Laden reviews...
1.186 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Volgens de reviews is de ervaring overwegend positief. Klanten prijzen snelle levering en vriendelijke ondersteuning. De meeste zendingen kwamen goed verpakt aan, met weinig problemen. Enkele berichten vermelden vertragingen of communicatiekwesties, maar over het algemeen is de ervaring positief.
Alles tot in de puntjes in orde
Kris
Vogelzang 6
tres bien
thierry houssier
ragnies
Jammer dat jullie wel onderdelen voor een bepaald systeem hebben maar niet het gehele systeem op zich. Verder wel netjes hierover bericht met wat alternatieve
Fons
Oostelbeers
……..
vincent
eersel
Goed ontvangst. Duidelijke uitleg voor wat wilde aanschaven,
P.W. van der Stap
Honselersdijk
Goede website met een goed overzicht
MARC
Nederokkerzeel
Spullen besteld in de vroege avond. Volgende dag was alles geleverd. Goede communicatie ivm levertijd. Ik heb nog geen beroep moeten doen op de klantenservice daar ik nog geen problemen heb gehad.
Jan
Brecht
Het contact met het klantenserviceteam viel - op zich - goed mee. Indien men echter een uitgebreidere informatie bij de producten op de website zou zetten, hoefde ik hen daarvoor niet te contacteren. Ik begrijp dat dit commercieel gezien geen goede strategie is, maar dat is niet direct mijn probleem, natuurlijk.
Jos
Zoersel
Heel tevreden en snel geleverd
Tina
Ertvelde
Voor de tweede maal een beluchtings pomp gekocht ( zuurstof) voor mijn aquariums. Beide pompen ben ik heel blij mee scheelt mij een hoop kleine pompjes en ze doen het fantastisch. Top
Hennie Driessen
Arnhem
Alles corect en op tijd geleverd
Maurice Alphonse J Van De Voorde
Torhout
Heb filterglas besteld, was regelmatig uitverkocht maar werdt goed op de hoogte gehouden wanneer het weer voorradig is. Vervolgens snel verzonden voor een nette prijs.
John
Hoogezand
Snelle levering, absoluut geen opmerkingen.
Luc
Brugge
Altijd goed bij Toppie. Bestellen en binnen 1 of 2 dagen binnen
Thom
Eindhoven
na 2 maanden nog niets ontvangen en gee cominicatie waardeloos ik zou -5 sterren geven
georges van den boer
lommel
Zoals vorige jaar een lading Ph+ voor het zwembad online besteld. Mega toffe en vlotte site. Super snel geleverd....maar zoals drie maal vorig jaar,was er ook in deze bestelling een pot kapot toegekomen. Verlies dus telkens een stuk v mijn geld . Is een terugkomend probleem bij Toppy.
Katia
Huldenberg
2 bestellingen voor 6stuk's en ze komen allemaal op verschillende dagen of komen niet. Zo bestel je 2 stuk's en je krijgt er maar 1 en een ander is zoek ? Zo moet ik elke dag thuis zijn omdat er een zeer onvriendelijke koerier zijn wagen niet kan parkeren in de straat
Franky Rigaux
Wilrijk
Geen gezeur garantie ,en zo hoort het ook ,heb eerst een nieuw product gekregen en toen dat ook niet deed wat het beloofde direct geld terug prima geregeld
Ruud
Blaricum
Alles ging perfect van bestelling tot levering
Connie
Deurne
Bestelling liep fout maar is keurig opgelost.
Marc Raaimakers
Heerlen
Wij hebben een Intex Spa jet & Bubbels aangekocht voor 6 personen. Het product werd zeer snel geleverd. Na het uitpakken en het opzetten begonnen we water te vullen, waar we dan opmerkte dat er water lekte uit de bodem. Er zat een klein sneetje in de bodem. Dat kan uiteraard altijd wel eens gebeuren. De dag nadien direct Toppy gecontacteerd, die mij zeer snel hebben geholpen en hebben doorverwezen naar Intex zelf, omdat het hier ging om een product wat bij levering al stuk was. Intex heeft dan ook zeer correct gehandeld en mits het opsturen van enkele gegevens en foto’s, hebben zij ons een nieuw Spa gedeelte opgestuurd. Nadat wij eerst bewijzen/foto’s hebben moeten sturen dat we de eerste spa die stuk was hadden stuk geknipt. Wat niet meer dan normaal is. Nu zijn we de Spa dagelijks aan het gebruiken en genieten er volop van.
An
België
Per ongelijk heb ik twee maal het zelfde besteld en daarom wil ik 1 pakket retour zenden. Ik heb helaas geen retour materiaal ontvangen. Order nummer weet ik niet meer. Graag zie ik dat tegemoet.
John
Beverwijk
Na lang wachten een vijverfilter ontvangen die onlogisch in elkaar zit
Basics
Wageningen-Hoog
Had op korte termijn vijverfolie nodig, Toppy leverde deze direct de volgende dag Zodat ik direct door kon , super
Pierre
Assen
Snelle levering Goed product
Esther
Zwaanshoek
Toppy staat voor leuke dingen doen. Dat drijft ons en daar is ons assortiment op afgestemd. Ons assortiment staat namelijk vol met het leukste voor tuin & outdoor. Door onze inspanningen werden er zo al heel wat bommetjes in eigen zwembad gemaakt, tijdens flink wat kampeeruitjes in onze slaapzakken overnacht en in vele achtertuinen heerlijk gebubbeld.
Van onze logistieke helden tot marketingtoppers, productexperts op de klantenservice en het development team. Wij staan klaar om je te inspireren en adviseren zodat jij leuke dingen kan doen, want leuke dingen doen, da's Toppy!
De Kempkens 2100
5465PR Veghel