Vlot gegaan.

Gegaan zoals ik wou.

Werkt perfect,aansluiting ging gemakkelijk.werkt zonder lawaai en met wifi simpel om te regelen

Alles ging vlot en vlug!

Positieve ervaring tot hiertoe alles ok, installatie verliep goed en de temperatuur van het zwemwater gaat snel omhoog. Nu maar hopen dat we er nog lang van mogen genieten!

alles ok

geleverd binnen de opgegeven periode

Alles okay

Op tijd geleverd, netjes verpakt. Product klopt met beschrijving.

Super snelle service

Toppy is een Top bedrijf, snelle levering en Top service

Valse start, netjes opgelost

Ik zal iedereen het hele verhaal besparen, maar na wat problemen met een zwembadpomp en moeizame bereikbaarheid, is alles achteraf netjes opgelost. Ben verder ook alle keren netjes te woord gestaan.

Toppy.

1e en gelijk de laatste x dat ik hier wat bestel

Ik koop 2x een water luchtbed afgelopen dinsdag aan de hand van het plaatje op de website ..logisch toch .. de doos komt supersnel binnen en ik krijg 2 hele andere water luchtbedden binnen . Ik mail gelijk want er zal wel een fout zijn gemaakt , ik wil deze retourneren of omruilen , krijg ik een bericht nee hoor u heeft de juiste binnen gehad , letterlijke vertaling : Hey Priscilla, ​als het goed is heb je toch wel de juiste producten ontvangen. Ik snap de verwarring aangezien de afbeelding op de doos niet helemaal gelijk is aan die op onze website. Whattttttt …. ?? Dit snap ik niet ik heb een luchtbed gekozen waar we op konden liggen en op deze twee kunnen we alleen zitten .. het is nu zondag , heb telefonisch contact gezocht na dit bericht , na 17 minuten aan de telefoon naar vogels geluisterd was ik het zat en heb ik opgehangen .. inmiddels dus bijna dik een week verder hoop ik dat ze me maandag met goed nieuws gaan bellen , en iets meer klant vriendelijkheid en begrip hebben en even zelf alles gaan nakijken ipv afwimpelen want zo voelt het momenteel

Heb maar de helft gekregen van mijn bestelling

40 kg glas in 2x 20kg . 20 kg via de postnl kast en de andere 20 kg is nog 'onderweg' terwijl ze alle 2 de pakketen in 1 kluis past. POSTNL

Verkeerde huisje ontvangen

Ik heb onlangs bij u een speelhuisje besteld, maar tot mijn verbazing ontving ik in plaats daarvan een tuinhuisje. Bovendien zie ik dat het tuinhuisje duurder is dan het artikel dat ik besteld heb.

Geleverd wat we besteld hebben

Ik had wat schrik gezien sommige minder positieve recensies, maar alles is goed verlopen en we werden goed op de hoogte gehouden van de levertijd.

Zeer tevrede

Optijd ontvangen snelle levering

Top product

Alles is goed verstuurd. Alleen een vraag: waarom alles in te grote verpakking versturen.

Correct en snel.

De verwachtingen worden ingelost.

Tippy doet wat ze beloven !

Top !

De klantenservice is toppy

Mijn vijverpomp was oververhit na droogloop en defect, Toch garantie gekregen en snel een nieuwe geleverd!

Een goede zaak waar veel te koop is

Ik kreeg de warmtepomp op zijn kop aan geleverd ,laat hem een paar dagen staan voor ik hem start.

Goede service, zelfs als er iets misloopt

Topservice, snel en kwalitatief. Ook al ontbrak er iets tijdens de levering was het de dag erna al onderweg.

prima ervaring

Leuke prettige site met goede voorlichting en ook aanvullende, hebben goed kijk op de markt, prettig site-contact en prima afwikkeling. Van leuke markten thuis.

Zeer praktische zwembadrobot

De Dolphin SF60 zwembadrobot is een zeer praktische robot. Kabel aansluiten. Robot in het bad. Stekker erin, aanzetten en alles gaat vanzelf. In ons linerbad neemt hij de wanden mee, en netjes onderin de hoeken wordt al het vuil verwijderd. Nog nooit zo snel het bad na de winterstop schoon gehad. Alleen de laatste treden van de trap worden niet meegenomen. Jaren eerder moeten aanschaffen. We hebben een bad van 10x5 m.

Goed geleverd

Snel geleverd en netjes verpakt

Geen enkel minpunt te noemen!

Duidelijke site met product beschijving! Snelle gratis levering met postnl en tack en trace

Prima levering

Rubberen voetjes zwembad trap.. Prima geleverd. Goeie prijs

Perfect!

Perfecte levering, op tijd geleverd.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel