Snel en goed

De informatie over de vijverpomp is goed. Ik kon makkelijk bepalen welke pomp ik nodig had. Bestellen was ook eenvoudig en de bezorging was snel en goed. Top!

Goede opvolging

Probleem doorgegeven aan de fabrikant, waar we hun reactie aan het afwachten zijn.

netjes geleverd na wat problemen

Levering was er snel, in de beloofde tijd, echter een stuk ontbrak, meteen gereaageerd en zou het ontbrekende snel krijgen, kreeg ik ook snel een pakje, maar helaas een lege doos, dus opnieuw gemaild en netjes in orde gekomen

Prima filterpomp

Prima filterpomp alleen nu stroomt mijn ton over.

altijd top(py)

bestelling geplaats ,goed geregeld en snel verzonden

nog te bezien

ik ben er achter gekomen dat het pakket op een verkeerd adres is afgeleverd. Het is geleverd in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 28 ipv bij mijn ouders in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 57. Ik ga proberen het pakket daar op te halen

Gewoon doen wat je beloofd.

Snelle levering zoals toegezegd!

Lastig door slechte bezorging dpd

Alles prima op bezorgingen dpd na

Krijgt slecht contact met toppy.

product is stuk en vragen worden niet beantwoordt.

Perfecte levering en bestelling

Super geleverd en de bestelling is top werkt perfect voor ons zwembad tnx

Gewoon goed

Info over zwembad goede uitleg

Netjes verpakt

Top !

Alles goed ik orde, geen negatieve aanmerking. Ietwat langere leveringstermijn dan andere bedrijven maar in praktijk wel sneller geleverd dan jullie eigen voorspelling. Top dus voor Toppy !

Heel fijn matras

Het ligt prima en gauw opgepompt Alleen bij ons was het matras erg aan het kraken vooral met draaien ! Maar er moet een deken onder Op de laminaat gaat hij kraken Weer iets waar je rekening mee kan houden anders is het niet lekker slapen

het juiste product voor een goede prijs en snel geleverd

het juiste product voor een goede prijs en snel geleverd. reeds meermaals gekocht bij andere leverancier aan een veel hogere prijs. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen gezien de uvc lamp pas in gebruik is. de werking is 100% in orde

Snelle levering, produkten zoals aangegeven, Top!!!

Snelle levering, produkten zoals aangegeven, Top!!! Verzorgde levering

Snel en goed

Van bestellen tot levering allemaal prima voor elkaar

Très bien

Très rapide

Niet goed.

Nog niks ontvangen.

profesioneel

op tijd geleverd en enorme keuze

Was onze eerste aankoop. Van begin tot einde vlot en correct. Ook de levering van onze jacuzzi cover verliep snel zoals afgesproken. Kortom: zeer positieve ervaring: top!

Supersnel en compleet

Bestelling van accessoires is exact geleverd en supersnel! Aanrader

Snel geleverd zonder problemen

Goeie ervaring