnel geleverd door DPD
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het product en de snelle levering via DPD.
Nog snel even een glijbaan bestellen voor Kerst…nou dat lukt prima bij Toppy. Goede prijs, goed product en op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.
Bedankt voor je review! Top dat je op tijd een glijbaan kon bestellen en dat alles goed is verlopen, inclusief de bezorging.
De levering gaat heel snel. We waren daar heel blij mee
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat jullie daar blij mee zijn.
ik moet hem 2 en 3 x op een nacht op pompen. Paar uur later loopt langzaam leeg. Hij is dan voor de helft leeg
Hi Can, Je hebt al contact gehad met de klantenservice en we hebben je voorzien van een nieuw luchtbed. We hopen dat alles hiermee is opgelost!
Mijn kleinzoon is er erg blij mee! Het is precies zo als hij het wilde!
Prima bezorgd en netjes in de verpakking.
De kleinkinderen vonden het een fijn geschenk met veel speelplezier!
Wat leuk om te horen dat de kleinkinderen zo van het cadeau genieten! Veel speelplezier gewenst voor hen!
Van bestelling tot levering, alles correct en zoals beloofd
Fijn om te horen dat alles van bestelling tot levering correct en zoals beloofd is verlopen. Dat is precies waar we voor gaan!
Snelle service en top kwaliteit. 100% aan te bevelen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en de kwaliteit van onze producten. We waarderen je aanbeveling enorm!
Makkelijk overzichtelijk webshop, spullen kwamen snel binnen
Fijn dat je onze webshop overzichtelijk vindt en dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop!
Ruim assortiment met goede filters. Ook hele mooie aanbiedingen.
Dank je wel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat ons ruime assortiment en de filters goed bevallen, en dat je ook blij bent met onze aanbiedingen
Alrijd een snelle levering. Producten zijn gewoon goed.
Fijn om te horen dat de levering altijd snel is en dat de producten goed bevallen. Daar doen we het voor!
Correcte opvolging en levering van de bestelling - prima vijverpomp
Fijn om te horen dat de bestelling correct is opgevolgd en geleverd, en dat je tevreden bent over de vijverpomp. Veel plezier ermee!
Snel geleverd en de juiste spullen
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en dat je de juiste spullen hebt ontvangen. Veel plezier ermee!
Wij kochten een Basketbal paal die een lekkage probleem kende. Waar bij veel bedrijven er dan een gezeur ontstaat over de garantie bepalingen wordt hier het probleem onmiddelijk en zonder omslag verholpen! Klasse dus waardoor wij dit bedrijf als eerst gaan bezien bij eventuele volgende bestellingen! Groet, Ben
Vervelend dat de basketbalpaal een lekkage had, maar fijn om te horen dat we dit direct en zonder gedoe voor je hebben kunnen oplossen. Zo hoort het ook. We waarderen het vertrouwen enorm en staan bij een volgende bestelling natuurlijk weer graag voor je klaar.
Top gedaan snelle levering
Dankjewel voor je reactie! Fijn dat alles snel en goed is geleverd. Veel plezier ermee!
Zondag besteld maandag had ik mijn bestelling reeds binnen…supersnel en goede track trace
Wat fijn om te horen, dankjewel! Super dat alles naar wens is en dat de levering snel was. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop.
dikke duim
Super om te horen! Bedankt voor je enthousiasme en veel plezier met je aankoop!
Hot tub besteld en levering was Toppy. Werd goed meegedacht en levering ging soepel en op tijd.
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je zo goed bent geholpen en dat alles rondom de bestelling en levering soepel is verlopen. Heel veel plezier met de hottub!