Prima geregeld

Goed product, snelle levering.

Snel en naar wens

Na mijn bestelling even contact gehad over tijdige levering. Keurig op tijd en alles naar wens. Super bedankt

Kwaliteit minder als verwacht

Zonnedoek gekocht voor me zwembad, alleen het doek is enorm dun , dus 1 keer aan de rand blijven hangen en het is al kapot.. heel jammer.

Slechte levering

Ik heb begrip voor lange leveringstijden momenteel, maar tot op vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Mijn pakket zou geweigerd zijn, terwijl dit zeker niet het geval kan zijn. Waar is mijn pakket nu? Volgens de site bij een parcelshop in de buurt, maar daar is het nog steeds niet aangekomen.... Dus qua levering: 0/10! De kwaliteit van de producten kan ik nog niet beoordelen.

Heel content

Top kwaliteit en service

In een zin gewoon toppy:)

Ik had laatst AquaFinesse besteld maar helaas was de kortingscode niet meer geldig. Maar toch hebben ze mij geholpen en kreeg de korting alsnog. Wel jammer dat de kortingscode van €20 er niet meer is, want daarom bestelde ik AquaFinesse juist bij Toppy.

Super snelle levering!

Super snelle levering! Goede communicatie over het leveringsproces. Product zoals beschreven.

Pakket ditmaal goed ontvangen

Alvast dikke merci voor de snelle oplossing. Ik weet dat jullie daar niets met te maken hadden maar de schuld bij de koerier. Die mijn pakketje op de stoep liet staan maar toch hebben jullie vlug ingegrepen waarvoor mijn oprechte Dank.

het is op tijd geleverd

ik heb mijn spullen retour moeten sturen omdat het niet oke was dat is netjes gegaan maar vervolgens niet gehoord of alles goed is gegaan bij u

Deze keer slechte communicatie inzake levering

Mijn bestelling zou na 18:00 uur geleverd worden, ik betaal hier € 2,95 meer voor omdat er overdag niemand thuis is. Kost dan wat extra maar het komt zo beter uit heel dat dit kan. Echter wat schetst mijn verbazing dat de order in 3 x geleverd wordt en waarvan 2x overdag!!!! pakket wordt neergezet en aangebeld en weg is de bezorger! Ik zou graag de extra gemaakte kosten en een vergoeding tegemoet zien omdat er nu iemand van zijn werk moet komen om de pakketten binnen te zetten! Mvgr, Hans Luites

Supersnelle levering

‘‘s avonds besteld en ‘‘s morgens was de robot er al. Daarnaast mails gestuurd met vragen die ook zeer en professioneel behandeld werden.

wel betaald niet geleverd

schoonmaak artikelen besteld maar zijn niet geleverd, allemaal erg onduidelijk

Bestelling prima verlopen

reactie na een vraag van mij is vlot beantwoord goed bezig TOPPY

Fantastisch service!

It was pleasantly refreshing to have the team at Toppy respond to our questions regarding the requirements for our pool in such a timely and accurate manner. What we needed was also delivered quickly and fit as required to our situation. In the end we got to enjoy our pool with the nice weather. Should’ve come to Toppy in the first place.

Super goede en behulpzame klantenservice!

Na wat opstarten met mijn vijverpomp alles naar wens opgelost!! Super vriendelijke dames bij de klantenservice!

Super winkel!

Snel geleverd!

Topservice!

Rebounder was beschadigd geleverd waardoor we deze niet konden installeren. Asap opgelost door Toppy door een nieuwe Rebounder op te sturen. Topservice, bedankt!

Perfect geregeld.

Product snel ontvangen, in goede verpakking. Er zat een kartonnen omdoos om de originele verpakking heen om beschadegingen etc te voorkomen. Levering de 2e werkdag al. Product volledig zoals beschreven en het werkt fantastisch.

Beatbox perfect verpakt, snel geleverd.,

Advies van mijn dochter gevolgd. Zij heeft zo’n toestel is er prima over tevreden. Jammer genoeg niet gemerkt dat deze (haar) versie allen WiFi verbinding heeft. Geen WiFi aan ons zwembad.

Reinigt niet de groene aanlag van de liner

Heb sponsjes(poolgom) besteld voor de kunststof liner van zwembad te reinigen maar groene aftekening (aanslaglijn) blijft wat ik voorgaande jaren nooit had hoe is dit op te lossen.

Levering binnen twee dagen.

Complete vijverpomp

Na ongeveer 15 a 16 jaar toch tijd voor een nieuwe vijverpomp plus filter. Hetzelfde merk en type gevonden, dacht ik tot keurig na de levering kwam ik erachter dat deze de helft zo klein was. Toppy gebelt en uiteindelijk met verkoper Ender een nieuwe gevonden. Op zijn advies toch voor een totaal andere type en soort te gaan. Een lang super vriendelijke en service verlenend telefoon gesprek blijft in de herinnering. Soms tref je de juiste en meest vriendelijke persoon. Het gevoel hebben dat echt iemand de tijd neemt om je opweg te helpen ipv te verkopen. In alles wat Ender mij en mijn vader geadviseerd heeft en het gemak van terug sturen van de verkeerde is zeer goed betrouwbaar verlopen. Ender bedankt de ervaring met Toppy heb jij ontzettend goed gebracht.

Fantastische klantenservice!

Fantastische klantenservice!