supersnelle en zorgvuldige bezorging!

Ik ben echt ontzettend blij met de bezorging! Het pakketje kwam niet alleen snel aan, maar was ook netjes verpakt. De bezorger was vriendelijk en voorzichtig met het afleveren. Altijd fijn als je ziet dat er met zorg wordt omgegaan met je bestelling. Echt topservice – zo zou het altijd moeten gaan!

Super snel geleverd, ontbraken 2 zakken, maar na een mailtje de volgende dag correct nageleverd. Hem tevreden.

Goede produkten en snelle levering

Vlot en snel

Zeer snelle verzendng en levering. Prima verpakt ! Alles "Toppy" !!

halverwege de vraagstelling geen antwoorden meer

Wij hebben bij Toppy een zwembad en warmtepomp gekocht, echter nadat de boel geinstaleerd was liep ondanks de warmtepomp de temperatuur toch naar beneden. In gesprek gekomen met een medewerker van Toppy maar halverwege mijn vragen krijg ik nu geen reactie meer op mijn vragen en het systeem werkt nog niet naar behoren, niet prettig op zijn zachtst gezegd.

Goed, maar had uitstekend kunnen zijn!

Een zeer overzichtelijke webpagina. Snelle levering, echter ontbrak de handleiding om het artikel in elkaar te zetten, jammer!

Netjes geleverd

Op tijd

Duidelijk

Duidelijke site, makkelijk kunnen vergelijken. Duidelijke mails betreffende het order.

Geen idee

Pakket niet gekregen Niet op mijn adres afgeleverd maar elders

Super service, echt Toppy

Artikel zat beschadigd in doos. Nacontrole met klantenservice werd direct een nieuwe gestuurd. Toppy geregeld!!

Super tevreden

Zeer tevreden over De service van Toppy .Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en geleverd. De communicatie was duidelijk en vlot – je wordt perfect op de hoogte gehouden. Ook de prijs was scherp. Kortom: een aanrader!

Levering in ord Beluchting pomp werk goed

Na de klacht is mijn bestelling nog eens verstuurd en ditmaal was alles prima in orde. Hele snelle l

Bestelling gedaan op 1 juli en tot hiertoe niks van nieuws. Mijn Bestelling geraakt niet tot in het sorteercentrum. Ben helemaal niet tevreden. Duurt veel te lang.

Supersnelle levering - vlijmscherpe prijs

Op zaterdag Bestway solar mat besteld, bijna € 20 goedkoper dan eender waar anders, maandagmiddag geleverd. Toppy!

Verkeerde straat geleverd

Ondanks dat t in de verkeerde straat geleverd was kwam die persoon t toch op mn adres brengen en bij toppy word t goed geregeld ben dr blij mee dat t toch allemaal goed is gekomen., dus zou de volgende keer zo weer iets nij toppy bestellen .

Geweldige warmte pomp voor het zwembad

In de winkel heel goede uitleg gehad ,was er erg blij mee Is echt toppy

Gemakkelijk om te bestellen,alles staat mooi uitgelegd en per item . Goed produkt Vlot geleverd

Prachtig team! Een deel van de bestelling was vermist geraakt...het Toppy team heeft na melding onmiddellijk een nieuwe zending aangemaakt en deze werd prompt nagestuurd. Echt top! Hier bestelling ik opnieuw!

Voor herhaling vatbaar!

Product zoals beschreven en super snelle levering.

mooi pompje

mooi pompje voor mijn vijver

Super tevreden!

Doet wat het zegt! Heel gemakkelijk in gebruik. All in One oplossing ipv allemaal verschillende middeltjes.

Parfait ! Je recommande !

J’ai passé commande il y’a 1 semaine. C’était en soirée. J’ai reçu ma commande 2 jours après.. Très satisfaite de la rapidité de l’envoi. On sait suivre pas à pas le statut de l’envoi et le jour et heure de livraison. Pompe fonctionne nickel !

Supersnel geleverd ondanks topdrukte!

We bestelden tijdens de hitte en de topdrukte. Er werd eerlijk gezegd dat het langer kon duren, maar we hadden het supersnel binnen, geen vertraging! Daarom bestellen we hier!

Perfecte snelle levering

Superservice!!

Heeeel vlotte levering, binnen de 24u na bestelling !!

Jammer genoeg moet de lamp nog geïnstalleerd worden, ik ga er dus vanuit dat alles gaat functioneren.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel