snelle levering en compleet met extra's. ik bestel af en toe bij Toppy, altijd goede geregeld.
Hi Ruud, Wat ontzettend leuk om te horen dat je vaker bij ons bestelt en dat het ook deze keer weer helemaal compleet en razendsnel in huis was. Daar doen we het voor! We blijven ons best doen om dit elke keer weer voor je waar te maken. Heel veel plezier met je nieuwe spullen en de extra's!
vind dit jammer maar ben blij dat het is gekomen
Hi Mary, Wat fijn dat je in ieder geval blij bent met de komst van je pakket, maar we snappen heel goed dat je baalt van die dagen vertraging. Door het mooie weer en het vakantiegeld wilde heel Nederland tegelijkertijd spullen voor de tuin bestellen. De vrachtwagens en sorteercentra van de bezorgdiensten raakten daardoor helaas compleet overbelast, waardoor de planning verschoof. Hopelijk kun je er nu alsnog heerlijk van gaan genieten!
Toen onze robot kapot ging, werd deze snel gerepareerd. Indien nodig konden we zelfs een leenrobot van Toppy gebruiken in de tussentijd! Ik werd goed op de hoogte gehouden en de klantenservice was goed bereikbaar
Hi Jacqueline, Wat super om te horen dat de reparatie van je robot zo snel is geregeld. We vinden het belangrijk dat je niet met een vuil zwembad komt te zitten, dus die leenrobot sturen we in zo'n situatie met alle liefde jouw kant op. Ontzettend fijn dat onze klantenservice je zo goed op de hoogte heeft gehouden. Veel plezier weer met een heerlijk schoon zwembad!
Alles was correct en optijd geleverd.
Wat super om te horen dat alles helemaal correct en netjes op tijd is geleverd. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met je nieuwe spullen en geniet ervan.
3 dingen besteld, 1 binnen na 1 week en geen idee wanneer de rest eens komt. Chatbot werkt ook voor geen meter
Hi Leendert, Ik snap volkomen dat dit super irritant is, want je wil je bestelling gewoon snel en in één keer compleet in huis hebben. Door een enorme piek in online bestellingen na het mooie weer en het vakantiegeld lopen de sorteercentra van de transporteurs helaas flink achter de feiten aan. Dat onze chatbot je vervolgens ook niet fatsoenlijk verder hielp, maakt het natuurlijk extra frustrerend. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken waar de rest uithangt en helpen je hier heel graag mee verder.
Makkelijk bestellen gevolgd door een snelle levering! Wat wil je nog meer.
Hi Dik, Wat een heerlijk bericht om te lezen. Makkelijk bestellen en een supersnelle bezorging, dat is precies hoe we het voor je willen regelen. Wat wil je inderdaad nog meer? Heel veel plezier met je nieuwe spullen en geniet ervan!
Verpakking van het zwembad was hard gedeukt en leek al eens geopend. Ik heb het gisteren opgeblazen maar de 2 bovenste banden van de 3 staan al plat. Ik kan helaas geen foto's uploaden om het te laten zien.
Hi Bjorn, Wat ontzettend vervelend dat het zwembad met een beschadigde doos is binnengekomen en nu ook nog eens leegloopt. Dat is absoluut niet de bedoeling en ik snap heel goed dat je hier flink van baalt. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken hoe we dit snel en goed voor je kunnen oplossen.
Toppy heeft goed assortiment en redelijke prijzen. Echter duurde het een week voordat mijn bestelling bij DPD was en daarna nog 3 dagen voordat het binnen was.
Fijn dat je ons assortiment en de prijzen top vindt, maar het is natuurlijk balen dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten. Door het plotselinge mooie weer en de vakantiegelden ging heel Nederland tegelijkertijd online shoppen, waardoor de transportdepots de enorme stroom pakketjes simpelweg niet sneller verwerkt kregen. Gelukkig heb je je spullen nu binnen. Veel plezier met je aankopen en geniet van het buitenleven!
Na twee weken een zwemrobot besteld nog steeds niet binnen. Jammer
Hi Marc, Ik begrijp volkomen dat je flink baalt als je al twee weken op je zwemrobot zit te wachten. Dat duurt inderdaad veel te lang en is absoluut niet de bedoeling. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken waar je pakket uithangt. Dan gaan we dit meteen voor je uitzoeken en oplossen zodat je robot snel aan de slag kan.
Nog steeds het zout niet ontvangen. Na 8 dagen gebeld. Nummer is zeer lastig te vinden. FAQ heb je weinig aan. Het pakket zou al bij DPD zijn. Klopte dus niet. Pas dag later door DPD ontvangen .Logistiek en bereikbaarheid krijgt een onvoldoende. Het zout komt dus hopelijk komende dagen.
Ik begrijp volkomen dat je hier flink de balen van hebt, want je wil je zwembadzout natuurlijk gewoon snel in huis hebben. Dat je zo lang moet wachten en onze contactgegevens lastig kon vinden, is absoluut niet de ervaring die we je willen bieden. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken en je hiermee verder te helpen.
Zag op het zwembad mensen met mooie opblaasstoelen. Die zou ik ook graag hebben. Thuis aan het googelen en kon ze idd wel vinden. 69,- 39,- 29,-. Toch wel heel duur, had er 4 nodig. Toen stuitte ik op de website van Toppy. Had er nog nooit van gehoord. Stoelen kostten daar 7,82. Hoe is het mogelijk? Gelijk besteld en wel een beetje bang dat ik niets zou ontvangen. Twee dagen later echter al in huis. Echt helemaal ( Top) py.
Hi Jaci, Wat een fantastische vondst, dat is nog eens lekker scoren. We snappen helemaal dat je bij zo'n bizar prijsverschil even achter je oren krabt, maar gelukkig liggen de stoelen nu al na twee dagen bij jou in de tuin. Geweldig dat je ons op deze manier hebt leren kennen. Heel veel chill-plezier met de opblaasstoelen en geniet van het mooie weer!
helaas na meer als een week nog steeds mij producten niet ontvangen.zie al een week lang de verzending wel staan in mijn post Nl app, maar er komt maar niets.weet alleen in deze niet waar de ruis ligt...bij Toppy...of Post NL.
Hi Ralph, Ik snap volkomen dat je hier flink de balen van hebt, want na ruim een week wil je je spullen natuurlijk gewoon in huis hebben. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken en je hiermee verder te helpen.
Ik wacht al een dikke week op mijn bestelling. Dus waarom ik nu gevaagd wordt een review te schrijven? Lijkt me niet logisch. Levering binne 1-3 werkdagen… niet gehaald en het lijkt er ook niet op dat de bestelling snel komt. Status verandert niet… dus tja… nee niet tevreden.
Hi Hester, Ik snap volkomen dat je hier flink de balen van hebt, want na ruim een week wil je je spullen natuurlijk gewoon in huis hebben. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken en je hiermee verder te helpen.
Na ruim een week geen bestelling aan gekregen. Bestelling staat op geleverd. Digitale Bob stuurt je in cirkels als je vragen stelt. Een klachtenformulier kan ik niet vinden zonder bij digitale Bob uit te komen en weer in een cirkeltje gestuurd te worden.
Hi Roald, Ik snap volkomen dat je hier flink de balen van hebt, want na ruim een week wil je je spullen natuurlijk gewoon in huis hebben. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken en je hiermee verder te helpen.
Snelle levering, ondanks een bericht dat de bestelling later geleverd zou worden is het product binnen 2 dagen geleverd ….toppers ….en de naam zegt het al TOPPY
Wat een heerlijk bericht om te lezen. Dat we je ondanks het drukke bezorgnieuws al binnen twee dagen blij konden maken met je pakketje, is natuurlijk een geweldige meevaller. Superleuk dat de naam Toppy eer aan wordt gedaan. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en geniet ervan!
Ik heb afgelopen woensdag een probleem per email gemeld met erin duidelijk een foto en een filmpje waarop je kan zien dat de warmtepomp lekt die ik net nieuw heb geplaatst. Er zaten géén pakkingen bij wat ik persoonlijk vreemd vind en de handleiding is enkel in het Frans. Daar kan ik niks mee en het is zelfs verplicht om een handleiding in de juiste taal erbij te leveren, volgens de Nederlandse wet. Ik heb vrijdag een reminder gemaild en het is nu al zondag, maar nog steeds géén enkele reactie. Enkel een standaard vraag per email of ze goed hebben geholpen? Nee, dus.
Ik begrijp volkomen dat je hier ontzettend boos en gefrustreerd over bent. Je hebt net een nieuwe warmtepomp geplaatst, die lekt, en dan wil je natuurlijk meteen geholpen worden in plaats van een automatische mail te krijgen. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om je hier meteen bij te helpen. Dan kunnen we direct kijken naar je e-mail met het filmpje en de foto's, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.
Vraag aan klantenservice was snel en correct beantwoord
Fijn om te horen Edouard.
Bestelling en Waneer in huis dat duurt echt lang
Ik snap volkomen dat dit super irritant is, want je wil je bestelling gewoon snel en in één keer compleet in huis hebben. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken waar de rest uithangt en helpen je hier heel graag mee verder.
Na bestellen kreeg ik heel snel bericht dat artikel verstuurd was. Door drukte bij DPD is mijn bestelling echter later geleverd dan opgegeven was. Dit is natuurlijk niet de fout van Toppy, maar van de leverancier !
Hi Christa, Bedankt voor je begrip hiervoor en we wensen je ontzettend veel plezier met je nieuwe spullen!
Een week na belofte de spullen pas binnen gehad.
Hi Floris, Ik begrijp volkomen dat je flink baalt als je al zo lang op je bestelling zit te wachten. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Bel ons een volgende keer gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken waar je pakket uithangt en helpen je hier meteen mee verder.
Nog nooit zo een schoon zwembad gehad Perfect robotje (we noemen hem Billi)
Hi Peter, Wat een heerlijk bericht om te lezen. Geweldig om te horen dat Billi zijn werk zo goed doet en jullie zwembad er nog nooit zo strak heeft uitgezien. Dat scheelt je weer een hoop handmatig poetswerk, zodat je lekker van het schone water kunt genieten. Heel veel zwemplezier gewenst.
Dankjewel Rudi. Daar doen we het voor.
Goede klantenservice. Jammer dat Bestway dat niet heeft. Gaat veel tijd in zitten voor n zeitje .
Hi Gordon, Wat fijn dat je onze klantenservice zo positief hebt ervaren, daar doen we het voor. We hopen dat alles inmiddels goed is opgelost en je nu lekker kunt gaan genieten van het buitenleven. Als we je ergens anders nog bij kunnen helpen, weet je ons te vinden!
Prima ervaring en blij met het luxe 2 persoons luchtbed van Intex!
Er gaat niks boven een comfortabele slaapplek, of dat nu voor gasten is of voor een relaxed nachtje weg. Bedankt voor je mooie review en we wensen je er ontzettend veel plezier van!
Product nog niet geleverd, dus nee het is niet goed gegaan
Hi Marcel, Ik snap volkomen dat je hier flink de balen van hebt, want je wil je bestelling natuurlijk gewoon snel in huis hebben. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken waar je pakket uithangt en helpen je hier meteen mee verder.