alles ok

tevreden op alle vlakken

Oke

Alles vlot verlopen wel levering in 2 paketten

Klantendienst doet zijn werk prima bij problemen!

Nadat mijn pakket maar niet geleverd werd heb ik contact opgenomen met Toppy, de klantendienst heeft mij vrij snel antwoord gegeven dat het pakket bij de transportfirma zoek was. Zodoende is er mij een nieuw pakket opgestuurd die ik de dag nadien in ontvangst mocht nemen.

Snelle levering en werkt perfect

Toppy

top levering

makkelijk bestellen en snel geleverd, top

snelle leveruing

Onvoorstel snel geleverd, zaterdagmiddag besteld, maandagmiddag al afgeleverd.

In 1 woord : toppie !

Perfect zoals het zou moeten gaan

Fijne mensen, plezierige sfeer

Fijne ervaring, hier koop je graag. Aflevering is gegaan zoals afgesproken. Maar dan de technische ondersteuning kan nog beter. Maak een installatie pakket met: 2 x 2 meter (vaste dus géén slang )pvc 50 mm druk bestendig 2 x knie mof- spie druk 50 mm 4 x bocht 45 graden mof-mof druk 50 mm 1 x flesje PVC- reiniger 1 x potje PVC- lijm De fabrikant van de warmte pomp geeft aan dat je vaste pijp inplaats van slang moet gebruiken, dat is om mechanische krachten op de koppelingen te voorkomen zodat ze niet gaan lekken. De elektrotechnische voorschriften bundel NEN1010:2020 art.134.1.1 geeft ook aan om de instructies van de fabrikant te volgen. De dikwandige PVC onderdelen zijn niet bij de gewone dhz-winkels te koop, maar jullie hebben ze gewoon op voorraad. Met het juiste installatie pakket had ik mijn bad heel relaxed twee dagen eerder klaar. (2 x dagje wachten op spullen)

Snel en goed

Hele snelle levering van de drijvende plantenbakken

Snel en correct geleverd , alles top

Snelle service en mooi optijd geleverd.

Snelle levering. Hoewel jullie adverteren met voor 22.00 uur besteld,( +/- 17.00) wordt de volgende dag geleverd. Wederom een dag daarna. ! Dat wordt dan wel gecommuniceerd, maar toch niet leuk.

Top bedrijf

Alles keurig op tijd volgens afspraak service is toppie

Snelle levering, perfect product.

Top, Toppy !

Xx

Snelle en goede levering

Een paar dingen besteld en heel tevreden, er ontbrak alleen een ring. Deze had ik gelukkig nog liggen van een andere set.

Supper goed

Heel snel geleverd met een goede naservice. Heel te vrede en echt een aanraden

fijne webshop.

webshop geeft duidelijke uitleg bij de producten, prijs is prima en de bestelde artikelen waren keurig netjes verpakt in een hele stevige doos.

Mooi snel en goed geleverd

Positief.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

alles vlot verlopen toppy

Snelle levering, goed retourbeleid

Duidelijke dit, snelle levering goed retourbeleid

snelle top levering

het product ziet er goed uit maar er zou wel wat meer uitleg moeten bij het product staan

De Kempkens 2100

5465PR Veghel