Geweldig. Zeer snel geleverd.

Hartstikke leuke bbq. Zo blij mee.

in !orde

alles goed verlopen!

Makkelijk te bestellen, goede service. Echt Top

Hele leuke producten! + isolerende beschermhoes kado gekregen

We hebben een mooie intex jacuzzi besteld met led verlichting en een cool effect. Hierbij kregen we ook nog een isolerende beschermhoes kado ter waarde van 120 euro!! Helemaal toppy..

Leuk en stevig speelhuisje

Geweldig leuk speelhuisje, alleen die beschrijving voor de montage mag wel wat duidelijker omg geen IKEA montage handleiding helaas.

Prima de lux

Goede service en snelle levering!

Super! En een zeer goede prijs!

Online de voordeligste Napoleon bbq. Snelle verzending! Doordat Toppy met een nieuwe bezorger werkt haperde de track & trace een beetje maar ze communiceerden hier goed over.

Topproduct , het is zoals beloofd.

Snelle levering. De rotisserie is perfect en van goede kwaliteit, en natuurlijk meteen gebruikt.

Pakket werd correct geleverd maar wel in 2x

Correct!

Snelle levering, prima geregeld

bestelling na 12 dagen nog niet ontvangen

Op 18 maart heb ik een bestelling geplaatst onder het motto “voor 14:00 besteld, vandaag verzonden”. Volgens de website was het product op voorraad, waardoor aan de voorwaarde van tijdige levering kon worden voldaan. De betaling werd onmiddellijk door mij uitgevoerd en het bedrag is ook meteen van mijn rekening gegaan. Via de pagina “Alles over je bestelling – Zo geregeld” stelde ik echter vast dat mijn betaling sinds 18 maart de status “in verwerking” had, ondanks het feit dat het bedrag al afgeschreven was. Op 20 maart heb ik daarom een e-mail gestuurd naar Toppy met de vraag of mijn betaling correct was ontvangen. Omdat ik een automatisch antwoord kreeg dat mijn mail binnen de drie dagen zou worden beantwoord, besloot ik ook telefonisch contact op te nemen met de helpdesk. Mijn oproep werd vrijwel onmiddellijk beantwoord door een vriendelijke medewerker. Deze gaf aan dat Toppy recent is overgestapt op een nieuw verwerkingssysteem en dat mijn bestelling hierdoor vertraging had opgelopen. Er werd mij tevens bevestigd dat de betaling correct was ontvangen en dat ik mijn bestelling na het weekend, op maandag 23/03 of dinsdag 24/03, zou ontvangen. Op woensdag 25/03 nam ik opnieuw telefonisch contact op met Toppy. Ook deze keer kreeg ik vrijwel onmiddellijk een zeer vriendelijke medewerkster aan de lijn, die zelf duidelijk gefrustreerd was over de moeizame overgang naar het nieuwe verwerkingsprogramma. Uit het gesprek bleek dat ik helaas niet de enige klant ben die langer moet wachten op zijn bestelling. De medewerkster bood uitvoerig haar excuses aan en beloofde alles in het werk te stellen om mijn bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Vandaag, 30/03, heb ik echter nog steeds niets ontvangen. Ook heb ik geen enkele melding gekregen van een koerierdienst waaruit zou blijken dat mijn bestelling verzonden is of klaarstaat voor levering. Op dit moment ben ik eerlijk gezegd ten einde raad en weet ik niet meer welke stappen ik nog kan ondernemen om mijn bestelling

Super deksel voor onze hottub

Bestellen ging makkelijk, ik was wat huiverig het is toch best een groot bedrag wat je moet betalen maar de review waren goed dus toch maar gedaan. Deksel zat keurig in een japonnen doos, goed en netjes dicht. Zaterdag besteld, maandag geleverd super super

Snel geleverd en een prima pomp voor mijn vijver.

Heb de pomp in een filter geplaatst en bedrijfs klaar gemaakt. Deze is prima geschikt voor mijn middel grote vijver. De levering was bijzonder snel en ben dan ook heel tevreden. Bedankt!

Super netjes

Super service snelle levering helemaal top

Goed zoals gewend

Producten top service minder

Klantenservice laat te wensen over. Ons Pakket wordt vastgehouden bij vervoerder, omdat gewicht afmeting niet klopt, verzender toppy moet contact met hun opnemen anders gaat het retour naar hun. Ik snap dat ik niet de enigste klant ben en ze het druk hebben maar het is 1 telefoontje plegen voordat het retour gaat. Het is een verjaardagscadeau en heb het dit weekend nodig maar dit zal er wel niet van komen...... Zou dit zich veranderen dat schrijf ik natuurlijk een andere review

Snelle levering. Ik had wel geen melding ontvangen van moment van levering. Gelukkig was er toevallig wel iemand thuis om het pakket aan te nemen.

Gaat wel...

Mijn ervaring is dat deze webshop de laatste tijd duidelijk minder goed functioneert dan voorheen. Ik bestelde hier regelmatig, maar het lijkt erop dat het bedrijf inmiddels wat te groot is geworden om de service nog echt goed op niveau te houden. Artikelen die als op voorraad staan vermeld, blijken vervolgens toch nageleverd te moeten worden. Beloften als vandaag besteld, maandag in huis worden vervolgens zonder duidelijke uitleg woensdag of zelfs donderdag. Wanneer je daarover contact opneemt, krijg je vooral standaardreacties terug en lijkt het alsof je tegen een AI bot of een weinig doeltreffend systeem praat. Er wordt gezegd dat je later bericht krijgt, maar daarna hoor je vaak helemaal niets meer. Uiteindelijk worden de producten wel geleverd en de kwaliteit is op zich goed, maar de totale klantbeleving laat echt te wensen over. Het komt allemaal nogal onpersoonlijk, traag en slecht georganiseerd over. Voor service en communicatie verdient dit bedrijf wat mij betreft absoluut geen schoonheidsprijs.

Topppieeee

Bestelling afgeleverd. 1 product zat er niet bij. Gemaild dat deze er niet bij zat. Het product bij de bestelling was intussen de volgende dag afgeleverd. Ondertussen had Toppie al een nieuwe order geplaatst. Nog gemaild dat ik het al binnengekregen had... Mocht het product gratis houden. Wat een service, echt Toppie!

Toppy is top

Snelle leveren en nette prijs

Snelle levering en duidelijke site

Geweldige service en zeer vriendelijke eerlijke mensen.

Ik had een nieuwe zwembadrobot nodig. Roos van Toppy heeft me zelfs opgebeld om me te adviseren hierover. Je mag de robot ook 30 dagen gratis uitproberen. Achteraf bleek dat mijn oude robot het toch nog prima deed en heb ik de bestelling geannuleerd. Binnen één dag stond het geld terug op mijn rekening. Roos heeft me wel nog even gebeld met de vraag waarom ik annuleertde. Ze begreep het en bleef zeer vriendelijk en gedienstig. Wat een top bedrijf met topmensen!!!

Ik bestelde een warmtepomp in de namiddag. De volgende ochtend al perfect afgeleverd terwijl ik niet thuis was. Zon snelle levering had ik niet verwacht. Netjes gebeld door de chauffeur die de pallets keurig met toestemming op mijn oprit plaatste. Een vraag over de bestelling werd ook nog snel beantwoord. Ik zou Toppy zeker aanbevelen

Snel geleverd. Top service.

wederom toppy

snelle zending, goede prijs en vriendelijke , zeer behulpzame medewerkers ( in mijn geval Michelle) aan de lijn!! artikelen voor onze nieuwe plungepool alleen nog maar bij Toppy!!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel