Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden

Top bedrijf

Goede prijs, snelle levering en perfect product ontvangen

correcte service

De spa werd binnen 2 werkdagen geleverd wat ik niet had verwacht want ik had nog geen melding gehad wanneer het geleverd zou worden. Vriendelijke bezorger. Hij vroeg zelfs waar het pakket van 100 kilo wilde hebben. Voor of achterzijde van het huis. Pakket is compleet en alles werkt. Ik vond het moeilijk om bij een voor mij onbekende site wat te bestellen maar Toppy is Toppy! Dank je wel voor de goede service. Mijn vertrouwen hebben jullie.

Supersnelle levering

Altijd supersnelle reactie en levering.

Supersnel geleverd dag na bestelling.

Produkt mit falschen Angaben, überteuert

Ich habe eine Poolpumpe bestellt. Nach Zusendung stellte sich heraus, dass diese nicht die angegebene Leistung hat und mit diesen falschen Angaben überteuert angeboten wird. Ich hoffe die Rücksendung verläuft problemlos, so nie wieder!

Snel geregeld mooie prijs

Goed bedrijf vaste leverancier

Erg blij met het mooie leuke fietsje !

Levering zonder afspraak

Levering zonder afspraak… Gelukkig was ik thuis Ik vind dat niet echt profesioneel

Duidelijke site, snelle levering

Goeie snelle levering

Zondag’s besteld maandag voor de middag al geleverd

top product en top levering!

top product en top levering!

Prima website en goede aanbieding. Snel geleverd goed verpakt. Een aanrader.

Toppy

Top service!!!

Heel goede ervaring!

Voor de eerste keer bestelling gedaan. Volgende dag al bezorgd, goede prijs kwaliteit Aanrader!

goede opvolging verzending

vlugge levering, zeer goede verpakking

Betrouwbaar en goed

Het was een goede aankoop en alles goed gelopen. Zonder problemen, dat is ook wat waard.

Heel goeie kwaliteit

Uitstekend ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Op donderdagavond artikelen niet op voorraad en e-mail melding ingesteld zodra ze terug op voorraad zijn. Op vrijdag e-mail ontvangen dat de artikelen terug voorradig waren en onmiddellijk besteld en daarna binnen de 24u thuis geleverd + mooi stevig verpakt. Helemaal TOPPY zoals we hier ook gewoon zijn!

Breed assortiment en snelle verzending

Ik had nog niet eerder van deze winkel gehoord maar besloot ze toch een kans te geven. Ze hebben een breed assortiment, verzenden ook snel met tussentijdse updates. 100‰ tevreden over de shop.

Prima bedrijf

Zeer tevreden. Beter dan verwacht.

leveren niet hetgeen er afgebeeld wordt

Zwembad besteld maar wordt geleverd met verkeerde liner. Kastje muur verhaal niet bestellen hier.

Heel vlot en klantvriendelijk

Zeer vlot geholpen bij aangeven van defect onderdeel. Meteen vervangproduct toegestuurd gekregen. Zeker aanrader.

Top Toppy

Fijn bedrijf met redelijke prijzen en perfecte artikelen. Ook de extra service over de aangeschafte artikelen is een mooi extraatje. De vervoerder Raben kan wel beter. Het 2 uren tijdsblok is pas beschikbaar als de 2 uren starten. Lastig als je in de middag een pakket ontvangt en er pas om 14 uur een mail komt. Bij de 2e levering stond de chauffeur al voor de deur terwijl een kwartier eerder nog niets in de mail stond. Ben inmiddels vaste klant van Toppy.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel