9 maart een bestelling geplaatst, waarbij de verzendt datum elke keer 1 dag of 2 werd uitgesteld. Vandaag weer een mail ontvangen dat het vandaag geleverd zou worden, maar ook vandaag niks ontvangen. Inmiddels is het 18 maart en heb ik net maar een mail gestuurd op de bestelling te annuleren, in de hoop dat ik mijn geld ooit nog terug zie.
Hey Nora, Sorry door de implementatie van een nieuw systeem in het magazijn is er het een en ander mis gegaan. Jouw bestelling zat daar bij... Onwijs vervelend! Ik ga er persoonlijk voor zorgend we je geld meteen terugstorten en dat je niet hoeft te wachten op onze retourenafdeling. Binnen 2 dagen staat het geld weer terug op je rekening. Inmiddels is ons magazijn weer op volle snelheid, dus de volgende keer gaat het goed! Beloofd!
Vijverfilter besteld. Levering viel wel wat later uit dan vermeld maar service naverkoop is top. Onmiddellijk reactie op probleem met UV lamp. Dan beslist dat ik nieuwe lamp opgestuurd krijg.
Een bestelling op zaterdag wordt correct en netjes op maandag geleverd. Een eerste test geeft een prima indruk en vertrouwen in het product en de leverancier.
Ik ben helemaal tevreden. Okay, ze kwamen een dag later dan gepland en aangekondigd, waardoor ik onnodig tot 19.00 uur op kantoor heb gewacht, maar ik had gelukkig nog meer te doen. Het mocht de pret niet drukken! De producten zaten keurig verpakt, de dozen waren netjes. We hebben veel plezier gehad van onze terrasheaters. Het heeft ons feestje compleet gemaakt. Helemaal Toppy!
Precies de verlichting die ik zocht. Perfect. En heel netjes geprijsd. Goed betaalbaar. En ook fantastisch snel en goed geleverd.
Velda Fish Feeder Easy voerautomaat op tijd geleverd. Wel matige handleiding: op zich niet moeilijk Maar het was mij niet duidelijk welk schroefje je moest gebruiken en op welke plek. Verder werkt de automaat goed!
Ik had een lekkende aan/afvoer van mijn warmtepomp. Kreeg meteen zonder zeuren nieuwe koppelingen opgestuurd. Wat een fantastische “after sales” !!!
Bestelling zondagavond geplaats, en maandag al in huis, en alles was zeker naar wens, al een paar keer bestelling gedaan, en altijd zeer te vreden
Ik vraag om originele tabletten van Lovibond, krijg andere toegestuurd. Maak een foto voor retour en kaart het aan. geen reactie.
Hey Wouter! Ik ga je even een maitlje sturen want ik zie onder jouw mailadres helemaal geen bestelling of mailtje terug. Ik mail je nu meteen met een oplossing. Groetjes, Pleun van Toppy
Snel bezorgd. Het kleine pakje was wel in een relatief erg grote doos verpakt.
Goed gegaan
Wel jammer dat als er problemen zijn met onze Intex jazuzzi, dat we twee cases direct via Intex moeten laten lopen en niet via toppy
Hey Andre! Dankjewel voor je feedback! We snappen dat het vervelend is dat we je niet rechtstreeks kunnen helpen. Maar dit heeft te maken met dat wij geen losse onderdelen op voorraad hebben. Wél gaan we je helpen met het aanmaken van de case! Ik zie dat mijn collega Ender je al aan het helpen is! Ik vertrouw erop dat hij je goed helpt en we stoppen niet voordat jouw jacuzzi weer doet wat 'ie moet doen! Groetjes, Pleun van Toppy
2x bericht en mail gestuurd en niets van antwoord gekregen. klantenservice kan stukken beter.
Hey Nathalie, Kan het zijn dat onze mail in jouw spam terecht is gekomen? Ik zie wel dat we terug hebben gemaild op vrijdag 6 maart! We mailen je nog een keer! Groetjes, Pleun van Toppy
Levering snel en volgens afspraak. Defect product geleverd. Klantenservice goed bereikbaar maar extra mail was wel nodig om een geregeld te krijgen. Na mail directe reactie en nieuw vervangend product. Prima verder
Bestelling geplaatst. Twee dagen later geleverd! Super snel. Duidelijke communicatie en goede prijzen! Ik beveel deze online shop aan!
Goed verpakt en snel geleverd.
Alles geleverd op de afgesproken dag.
Positieve ervaring. Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling. Degelijk verpakt !!!!!!!!!! Snelle levering. Aanrader !!!!
Goede prijs/kwaliteit. Probleem met beschadigde levering, veroorzaakt door de transporteur, werd snel en professioneel opgelost. Bedankt!
Surf snelle levering
Goed en snel geleverd.. zeer tevreden
Perfecte levering en prijs kwaliteit uitstekend product
Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb jullie al mails gestuurd u ging kijken waar het mis is gelopen. Maar tot op heden. Blijf ik maar wachten op mijn bestelling. Heb dan maar een Pond Clear UVC 30000 bij Super Fish gekocht
Hey Marc! Ik ben er meteen weer even voor je ingedoken! Ik zie dat er vandaag bij jou geleverd is! Maar ik lees ook dat je al wat anders had gekocht bij SuperFish. Stom voor ons, maar heel begrijpelijk voor jou. Kun je jouw geleverde pakket naar ons terug sturen? Dan krijg je natuurlijk gelijk je geld terug. In heb gelijk een retour voor je aangevraagd zodat je niet die kosten erbij krijgt. Deze ontvang je in in de mail. Laat me weten als ik je toch nog kan helpen ergens mee! Groetjes, Pleun
Bakplaat met serieuze beschadigingen (roest, krassen) ontvangen, wat volgens hun 'normaal' is.. Kan écht niet.. enige vergoeding is terugbetaling van 10% van het aankoopbedrag.. Triest, kopen we geen nieuwe bakplaat mee ..
Hi Naomi, We hebben je voorzien van een oplossing via de mail! Laat ons even weten door middel van een reactie op onze e-mail hoe je geholpen wilt worden. We helpen je graag verder!
ik heb een badkussen gekocht maar zie niet hoe ik m opgeblazen krijg en er zit geen gebruiksaanwijzing bij. de levering was snel
Hoi Gertrien, We hebben je zojuist voorzien van een e-mail met daarin uitgelegd hoe je het kussen moet gebruiken! Mocht je aan de hand van onze e-mail nog niet geholpen zijn, laat het ons dan weten, we helpen je graag verder.