très sérieux

a la base je n'étais pas sure de recevoir le matériel et pour finir tous c'est très très bien passer rapide et en état merci

Slechtste levering ooit

Mijn bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen 2001452339

Nog niets mogen ontvangen

Besteld maar nog niets ontvangen

Perfecte kwaliteit

Optijd geleverd

uitstekend

vlug geleverd en juist wat ik nodig had

Werking kon beter

Product was niet zo denderend

De deksel van de verpakking zat los, de korreltjes laggen los in de doos.

Omdat de deksel in de doos nie dicht was lagen de korrels los in de verpakking. Bij het openen van de verpakking lagen de korrels los over de tafel en de vloer. Opruimen dus, zeer vervelend.

Bestelling snel geleverd in perfecte staat , past ook perfect op het zwembad . Toppy

TOP(PY)

Bij bestellen van de warmtepomp werd de leverdatum plots enkele weken opgeschoven. Na contact met Toppy werd meteen een evenwaardig (of zelfs beter) alternatief aangeboden. De installatie verliep heel vlot en de pomp draaide 3dagen na bestelling zonder probleem. Super service en vriendelijke telefonische ondersteuning en advies.

Geen antwoord binnen afgesproken tijd.

Misschien communiceren met de afdeling waar we alles gemeld hebben.

Correct en vlot verlopen

Alles duidelijk op site

super service

Heel tevreden over de afhandeling

Tevreden over het product en de service.

Product en service goed. Geïrriteerd door de herhalende vraag om een review achter te laten. Dus nu maar een review gegeven.

Snel besteld snel geleverd

Uv lamp besteld en in 2 dagen geleverd. Vijver dus in korte tijd weer in topvorm

Toppy kan zich niet aan zijn afspraken houden

Tot 2 maal toe kan Toppy zich niet aan leverafspraak houden. Zeer jammer. Hierdoor moet ik mijn gemaakte afspraken verplaatsen en krijg ik mijn zwembad niet meer klaar voor de zomer. Komt er nog eens bij de de medewerkster die ik aan de lijn had, gewoon de lijn verbrak. Ook nog eens onbeleefd! Toppy, een dikke vette onvoldoende! Ik zal jullie nergens aanbevelen

Topservice

Mijn pakket werd volgens de leverancier bij mij thuis afgeleverd. Het probleem was alleen dat ik niet thuis was :-( Bij de buren was het pakket ook niet afgeleverd en het stond ook niet voor mijn deur. Met deze boodschap heb ik contact opgenomen met de servicedesk van Toppy. Zij reageerden snel en hebben het pakket nogmaals kosteloos opgestuurd. De volgende dag stond de bezorger al weer voor mijn deur!! Die wist me toen ook te vertellen dat m'n pakket 5 deuren verderop was afgeleverd. Weer contact opgenomen met de servicedesk. Zij gaven me toen een gratis retourlabel.

Bestelling was verkeerd bezorgd maar is perfect opgelost

prima en correcte service!

mijn levering bestond uit 2 delen, waarvan maar 1 stuk geleverd wer. Na terugkoppeling via de site werd dit netjes nageleverd

Ik moet het artikel nog uitproberen maar het ziet er goed uit, materiaal is ook stevig, en zier uit zoals het op de foto is

Heel goede service.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Top spuit goed

Prima werkt in àlles super goed.

Snele levering

goede service en goede prijskwaliteit

de trampoline werd bezorgd zoals op de website vermeld. Goede trampoline voor een mooie prijs

Top bedrijf

Goed bedrijf en snelle bezorging

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR