Snelle levering en prima materiaal!!

snelle levering en als er iets niet goed is wordt dat heel snel opgelost

Perfect bedrijf

De juiste service

Ondanks een defecte caravanairco, perfect ondersteund dmv app en afspraken nagekomen!,, defecte airco gerouterneerd en binnen 24 uur geld terug. De firma doet zijn naam eer aan topservice

goed op één puntje na

het leveren van het pakketje met PostNL liep niet zoals gemeld

Geweldig online bedrijf

Zoeken in de winkel gaat prima, heel goede ervaring mee. Had nog wat vragen over een product, die ik gesteld had via het contact. Volgende dag meteen bericht met een juiste technische onderbouwing.

Nieuwe site voor mij, dus even afwachten. Was zeer goed: supersnelle levering en product exact zoals omschreven.

Goede service en ook tijd geleverd (eerder dan verwacht, was al laat op vrijdag) ook en zelfs op Zater geleverd nog. Eerst wilde ik info. omdat ik niet zeker wisten als het juist was wat ik wilde. Toch maar ik de gok "goed" besteld. Nasr reageerde even goed netjes als de bestelling juist was omdat zij zagen dat ik het toch besteld had

Mijn slaapzak is geweldig.

Ik zocht een slaapzak die goed en niet vreselijk duur was . Ik kwam op de site toppy terecht. Daar zag ik de slaapzak die voldeed aan mijn wensen. Onder nul dat was mijn wens. En het moest comfortabel zijn , en warm zijn . Voor een prijs van € 55,- .

Super tevreden

Zeer snelle levering. Super tevreden!

Vlotte bestelling. Vandaag besteld.. dag erna geleverd. Top(py)

Hun leuze... "vandaag bestellen... morgen geleverd" klopt inderdaad. Heb in het verleden ook al besteld en dit wordt netjes opgevolgt.

Toppy

correcte levering, zoals het moet. TOPPY

Echt een Toppy bedrijf

Goede snelle service. Netjes verpakt. Duidelijk website. Goede prijs/kwaliteit. Klantenservice ook hellemaal Toppy. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Zeer vlotte levering, nooit zo vlug gezien.

Levering was perfect en nooit zo vlug meegemaakt.

Zorgeloos

Toppy heeft uitstekend en kordaat gehandeld bij een garantie. Geen gezeur maar top opgepakt en in nowtime afgehandeld.

Goede prijs en supersnel geleverd.

Intex spa met bubbels voor 4 personen besteld voor een hele mooie prijs. Op donderdag 18.45 uur besteld. Op vrijdag om 9.00 uur al geleverd. Spa bevalt super. Zeker een aanrader, de bubbels geven echt een massage.

Snel geleverd.

Zeer goede vijverpomp.

afgebroken sluiting

1 van de 4 sluitclipsen filter was jammergenoeg afgebroken, maar heb er een vijsje ingedraaid voor de minste miserie zodat die vast zit, pompje werkt wel goed,…..

Goed geregeld

De pomp werkt perfect

Prima service, keuze en prijzen

Handig dat je gewoon met vragen kan e-mailen en antwoord krijgt. Veel keuze en goede prijzen. 1 keer een verkeerde bestelling gekregen, deze werd dan correct omgewisseld echter wel wat tijd verloren zo.

Goede producten snelle levering.

Wachten op Godot

Uitpakken met de volgende zin: bestellen voor 21u, volgende dag in huis. Puur ******! Een week moeten wachten!

Geweldig.Pedelec 2.0ACE velvet black.

Een super mooie helm, niet de goedkoopste, maar ik denk wel de beste. De oorbeschermers en de vizierkap bleken een gemak na het dragen. Op zondag 16.00 uur besteld en maandag om 13.00 ontvangen. Gelijk een proefrit met de fiets gemaakt van 40 km en de uitkomst is: dat het geen enkele belemmering geeft, en ik ben blij dat ik die stap heb genomen.

Na onduidelijkheid, ben ik goed geïnformeerd over vervolg

Snel

Zeer snelle levering top