Laden reviews...
1,067 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviews consistently highlight fast delivery and reliable service. Customers appreciate clear communication and helpful support when issues arise. Packaging has generally been good with minor exceptions. Overall, the experience has been positive with a few isolated delays.
Makkelijke bedieningen Ook makkelijk met wifi
7 July 2026
D
Vijfhuizen
De producten die jullie aanbieden zijn van goede kwaliteit voor een correcte prijs. Het verloop is tot in de details aanwezig , prima geregeld.
7 July 2026
Patrick
Berlaar ( België )
Prime levering service. Vervolgens snelle en correcte afhandeling van retourzending en stornering aanbetaling. Fijne firma om zaken mee doen. Vr.gr. Huub 06-07-2026
Huub
Heerlen
Snelle geleverd apparaat werkt goed
Arjan
Heemskerk
Jonny
Zuidlaren
Levering al de volgende dag. Bedankt!
Walter
Muizen-Mechelen
Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen, alvorens te bestellen. Alleen jammer dat ik het niet in de wenste maat, 32mm, kon krijgen. Jammer dat niet apart besteld kon worden, want nu zit ik met 1 onderdeel!
Marcel Gerretsen
Zoetermeer
Snel geleverd en goede prijzen producten.
Cees
Berkel Enschot
Goede service veel op voorraad de naam van de site zegt het al.
Wim
Ede
Snelle en correcte verwerking.
Stefan Lieckens
Ravels
Super snelle levering van onze opblaasbare jacuzzi.
Gusanne
Urk
Snelle correcte levering. TOP
Emiel
Philippine
Na de bestelling had ik de filterpomp snel binnen. Alleen PostNL liet even afweten. Tweede keer dat ik bestel bij Toppy en zij doen hun naam eer aan. Top.
Michael
Houten
Duidelijke website met goede uitleg, snelle levering en prima prijs. Tevreden!
Martijn
Eindhoven
Alles liken in de winkel en dan uitzoeken wat je nodig hebt en bestellen .. super handig allemaal en binnen 1 dag in huis ..top geregeld.
Richard
Alphen aan den Rijn
Het bestelde doel en terugwerp doek waren heel mooi. Heel snel geleverd.
Irene
Rijswijk
Optijd geleverd en alles goed ontvangen
Freddy
Utrecht
Snelle levering alles was er alleen de gebruikshandleiding van hoe en wat kan wel beter
Thomas Ammerlaan
Wassenaar
De eerste keer dat ik met Toppy werk en heel tevreden. Vlugge en vlotte levering.
Yvette
Erpe-Mere
Maar dan 14 dagen gewacht op mijn bestelling Zwembad was zelfs niet in voorraad maar stond er op de website niet bij vermeld , omdat ik een paar keer heb gemaild kreeg ik als antwoord ofdat ze de boel moesten annuleren. TOPPY = FLOPPY VOOR MIJ NOOIT MEER
Beveelt niet aan
Stieve
Belgie
Op 01 Juli kreeg een medling dat het pakketje zou worden geleverd? Waar is m'n pakketje nu?
Jean-Pierre
Gent
Correcte levering, veel info, niets op aan te merken
John Kellen
Ternat
Van het begin tot het einde goede service. Soms duurde het wat langer voordat ik antwoord op mijn mail kreeg. Uiteindelijk de bestelling kunnen plaatsen en werkt alles naar behoren.
Anouk
Velserbroek
Warmtepomp voor zwembad besteld op zondag en maandag al geleverd. Pomp werkt als een zonnetje en en dus een lekker warm zwembad.
Ruud
Almere
Ik had een filter nodig voor mijn zwembad want deze was kapot gegaan. Voor een zeer schappelijke prijs wacht ik liever een dag langer dan een aanzienlijk hogere prijs te betalen bij de bouwmarkt. Ik ben dus zeer tevreden en mijn zwembad filtert weer super!
Dimitri
Vlaardingen