Laden reviews...
1.105 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Volgens de reviews is de ervaring overwegend positief. Klanten prijzen snelle levering en vriendelijke ondersteuning. De meeste zendingen kwamen goed verpakt aan, met weinig problemen. Enkele berichten vermelden vertragingen of communicatiekwesties, maar over het algemeen is de ervaring positief.
We kochten enkele jaren geleden een zwembad en nu ook een nieuwe zandfilterpomp en zijn opnieuw heel tevreden over Toppy en hun snelle verzending.
Ineke
Torhout
Wederom prima geholpen door Jop. Hij is zeer kundig, geeft prima advies. Neemt de tijd. En handelt alles netjes af. Nu tweede keer een Kamado gekocht. En weer hartstikke tevreden.
Leon
Eys
ruimt assortiment, goede prijzen en goede service
Edwin Duursma
Assen
Ik heb nog steeds niks binnen dus een review kan ik nu nog niet doen
Piet Meevissen
Echt
Vandaag besteld, bericht dat we het product pas na 10 dagen mochten verwachten en de dag er na al aan de deur. Vijverpomp werkt perfect en na een dag of twee een volledig heldere vijver; Toppy, jullie zijn 'top'
Peter
Roeselare
Ik heb een gerichte vraag gesteld welke pomp ik nodig heb voor minder overlast voor mijn buren met mijn intex pomp. Allereerst krijg ik de reactie dat er geen stillere pomp is in dit segment. Ik heb daar helemaal niet om gevraagd of naar verwezen. Vervolgens herhaaldelijk advies gevraagd maar krijg geen helder antwoord. Ik krijg een link naar alle pompen terwijl ik graag advies wil hebben voor 1 tot 5 pompen waar ik uit zou kunnen kiezen. Die vraag blijft vooralsnog onbeantwoord en dat is enorm frustrerend. In mijn mail heb ik opgegeven welke pomp ik nu heb en de vraag gesteld welke pomp ik zou kunnen kopen die (veel) stiller is aangezien de buren van 4 huizen verderop oveelast ervaren. Het lijkt mij dat Toppy deze vraag toch wel zou moeten kunnen beantwoorden. Voor aankoopadvues zou ik Toppy dan ook echt niet aanbevelen.
Wesley
Diemen
Mijn slangvan de zwembad pomp was gescheurd, s avonds besteld ,en de volgende ochtend al vroeg geleverd.
Hubertus
Kerkrade
's Avonds besteld, 's anderendaags reeds geleverd. En aan de voordeligste prijs ! Top !
Carlo
Maasmechelen - 3630
Snel geleverd goed verpakt
An
Nieuwe tonge
Precies zoals beschreven.
M. Bruin
Dirkshorn
Besteld bij Toppy en mooi snel geleverd en geleverd product in goede staat! Perfect!
Ronald
Apeldoorn
Het poeder lag overal! Beetje beter verpakken misschien. Ik koop hier nooit meer wat. Ikheb op de website nog gezocht waar ik klacht kon indienen of review kon geven. Niet gelukt. Nu krijg ik een email waar naar mijn mening wordt gevraagd. Nou, bij deze dan...
B
Rijswijk
Het is de tweede dat ik UV lampen koop bij Toppy en het verbaast mij telkens dat ze ongeschonden toe komen! Het is altijd zorgvuldig ingepakt en ook al was de overdoos beschadigd was de inhoud intact! Toppy is een topbedrijf en ik zal vanaf nu eerst de toppyside bezoeken vooraleer ik een andere overweeg!
Eddy
Mechelen
precies zoals besteld en verstuurt niets te klagen.
peter luijken
Zutphen
Met deze hitte en ondragelijke warmte in de bovenkamers op zoek naar een verplaatsbare slaapgelegenheid. Bij Toppy gevonden wat ik zocht en dit tot algemene voldoening!
Frans
Ternat
Snelle levering Mooi kwaliteit, super strak Heel eeg blij mee
Elly
Moerdijk
Goede prijs snelle levering!
Fred Abbas
STADSKANAAL
Supersnelle en correcte levering. Goede producten.
Jacqueline
Lanaken
Niet verwacht dat het er zo snel was
Luc Rijbroek
Vierlingsbeek
Geweldig, was iedereen maar zo. Ouderwets goede service. Bestellen en de volgende dag keurig netjes (verpakt) in huis ondanks alle drukte. Toppy maakt bestellen leuk, het leven fijn, genieten, voor de levensgenieter dus. Mocht ik iets nodig hebben en Toppy heeft het dan bestel ik al jaren trouw en met liefde bij ze, kwaliteit voor de beste prijs op alle vlakken. Ga zo door en blijf gezond jullie. Mijn lieve moeder is jullie ook dankbaar.
Elroy B.
Enschede
Zie boven beschreven
Robbert
Montfoort
mijn artikel was op 2 dagen thuis .
Rudy
Sint Gillis
Geweldige service en heel fijn dat t niet voor de deur gegooid word Top kwaliteit
Angelique Visser
Capelle aan den IJssel
Goede producten tegen redelijke prijs. Snelle levering
Herbert Klein Haar
Warnsveld
Deze keer wel de 4 aparte filters M5 robot aangekregen maar nog steeds niet de grove filters. Wel de fijne
Dirk Kenis
Mol
Toppy staat voor leuke dingen doen. Dat drijft ons en daar is ons assortiment op afgestemd. Ons assortiment staat namelijk vol met het leukste voor tuin & outdoor. Door onze inspanningen werden er zo al heel wat bommetjes in eigen zwembad gemaakt, tijdens flink wat kampeeruitjes in onze slaapzakken overnacht en in vele achtertuinen heerlijk gebubbeld.
Van onze logistieke helden tot marketingtoppers, productexperts op de klantenservice en het development team. Wij staan klaar om je te inspireren en adviseren zodat jij leuke dingen kan doen, want leuke dingen doen, da's Toppy!
De Kempkens 2100
5465PR Veghel