Toppy.nl is inderdaad toppy

Super snelle levering van een basketbal paal en zeer tevreden.

Slecht

Ik heb 2 emmers met pv verhogen besteld. De deksel van 1 is open gegaan tijdens transport. Dus heb een halve emmer weg kunnen gooien.

Uitstekend!

Eerste bestelling was spoorloos in transport en direct nieuwe bestelling ontvangen de volgende dag! Superservice!!!

Toppy bedrijf

Goeie kwaliteit Snel geleverd Top service

Twijfels

Vorige week hebben we er een zwembadrobot gekocht, vlotjes geleverd de eerste werkdag nadien, enkel bij het openen van de doos rook ik al een chloorgeur. De plastiek waarin de robot verpakt zal was ook nat en de robot vertoonde gebruikskrasjes. Alsook een groene aanslag in de flitser binnenin en waar de filter inzat was ook nat. Ook de gebruiksaanwijzing was al vol vlekken... Wat er hoogstwaarschijnlijk op wijst dat de robot al eerder werd gebruikt op uitgetest. Ik heb dit gemaild naar de klantendienst, de dag nadien antwoord gekregen, moest foto.s doormailen heb dit gedaan, maar we wachten nog hun antwoord af..... Dus jammer voorlopig nog geen werkzame robot....

snel

binnen 24 uur mijn bestelling binnen.perfect

Happy

Prachtige bbq met toebehoren heel erg blij mee.

Betrouwbaar zeer goed.

Ik heb de pomp Aquaforte 22000 vario nog niet uitgepakt, maar tot hiertoe is Alles correct verlopen, superbedankt. Ik heb ook al jarenlang de Aquaforte 30000 vario via jullie, probleemloos superpomp!

verkoop ging goed, maar aftercare direct via winkel erg moeizaam

De levering ging niet goed, was niet op voorraad en zou laat geleverd worden, dat kwam goed uit, maar na 2 dagen ipv de afgesproken 21 dagen stonden ze al voor deur. De gebruiksaanwijzing bijgeleverd is erg algemeen en niet concreet of onoverzichtelijk. Dus moet ik verplicht naar de winkel terug voor uitleg, want even bellen gaat niet, zou wel moeten vind ik, met zulke producten en prijzen, ipv via een helpdesk methode met contactformulier. De ongemakken zijn wel erg goed gecompenseerd met een goede tegoedbon om artikelen uit te zoeken. Product bevalt so far wel erg goed, ook mooi afgewerkt, op de zijwanden na, die zijn wat krakkemikkig, maar functioneel OK, dat viel me in de winkel ook al op, dus wist ik toen ik het kocht. Over het geheel tevreden wat product en vriendelijkheid in de winkel betreft tijdens de aankoop. aangaande evering, contact en instructie minder tevreden, maar te behappen voor het plezier wat je ervan hebt.

PERFECT

Snelle en correcte communicatie en levering

Alles ok met de zending en bestelling

Alles was ok

Handleiding is vatbaar voor verbetering

Bestel niet weer

Mijn bestelling van de overkapping van het zwembad was zonder mijn weten geannuleerd terwijl ik erop zat te wachten. Na een belletje gaven ze aan dat hij klaarstond. Alleen via de mail gaven ze aan dat de bestelling was geannuleerd maar alsnog werd opgestuurd( waarschijnlijk na het belletje) Na hem geïnstalleerd te hebben zag ik 2 gaten in het zeil die ik maar met ducktape heb geplakt. En tijdens de regen een 3de gat. Bijzonder voor zo'n duur ding. Maar het is me het niet waard om te retourneren aangezien het nogal wat werk is om hem te installeren. Ducktape werkt gelukkig ook erg goed.

Producten van goede kwaliteit, telkens levering volgende dag ontvangen.

Mooi en voorzichtig ingepakt. Prima in orde hartelijk dank

Met medewerker Bart verliep de communicatie top!

Medewerker Bart stond me steeds te woord én hielp me bij elke vraag die ik had. Heel tevreden. Echter verliep de tracking met de vervoersfirma Traben niet van een leien dak. Ze zouden op 10 juni langskomen. De hele dag thuisgebleven maar niemand te zien. Zelfs op 11 juni stond er bij hen vermeld dat ze op 10 juni zouden langskomen...(??). En plots stond de vrachtwagen op 11 juni voor de deur....en tot 's avonds nog zouden ze op...10 juni leveren. Niet leuk!

Hele goede service

Vragen worden snel en goed beantwoord en retouren werkt simpel en snel

geen probleem

nvt

Altijd geweldig

Koop al jaren bij Toppy. Snel en punctueel.

Zeer tevreden en vlug ontvangen

Alles zoals omschreven, perfect

Klein foutje met aanmaken account gemaakt. Kreeg een zeer vriendelijke mail dat het was aangepast. Pakket kwam ook netjes op tijd aan.

Snel en top geregeld

We hebben een aantal vragen gesteld over een zandfilterpomp die we van plan waren te kopen. Het advies van Toppy was eerlijk en niet puur gericht op verkoop, ze gaven aan dat onze huidige (nieuwe) zandfilterpomp eigenlijk al voldeed en dat een nieuwe pomp overbodig zou zijn. Ook de spullen die we wél besteld hebben, zijn snel geleverd. Al met al een klantenservice die echt meedenkt en gericht is op tevreden klanten!

"Gewoon''Toppy geregeld!

Goed geregeld. Geen gezeur. Eigenlijk zoals het hoort maar niet vanzelfsprekend is.

Goede en snelle levering

De levering was goed en snel. De transporteur kwam binnen het aangegeven tijdsslot. Het product zelf? Twee terras heaters van Sunred. Heel fijn, makkelijk te installeren en geven heerlijke warmte af. Kortom ... een heel goede keuze!

Supper vlotte levering met duidelijke weergave van tijdstip van levering.

Zeer professionele aanpak. Well done!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel