Snelle levering, maar niet compleet

De levering was weer lekker snel, maar helaas was mijn product niet compleet. De doos leek ook 'opengemaakt', maar het zag er verder prima uit. Helaas ontbrak een oplaadkabel waardoor het nog maar beperkt te gebruiken is. Een nieuwe kabel moet via de leverancier worden besteld. Die is onderweg, maar duurt allemaal even. Naar mijn idee had het product wel even gecontroleerd kunnen worden op volledigheid.

Goede prijs en snelle levering

Helemaal prima. De producten die ik zocht had Toppy voor de laagste prijs. Ze waren er met 2 a 3 dagen.

Snelle levering juiste prijs

Van bestelling , levering en communicatie TOP! fijn om bij een servicegericht en klantgerichte team te bestellen.

Helemaal top

Snel en mooie verpakt geleverd vriendelijke bezorger zeker een aanrader op bij toppy te bestellen.

Snel en correct

Sneller levering top

Snel en goed

Was snel geleverd en goede producten

Zoek je iets, hier vind je het.

Bedankt voor de snelle service en de handige uitleg welke te vinden is op jullje site. Tot de volgende keer!

Duidelijke en correcte info

Het contact moet steeds via mail die echter vaak pas na 2 dagen beantwoord wordt wat snelle beslissingen tot oplossen van problemen bemoeilijkt

Wel in 2 delen!

Toppy is TOP !!!

Super snelle levering , 's avonds bestelt volgende dag geleverd in Belgie. Al meerdere maken bestelt bij jullie nog nooit niks te klagen gehad , goe bezig doe zo verder, groetjes van een tevreden klant.

Snelle levering van juiste product

Gewoon goed geregeld!

Alles naar wens

Op de site is alles makkelijk te vinden en met goede informatie over het product. Het bestellen is ook heel gemakkelijk en de levering is goed en snel. Zeer tevreden over de service van Toppy!

Toppy!!

Snelle goede service!

Het gekocht product werkt heel goed

Een reinigingsprodukt voor onze spa besteld op aanraden van vrienden , snelle levering en het product doet zijn werk heel goed

Verkeerd (goedkoper) product geleverd

De bezorging was supersnel, echter bleek het product dat ruim €900 kost, niet te zijn geleverd, maar een product van rond de €500. Dat is nogal een verschil. Hopelijk gaat het retourneren en decteruggave van het geld uiteindelijk wel nog goed komen.

Super snelle bezorging

tip top in orde

Het werd aan huis geleverd op een palletje. Service was heel goed. makkelijk om op te stellen. tekening mocht een beetje groter en duidelijker. Maar uiteindelijk lukte het wel. Werkt uitstekend en de handlezing is erg duidelijk.

Goede en snelle levering

Mijn product goed en snel geleverd tegen goede prijs. In 1 woord Toppie.

Was makkelijk met bestellen En snel in huis. Goed en stevig verpakt. En de Producten super voor een zachte prijs! Wij raden het zeker aan! Ook duiddelijke en uitgebreide beschrijving hoe het product te gebruiken erg fijn!

Eerste bestelling bij jullie. Snelle en correcte levering.

1 negatief puntje, er zat geen Nederlandstalige beschrijving bij het product dat ik besteld had.

Toppy geregelde

Snel en goed geleverd

Alles zoals verwacht

We hebben snel een goede pomp ontvangen, volgende keer mag er duidelijker bij staan de de vulling van de zandfilter pomp er niet bij zit.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel